644
Az-az, hogy netezek chipes ps2-vel?!?!
-
#604 az én hatéves neo 2.2-es csippem kikapcsol,ahogy bebootolt
de azt kétlem hogy ilyet bárhol is kap még valaki:) -
#603 csá all
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudjátok Karcagon hol lehet chip-eltetni? -
rattila76 #602 Szóval...
Nemtom kit érint és kit nem de +van mindennemü megoldás a netes játékra!!
Ugye az volt a kezdeti gondom, hogy gyári játékkal sem tudok a neten játszani a chipezett gépemmel mert "DNAS error 402"-vel kiakadt az írottról ugye meg egyértelmü nem ment.
A megoldás : ModBo 760 Chip
Ezt lazán kilehet kapcsolni akkor mennek a gyári játékok is a neten és hála "tukko"-nak még 1x-er köszönet neki itt is ahogy leírta hogy hogyan csináljunk írott lemezt ami megy a neten az is bevált és csak ajánlani tudom!!!
Tehát egyszóval PS2-es barátaim Online-ra fel... :)
Ja és azért nem árt regisztrálni a gépet a sonynál... -
rattila76 #601 Ja és az elöbb lemaradt, hogy slimes gépről beszélünk tehát ugye nincs külön reset gomb... -
rattila76 #600 Ismét én és ismét kérdés.
Szereztem másik gépet és ebben ModBo chip van.
Ahol csinálták nekem nem tudták megmondani hogy hogyan lehet kikapcsolni.
Biztos, hogy ki lehet de nem tudják....
Valakinek erre megoldás??? -
#599 USB Extreme eredeti lemezt lehet Magyarországon venni? Ahogy nézem ez lenne a legjobb megoldás a playstation2-őn másolt játékokhoz. USB vinyóra feltolni a játékot, bebootolni ezzel a lemezzel és mehet a játék. Nem kell csippezni és nem nyiffan ki az olvasófej sem.
Szóval láttatok már ilyen lemezt? Árulják valahol? -
rattila76 #598 Üdv Mindenkinek!
Nemrégen kezdtünk csak próbálkozni a PS2-es netes játékkal ezért nincs igazából semmilyen tapasztalatunk barátaimma.Mind hármunknak slimes gép van a Gran Turismo 4-el kreáljuk a network fájlt és a 3 gépből 2 be van chipezve de azt nem tudom milyen chippel.
A 3 gép közül csak az megy a neten amelyik bontatlan a cipezettek DNAS error 402 hibaüzenettel kiakadnak! :(
Erre tudnátok nekem valami megoldást ???
Segítségeteket elöre is köszönöm ! -
blaces #597 sziasztok!
Tudtok olyan helyett ajánlani, ahol jó chippelést csinálnak PS2-höz??? -
tukko #596 Nem a chippel van a hiba, hanem ha játékot akarsz rárakni, akkor bizony be kell tenni a pcbe vinyot és a WinHip-el tudod felmásolni rá, de ha kicsit utánna olvastál volna kismilliószor leirták már! -
zsoldos07 #595 probálok hozzá szerezni firmwaret de nem igazán találok.
-
zsoldos07 #594 és erröl a modbo chipröl tud valaki valamit me szerintem ezzel lesz a gáz. -
zsoldos07 #593 thanks!
akkor ennyit a konzolstudiorol direkt megkérdeztem hogy létezik e ilyen hogy különbözö alaplap legyen a gépekebe mire ők á ilyen nem létezik.
-
#592 "különböző alaplapok vannak a gépekbe" Ez igaz !!!! Van legalább 12 féle !! De hogy emiatt nemmenne azt nemhiszem. Az 50004 est 3 féle alaplappal szerelték. v9,v10,v11 ! Persze kívülröl ez nemlátszik. -
zsoldos07 #591 sziasztok.
egy olyan gondom lenne hogy most vettem 1 vastag ps2öt kichippeltettem vettem hozzá network adaptert és nem tudok felmásolni a winyora játékot csak eredetieket és nem tudom mi lehet a gáz.
szerintem a chip szar mert amugy meg visz mindent az összes másoltat.
aki chippelte az mondta hogy lehet hogy az alaplap nem tudja mert hogy különböző alaplapok vannak a gépekbe ami szerintem baromság.havré is 50004 es gép és neki aszán müxik.
HELP
üdv -
majki85 #590 Üdv! Aki Szegeden lakik vagy a környékén és ps2-öt akar chippeltetni írjon! 13ezer ft+fejvédelem+garancia a chipre és a beültetésére. Email címem [email protected] -
avp1 #589 Hi. Akienek van eladó eyetoy kamerája az írjon az e-mail címemre. Megvenném.. Üdv! [email protected] -
pspguru #588 nem kell jó állapotú csak müködjön
-
pspguru #587 HD loadert veszek! -
horvath911 #586 kössz!
ja elég későn de megvettem gt4-et. asszem végleg átpártoltam a konzolosokhoz =) -
#585 Chipp ügyben nézzetek szét a neten...VAGY konzolszervizeket keressetek meg ! -
#584 konzolstudio.hu -
horvath911 #583 Sziasztok. Veszprém környékén szeretnék ps2-t chippelni! Ha valaki tud címet, légyszi szóljon! Köszönöm
[email protected]
vagy ha nem tudtok veszprém körül, akkor olyan helyet, ahova elküldöm és megcsinálják majd visszaküldik.
kösz -
kormosp #582 Sziasztok!
Ps2-t szeretnék kichippeltetni Pesten.
Ha vki tud segíteni, ajánlani vkit, megköszönném.
Légyszíves a [email protected] -ra írjatok.
Előre is köszi! -
Mike boy #581 sziasztok!tudtok vmi módszert arra hogy kell chipelni a ps2-t?és milyen chip kell bele? -
tukko #580 pspguru A Ps2 formázza meg a vinyot a Hd Loader segítségével. DVD Decrypter egy író progi, USBExtreme indítani lehet vele Usb-s vinyórol a játékot PS2-ön, hdl dumb hálózatból lehet vele feltolni a gamet ps2-ben lévő vinyóra. -
pspguru #579 Hali. meg tudná mondani valaki hogy mire jók az alábbi programok:DVD Decrypter,USBExtreme, hdl dumb, .ja és még annyit szeretnék kérdezni hogy milyen programmal lehet megformázni a winchestert hogy jó legyen a ps2őbe(hogy mülödjön vele a sok tört játék)előre is köszi.. -
avp1 #578 Egyszerű...Mert rossz :) -
kriszkrisz #577 hello
most csomagoltam ki egy ps2 slimet elobb vettem az miert van hogy be akarom kapcsolni es nem kapcsol be hanem folyamatosan keszenleti allapotba marad tehat folyamatosan a piros led vilagit?valaki segitsen.kossz -
avp1 #576 Szerintem is a Verba jó márka.. Én Ridisc-et használok :D :D :D Még bírja.. :) -
#575 blalbablablalbalbalbalbal ilyen pancsereket béna faszok vagytok -
tukko #574 Hát a havernak már odalehet a fej benne, mert a 16x TDK-nak meni kéne. Én személy szerint rühellem a maxell-t! Szerintem probáljátok ki a Verbantin-t! Az a tuti! -
avp1 #573 Hi. Nekem is Swap m. van de nkm jók a játékok ill. a FIFA sorozatot(07, world cup, street 2) vmijé nm viszi. Havernak viszont chip-es ps2-je van, és neki éppen a TDK-s lemezekkel van baja. Szaggat ill. befagy neki a játék. Azóta Maxell-re írja és frankón m1 neki. Most vagy a PS2-d lézerfeje a kányás vagy próba-cseresznye 1 Maxell-re. Üdv! -
tukko #572 Vakat A v1-v18 attól függ hogy mi a sorozatszáma és nem a SCPHxxxxx-tól vagyis nem teljeesen attól itt egy link itt be tudod azonosítani:
http://konsolenprofis.de/versionsguide/scph-nummern.php
H2O bekötési rajzok meg itt!
http://d-vices.com/subzero/diagrams.php
A középső oszlop!
Amugy forrasztottál már? -
kriszkrisz #571 hello
a v-1-v18 az a verzioszam.a ps2 hatuljan van egy matrica es azon megtalalod pl:scph50004.bekotesi rajzot pedig ramesz a google-ba ott kepkeresesre beutod modchip es ki fog dobni rengeteg bekotesi rajzot es a kepek sarkaban lesz a verzioszam en is igy talaltam -
Vakat #570 Sziasztok! Nagyon süket vagyok a Ps2-höz. Kellene egy kis segítség. Rendeltem egy H2O chipet, mert szeretném, hogy fusson az irott DVD is. Mit jelent az hogy v1-v18? Ja, és valaki nem tudna egy bekötési rajzot adni Nekem hozzá? -
kriszkrisz #569 hellosztok
valaki remelem tud nekem segiteni,az a problemam hogy swap magical inditom a jatekokat faszan inditja is,de 5 -7 percnyi jatek utan mintha lefagyna vagy nem tudna beolvasni a dvd-t pedig dvd decrypterrel lett kiirva es tdk dvd-re,ezt egy chip megoldana,vagy az olvasofej lehet a hibas amugy a gep 1 eves vastag ps2.ha valaki tud erre megoldast irjon elore is kossz. -
tukko #568 Valaki cserélélt már ID-t a gépén? Az segíthetne nekem! Kösz! -
avp1 #567 Eladó egy kitűnő állapotú, 2 hónapos Play Station 2 slim alapgép 8mb-os eredeti Sony memóriakártyával,2 karral, Gran Turismo 4 eredeti játékkal, dobozában.
Érdeklődni [email protected] -
pocok0914 #566 sziasztok nem tud valaki chipet és aki chipel is ps2-öt slim ha igen yszoljatok légyszi kőszi
-
tukko #565 Senki nem tud segíteni?