Ps2 + chip + online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A masik jelentkezö egy PRODIGY markaju. arrol hallottatok egysmást? Még senki nem emlitette itt a forumon.
Azt hallottam tovabba hoyg a MAGIC és a DUO az gagyi.
Tegnap kaptam egy fülest hogy a Jókai-Podmaniczky környékén van egy hely, de 1 óra bojongás után sem találtam mást csak kocsmákat meg szarkupacokat, namindegy, szóval ha tud valaki megbízható kipróbált helyet, plz, ne fukarkodjon a reklámmal<#vigyor3>#vigyor3>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Engem érdekel ne a gép!
XBOX, és Playstation szervíz garanciával.
mondhatná privibe árakat
látom ti akkó értetek ehez a témához én nem igazán csak játszani tok
akorr vona 1 kérdésem mert nekem már 2 ps2-m meg pusztult a 3.kat elattam mielõtt +atta vona magát és nem akarok megint ugy járni hogy 3 hónap után fejcsere
melyik szériát érdemes megvenni és milyen chippet tetessek bele?
válaszotokat elõre is köszi
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
http://www.dms3.com/cgi-bin/dms4/site.pl?page=specs-dms4_professional
de nekem igen mert gözöm sincs miaz milyen DMS4? maijaz
ja és ha modosítani szeretném milyen csippet tetessek bele mert ahoz se értek. melyik a legjobb?
elattam a ps2-m és most szeretnék venni 1 újat van eza vékony ps2 kérdésem az télleg problémás gép elég sokan azt monják valakinek van ilyen gépe véleményére kivánsi vaok
köszi
Köszi.
Én csak arra írtam, igaz hogy aritára, de akkor is +os 😊
És a garancia is megmarad....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nekem "30000000004 vagy milyen japános madeinos" gépem van...
és az EREDETI SONY IRÁNYÍTÓ 2 mega körül zabált....le is töröltem, amint lett rendes DVD lejátszóm.
2001-ben csak azért engedte meg az asszony a PS2-t, mert mondtam neki h DVD-t is nézhetünk rajta...naná h vett hozzá egy 10 rugós (EREDETI SONY, AMIHEZ INSTALL DVD-t is ADTAK) irányítót😊
arról nem is beszélve, h a 8x írható DVDket, amik most repkednek a 6-os villamoson absz nem komázza a PS2 filmileg....
és nem akartam senkinek sem segíteni, csak a véleményem írtam le...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
az 5xxxx-es gépekhez (tudod amelyik már csendesen mûkszik) nem kell telepíteni semmit a memcard-ra mert alapból benne van a szenzor a gépben és csak távirányitó kell hozzá. A régi PS-nél pedig nem fog 2 megát a memcardon. Hogy honnét tudom ? MERT NEKEM FENT VAN OKOSKA és pár kB az egész.<#mf3>#mf3>
PS4 PSN: angyisz
ami meg is zabál vagy 2 megát a 8 megából a memókártyán
a fifa széria kifejezetten rossz😊
mi a töknek akarsz PS2-n divxet nézni?
egyáltalán mindek ekarsz divxet nézni amikor már a sokkal jobb minõségû DVD van forgalomban?
😊
egyébkémt AR MAX-szal csinálhatsz a divxeidbõl olyan lemezt, amit a PS2 is "ért"...chip nem kell hozzá..de én nem etetek cdt a gépemmel...pörgeti mint a franc
mondjuk Xboxot😊
hiánycikk???
még ma is volt a médiában egy kupac belõle....
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
TANÁCS: Ha ilyen célod van vegyél inkább egy NONAME DVD playert pl. Dimarson (Samsung Corp.) ezek minden általad felsorolt formátumot visznek (az újabbak már a DivX-et is) az áruk pedig 15e körül van (a PS-be egy fej 25e). Ha mégis amelett döntesz, hogy a PS-en nézed a filmeket, kapható hozzá távirányitó ebbõl is a gyári SONY az ami használható valamire (a 3xxxx és a 5xxxx távirányítók különböznek!!)
azt hallottam vagyis olvastam h a Princotol mar ongyilkos lesz a gep.
Az újonál egy dolgot nézz meg, fõleg ha a TESCO-ban veszed, ha a sorszám vége "K" betûvel végzõdik az elvileg gyári felújított gép (ami nem biztos hogy rossz attól függetlenül).
Hogy melyik szériát? megoszlanak a vélemények az én gépem 3xxxx tehát az elsõk közül való 4 éve nyomom neki semmi baja, illetve láttam 5xxxx gépet ami 2 hónap után kakált be, na ezek alapján döntsd el mit veszel nem lesz könnyû, illetve de mivel a PS2 mostanában elég nagy hiánycikk fõleg a PStwo tehát azt vegyél amit kapsz.<#wave>#wave>
ezt nem igazán értem, mivel sikerült ezt nálad kiváltanom?
Miért a swapmagic-en illetve a modchip-en kívül tudsz még más megoldást backup lemezek lejátszására ?
Erre mondtam, hogy SEHOGY !!!
Ja, meg ha már az állatkertnél tartunk "Ijen" helyesen Ilyen, az "álatkertje" az pedig állatkertje.<#mf1>#mf1>