644
Az-az, hogy netezek chipes ps2-vel?!?!
-
Internorby #564 Sziasztok
Én Chipelt gépel szeretnék fifa 07-tel neten játszani ha valakinek sikerült irjon egy privit hogy kell.
Köszi -
tukko #563 aha!
nem tudsz megoldást erre a problémámra? -
#562 nocsak:)
hát összejött? -
tukko #561 Valaki meg tudja mondani miért nem tudok online játszani NTSC-s játékkal? A Pal-osak meg tök simán mennek!
Amugy mi az a XLink Kai? -
zsolt2800 #560 Router nélkül is lehet neten játszani? Neken nem sikerült beállitanom. -
#559 hát kevés...de mégsem voltunk képesek Moról egy online GT4 géminget ott összehozni:) -
#558 hát elég kevés ps2 játékot támogat egyelőre, de jól hangzik -
Edge2457 #557 hamár netes játék csippes géppel...
Bármilyen csippel lehet.
http://www.teamxlink.co.uk/
ha valaki figyelmesen átnyálazza az oldalt és a FAQ ot,
akkor semmi baj se lehet.
-
gammar #556 öröm a fifa07 is sikerült.... -
tukko #555 Hali! MSN-eznék olyan emberekkel, akiknek sikerült a DNAS átírás(pl.:WinDippel). MSN: [email protected] Köszi! -
avp1 #554 Hali. Olcsón eladóak az alábbi PS2-es eredeti játékaim:
Mindegyik párszor használt karcmentes játék!
Gran Turismo 4, Most Wanted, Burnout 3, Marvel Nemesis, Gyűrűk Ura-A Király Visszatér. Érdeklődni e-mail: [email protected] -
#553 oké:D -
#552 Ezt is írhattam volna de most a hosszabb kifejtéshez volt kedvem, oké? :DDD -
#551 ebből azt a következtetést vontam le, hogy jó csak ne frissítsem az fwjét:) -
#550 Nemrég írtam valamelyik topicban róla, Matrix Infinity klón chip, teljesen úgy viselkedik mint az Infinity, lévén annak a firmware-je van rajta.
A lényeg, hogy ne próbáld meg a fw frissítést a Team Matrix honlapján leírtak alapján, mert az eredeti Infinityvel ellenben ezen nem fog működni. -
#549 és az jó/rossz? -
#548 8000 Forintért az egy Modbo chip lesz. -
#547 8000 Forintért az egy Modbo chip lesz. -
#546 8000 Forintért az egy Modbo chip lesz. -
Haxley #545 A "matrix" szót is kiírja, úgyhogy az lehet. -
Haxley #544 Én azt sem tudtam hogy van jobb meg rosszab chip...Ezzel meg vagyok elégedve, elindit mindent. Bár mostanában fagyogat a gép, a Gran turismo4 el sem indul, de ez szerintem a fej hibája. Ki fogom cseréltetni. -
#543 nem tudom, többieket kéredezzük meg:) Én csak a h2oról a du3ról meg a titan sx3ról, és a Matrix Infinity Green Dot Full Kitről tudom h jó
Ez az Infinity az az Infinity lehet?:D -
Haxley #542 Bekapcsoláskor ezt írja ki: Infinity v1.54 Ez jó vagy rossz? -
#541 köszi! és milyen chipet raknak be? azt nem tudod véletlen? -
Haxley #540 Globalgame. Tavaszal 8E-ért chipeltek. -
#539 én azt halottam h ott sorra átkúrják az ember fejét, sőt sztem azt itt olvastam sg-n
de azért köszi -
silverwings #538 konzolstudio -
#537 Hi!
Akkor még1szer megkérdezem: Tudtok pesten megbízható, jó chipet berakó boltot, vagy magánszemélyt? -
#536 hai!
Kecskemét környékén keresek olyan szakértőt, aki Slim pS2-t chippelne, garival. Ha valaki tud telefonszamot, v más elérhetőseget, kérem irjon ide. v személyes üzit.
kösz -
#535 router nélkül bajos lesz szerintem...hacsak nem mondasz le arról hogy a PC-d netre használd -
silverwings #534 Sziasztok!
Most akarok venni egy playstation 2 slimet!
Hamár most veszem, mikor kijön lassan a ps3, akkor már a legjobbat szeretném, mind a gépből mind a chipből!
www.golemzkonzol.hu-n találtam 43ért garis,kichippeltet, de nekem ez gyanúsan kevés!
Melyik most a legjobb chip és melyik soroatszámú ps2 slim a legujjabb!?
Segitségeteket előre is köszi! -
#533 10-15k és alig 1 ora -
#532 egy olyan kérdésem lenne,hogy mennyi ideig tart egy ilyen kicsippelés és mennyibe kerül? -
#531 milyen chip van bene a gépbe? -
zsolt2800 #530 Tényleg jó lenne, ha leírná valaki,hogy mit hogy kell beállitani, mert nekem se sikerül,t-online-os nethez írja már le valaki a pontost beállitást, router nélkül.Köszi
-
alak #529 gyerekek valaki segítsen már!!!!
-
alak #528 Tőlem kérdezed mi az igény?
-
#527 Huhh most látom mikori hsz-re válaszoltam... -
#526 A legjobbak között van. -
turho #525 Mi az igény?