644
Az-az, hogy netezek chipes ps2-vel?!?!
-
#244 nekem már a warez dolog is magas egy Gran Turismo esetén....
egy gagyi szar játékot lemásol az ember kipróbálja, nem tetszik kuka, nem veszi meg....de egy GT??
én nem aggódom ,hogy tönkremegy-e a géped....hanem kifejezetten szeretném:) -
#243 persze te tudod, és ha így jó neked, hát tedd, de nekem nem fér a fejembe, hogy hogy nem lehet kiadni azt a cirka 100-120 forintot egy normális minőségű dvd-ért, amire ráírhatod a teljes játékot...ha valami tetszik, akkor nem megvágva akarom használni, ráadásul mindezt ilyen 10-20 forintos árkülönbség miatt...na mindegy, ezt soha senki nem fogja tudni elmagyarázni hogy miért jó...mellesleg nekem is tönkretette a fejet az írt cd (pár hét alatt) bár ez gondolom függ a chip-től is, az írás sebességétől, stb... -
#242 De ha 3 évig kibírta a ripes Gt3at akkor bírni fogja tovább is. Ez nem attól fögg hogy cd-s e vagy DVDs hanem attól hogy hogyan megírva az a korng...szerintem. nekem bevált és semmi bajom sincs vele. DMC 3cd-n leszarom mert tök baró így is. És nem fog tönkremenni a fejem elhiheted.
-
Tsityu #241 Msáolt cd-k nem mennek gépen, minden más ok. Eredetiek ok. Tudom, hogy milyen formátumú lemezeket játszik le ps2. -
#240 "GT3 is cds Ripen van meg!"
hurrá
akkor már csak idő kérdése és mehet a fejcsere:) -
#239 énmeg egy csomó ps2 játékkal szeretek játszani amik eredetiben is cdsek akkor warezban is azok nem?? ha én pont egy ilyen játékkal akarok játszani akkor mivan?? ne játszak mert nem viszik a gépek? Hülyeség!!
a Cd alapút is vinnie kell, mert a PS2őt úgy csinálták meg hogy CD-t meg DVD-t is lejátszon. Rajta van a dobozán is!!
Amúgy én az SCPH50004esemen eljátszogatok simán a ps1 es SoulBladeel meg egy csomó ps2es cd-s gaméval. Sőt még a GT3 is cds Ripen van meg!
És tökéletesen műxik minden.
-
Tsityu #238 Igen, cd alapú. Tudom, nincs jelene és jövője ezeknek a régebbi játékoknak, de mondjuk, vannak olyan gamesok,amik nem jöttek ki PS2-re. Én sem ezeket akarom nyüstölni, hanem a dvd-s játékokat, ami egyértelmű szerintem és mások szerint is.Me ugye nem lehet csak úgy átírni régi ps1-es cd alapú gamesokat, ps2 dvd-re, me nem fog működni. Na mindegy. Marad így. Jó ez. -
#237 ok. szólj ha talállsz hozzá emut. ;) sok sikert. :) -
Angyisz #236 CD alapú ??? ember hol élsz ?? a CD-t már régen el kellene felejtened ha PS2-ről beszélsz. Méghogy CD pff vazze............ -
kiskami #235 Már bocs, de az nem a PS2 hibája, hogy nem mennek rajta a másolt játékok... Én biztos kipróbáltam volna, mielőtt elhoztam volna a szakitól. -
Tsityu #234 Ok. Hasonló módon próbáltam.Gar már nincs a chipre, mert leszedtem a matricát, amit ráragasztottak. Különben nem tudtam volna a chipet megnézni benne. Majd tetetek bele másik chipet, ha nem boldogulok evvel. Minden megy a gépen, csak a másolt cd alapú ps1/ps2 játékok nem. Ha ezt tudom, nem veszek ps2-t. -
kiskami #233 Persze, hogy jó slim PS2-be. A használatáról annyit, hogy a leírás szerint berakod a lemezt, aztán (nem kell sokat várni) nyomsz egy reset-et és újraindulás után mennie kell a játéknak.
Kikapcsolni meg a reset folyamatos nyomásával lehet valami kép megjelenéséig. Minden üzemmódja a standby-ig él, utána újra kell állítani. Ha nem jön össze a dolog, akkor vidd vissza ahoz, akitől vetted, és próbálja ő működésre bírni!
A fejvédelem meg azért kell, mert a nem csippelt slim is hajlamos eredeti gyári lemezekkel játszva kiolvasztani egy-két dolgot magában. Az kétségtelen, hogy nagyobb az esélye a másolt játékokkal. A fejvédelem mindíg működik. -
Tsityu #232 Hali kiskami!
Próbáltam a reset gombot, de lehet hogy loser vagyok még, mert elképzelhető, hogy v.mit nem jól csinálok.Használatit néztem linken, amit megadtál. Látom, hogy nem annyira lehet rossz ez a SubZero-s chip. Gondoom, ez jó a "slim"-es ps2-be is. Vagy tévedek? Ki is lehet kapcsolni? Akkor a fejvédelem nem kamu duma? Gondolom azt a célt szolgálja, hogy mindenféle noname cd-re másolt games, ne vegye igénybe a fejet túlságosan. Mondjuk ps1-es cd alapú játékot akarok használni. Reset gombot mikor kell megnyomni? Várjam meg a "Browser" opciót, majd lemezt be, fedél lezár és akkor? Kicsit béna vagyok.
Ha ps1 lemez elindul, akkor gondolom fejvédelem nem műxik. Említették, hogy így elég hamar be tud kotlani a fej. -
kiskami #231 Ez egy SubZero2 csipnek tűnik, amit az a gyerek is gyárt, aki az egyik (zseniális) fejvédelmet is kitalálta. A csipet úgy használod, ahogy kell, vagyis lemez be, majd reset? -
Tsityu #230 Hali!
Köszike válaszodat. A gép chipleve van, de nem dms van benne. Belenéztem.Elsőre nem túl megnyerő a látvány. Olyan túl egyszerű áramkőr van benne. Persze, lehet hogy tud is valamit. valami "uni ic" vagy mi a neve. Infó itt van róla:
[url=http://consolechip.atw.hu/documents/24.html[/url]
-
kiskami #229 ki kellene derítened, hogy milyen csip van a gépedben, ha dms-ed van, akkor itt találsz hozzá olyan bios-t vagy os-t, amivel vinni fogja a másolt cuccokat is.
Egyébként biztos, hogy csippelt? Fejvédelemmel kapcsolatban annyit, hogy tényleg érdemes rakatni ilyesmit a csippeltetéssel együtt, csak az a kérdés, hogy melyiket, mert elég változatos vélemények vannak némelyik használhatóságáról... -
Tsityu #228 Hello!
A minap vettem egy ps two-t (SCPH70004-es), chipelve.Mivel nem vagyok otthon ebben a témában, hozzátok jöttem okosodni. Valaki hallott olyanról, hogy fejvédelem? Ez tulajdonképpen mit jelent? Elvileg ez a konzol már rendelkezik evvel. Nem viszi a másolt cd-s alapú gamesokat. Rosszul lett chipelve,nem a megfelelő chip van benne, esetleg ez a fejvédelem? Tanácsotokat köszike. -
#227 Áhh, értem ... de ha ennek eldöntését rám bíznád, az se volna sértés. Szóval még mindíg kéne PS2 demo! -
#226 felesleges még a demót is letölteni. :) nincs épkézláb emu. -
#225 OFFOFFOFF:
Tudom, hogy nem ide tartozik a kérdés, de csak annyit kérdeznék röptében, hogy honnan lehet letölteni PS2 játékdemót neten? Kipróbálnám, mit is tud ma egy PS2 emulátor, de teljes gemét nem akarok ezért leszedni ... viszont demo jó volna.
? -
kiskami #224 ha tudsz valami menüt előcsalogatni belőle konfigurációra vagy ilyesmire, akkor ott ki lesz írva, egyébként mást nem tudok elképzelni, csak a szétszedést... -
#223 hali!
szegeden nem tudtok vmi boltocskát, ahol lehet kapni chipelt ps2-t, vagy esetleg chipeltetni gépet?
thx! -
#222 De tényleg! Hogyan tudom meg h mi van a PS2 ben?
Mert az én gépem mindent visz(SCPH50004), és amit használtan veszek vastagot abba is ilyet akarok rakni!! -
#221 intel, ha az van a tetejére írva...pl:) -
#220 Hogyan lehet megtudni hogy milyen chip van a gépben?? -
#219 "ahhoz hogy tudjak internetezni a ps2-mel ahhoz mit kell csinálnom?
"
lásd #195
szélessáv
netadapter
netdisk
regeld a géped ha mindez megvan
www.ps2registration.com
-
#218 Meg lehet SCPH39004es is. -
#217 e-mail címem: [email protected] -
zs0ltee17 #216 helló mindenkinek! nem régóta van ps2-m úgyhogy szeretnék egy-két dolgot megkérdezni!
tud vki olcsón memóriakártyát és joystickot? használtat érdemes venni vagy sem?
az RGB kábel sokat javít a kép minőségén?
ahhoz hogy tudjak internetezni a ps2-mel ahhoz mit kell csinálnom?
előre is köszi a segítéget! -
#215 Hi!
Keresek SCPH 50004es gépet!!!
Játék nem kell csak az alapgép meg 1kar vagy max 2. Memokártya se kell!!
Küldj emailt!!
más: Hogyan lehet megtudni hogy milyen chip van a gépben?? Konzol Studioban vettem idén április körül kb. -
Luigiano #214 Miskolc Eger környékén keresnék valakit aki slim ps2-t chippel. -
ellinart #213 Hello!
Tudna valaki ajánlani egy helyet ahol MATRIX INFINITY, vagy DMS 4 chippet szerelnek be a gépbe??
Az áruk is érdekelne. (chip+beszerelés)
köszi -
#212 GT4 Online
-
Tengo #211 seregej: Segítségnek csak annyit tudok mondani, hogy Aquatom, Secha, vagy Vizesblokk néven fórumozó alakkal, még csak fel se vedd a kapcsolatot, mert jól átver ha nem vigyázol. Engem csúnyán átvert az illető. Még a gépem se akarta visszaadni. -
sergej #210 Sziasztok!egy kis segitségre lenne szükségem.Slim ps2-öt szeretnék chippeltetni,de nem tudom ,hogy hol és mennyiért tehetném.ha ismertek ilyen helyet akkor irjatok a [email protected] cimre.Köszi a segitséget.üdv -
sergej #209 Sziasztok!egy kis segitségre lenne szükségem.Slim ps2-öt szeretnék chippeltetni,de nem tudom ,hogy hol és mennyiért tehetném.ha ismertek ilyen helyet akkor irjatok a [email protected] cimre.Köszi a segitséget.üdv -
sergej #208 - -
Vajaskenyér #207 hi a chippelt ps2-nek lejátsza az ntsc lemezt???? -
#206 Na végre megjött a NET PIN kódom...
2 hét alatt it volt...csak nem Európának vszik MOt?:)örvendetes
-
#205 huh
ezt nem tudom:)