Jade Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moyko
áhh.. nem sikerül...

feladom.. :(

megölök mindenkit.. és magamra gyújtom a shaolin iskolát.

There is only one Boss!

Moyko
jaja az iskolábol nem tok kimenni..(most csináltam egy új karaktert..azzal simán kimegyek.)

There is only one Boss!

Bucser
fegyvert elkérted a vérosban? vagy az iskolából nem tudsz kijutni?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Moyko
elnézesét kérem mindenkinek...

mindenkivel le tárgyaltam.. a "ribi" jön velem... de az ajtó nem nyilik...

There is only one Boss!

Bucser
Egy spoiler tag jól jött volna....

btw: ugyanugy beszelni kell master livel meg mindenkivel mint a normal mode-ban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Moyko
Makkerság... kicsit csalodott vok az End fighting miatt.

papa:
- nincs több kögolem..meg feltámasztás..stb.. csak Skill vs Skill.
nem volt 20 másodperc hogy térde hulljon elöttem és csak annyit mondot.. jobb tanár vagok mint hittem.

viszont jade master modba nem tudok lemenni a beachre, mert nem nyilik az ajtó.

There is only one Boss!

Atkamon
Nah én végigjáccottam, nekem nagyon teccett még talán kicsit lehetett volna hosszabb.

Bucser
Bocs, de ha nem tudod leírni a problémád lényegét sajnálom. Azon nem lehet segíteni. ÉS nem a helyesírásodat kritizáltam hanem a fogalmazási képességeidet. Mert amiatt nem volt érthetõ a mondandód.

De látom névtelenül nyomogatod a fuck Off smiley-t... valszeg még nem törték ujjad mutogatásért.

Azét csak sikerült végigtolnom. Köszönöm a segítséget Bucser nevû kollégánknak. Aki annyi hasznos tanáccsal látott el engemet.
De ha már más írását kritizálod, szerintem inkább tanulj elõbb helyesen írni. Mert, ahogy visszaolvastam volna mit. De így nem is csodálom, ha nem érted, amit kérdeztem.
Te fõ diplomás kocka. :DDDD
Na, kösz a nagy semmit.
<#mf1><#mf1>

Marcinko
Ja én is újrakezdtem Jade Master módban, csak az zavar, hogy kedvenc technikáim nincsenek meg már. Paralyzing Palm és a Legendary Strike :(

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

mindenképp újrakezdem...csak az a baj, h a rossz oldalon nem tudom végigjátszani, mert vhogy nem bírok rákattintani a rossz cselekedetekre. KotOR óta üldöz ez a dolog:P

Bucser
Ha túl könnyûek a csaták kezd majd újra Jade Master modeban:)

Több ellenfél és tökösebbek is:) A Beachen a csata kb 1 óra volt:D Elõbb a bottal aztan az iron palm+ spirit thief comboval 2 adag kalóz majd jött 2 adag szellem és csak utana CutScene:)

12 óránál tartok, kicsit megijedtem, h már itt a vége, de biowaretõl várható trükkösséggel ismét csavartak egyet:)
Amúgy eddig imádom, kicsit könnyûek és rövidek a csaták, de a történetmesélés és a karakterek nagyon ott vannak. Ha továbbra is marad ilyen szinten az egész, akkor bekerül a top10embe!

Bucser
...Hogy nem tudsz magyarul értelmesen fogalmazni.. valóban rátapintottál a problémád lényegére...

Nahát, hihetetlen, de feltaláltam azt az írást, amit rajtam kívül nem lát senki. Ezek szerint csak ez lehet a magyarázat arra, hogy annyian végigjátszották itt és mégsem segítenek nekem. Vagy esetlek az is lehet, hogy <#wilting><#bdead>

Rage47
ez a game kicsit olyan, mint egy butított kotor néha :)
Mert én ma játszottam végig aztán nagyon elrontotta az örömömet,hogy nem volt utazási lehetõség mint a kotorban! Pedig volt jármû meg minden.
Rage47
vki irta korábban, h végigjátszotta, de nem érti, minek ekkora a térkép... szal lehet h tényleg csak 2-3 város van.
Én ezt nem értem ebben a játékban. Lehet ebben utazni városok közt? Mert olyan gyanús hogy anyi hely van azon a térképen aztán csak két városba tudtam elmenni és semmi más! Másik várost ki sem jelzett! Van valami másik kipörgetési mód ahol van utazás?
Rage47
én azokat kihagytam, így is legyaktam a szellemeket... :D
A Pagodában lejutottam, és most valami gólemet kéne csinálni vagy mit, de állandóan leesik és összetörik. Már a lifttel lementem legalulra szétvertem a szelemet ott is találtam valamit, és akit csak lehettet levertem, de nem tudom mégsem, hogy mit kell csinálni. Valaki segítsen. PLZ!!!

Ha aktiválod sárga kör alapú valamik jelennek meg. Mikor szellemek mennek rájuk sebzõdnek. A harc könnyítésére van ott

Rage47
nincs még.
Sziasztok tud valaki magyarítást a játékhoz?
Atkamon
De a játék amúgy nagyon faszájos:P imádom:P
most vagyok másodszor a palotában:) nagyon jó gém nekem nagyon bejön

Atkamon
az más... én is néztem mik azok... nem tudom...

Bucser
Szerintem meg focus shrine... visszatölti a focusodat.

Moyko
Sztem azok ilyen Shrine-ok amike lefogják az újra születõ szelemeket. Ha aktiválod õket.

There is only one Boss!

grebber
Eljutottam egy olyan részre ahol van valami sárga kõ és ha közelmegyek hozzá akkor sárgás köd vesz körül ez mire jó?

Next PC upgrade: 2022

Marcinko
Rájöttem :)

Marcinko
"Chi-kung os Legendary Strike strong kick"

Az meg mi ?

Moyko
Waaa reggel zuztam le a a 3 Sorrow-t, nem volt egyszerû... 20 lvl voltam mikor oda értem.. iszonyat sok hp-vel voltak.. és töltötték magukat mint gép. de nem tudták hogy Chi-kungból bealáztam öketet egyenként. Azt mondja a karakterem:

"you wont see me comming" és igy is volt.

Paralyzing palm 3 hit
Spirit Thief 3 hit
Chi-kung os Legendary Strike strong kick

faszántos 7 hit-es kombó...

Persze Jade Golemmel egy kicsit meg fésültem a buli elött mind 4at..csak hogy tudják hol a helyük. <#eplus2>

There is only one Boss!

Rage47
angolul van, remélem ez megfelel:)
warass
Nem tud vki végigjátszást, asszem Xbox-os is jo, úgy tom egy az egybe
lett portolva. Errõl tud vki vmi konkrét infot?

Vinsanity15
Szazstok tudnátok segiteni?
Instalálom a gamet asszem vitality verzió és amikor az extracting olyan 50 % on van akkor kidob h instalation failed an erreor ocuried?ez mitõl van?nem volt senkinél se

Vinsanity is back!!

grebber
Tong-ot hol találom mert már vagy 20x körbejártam mindent de sehol sem találom?

Next PC upgrade: 2022

quad
na gondoltam erre senki nem tudja a választ :)

quad
nekem egy kerdesem lenne miert nem tudom bekapcsolni AA-t?

Hmuda
Jah, egy ideig kerestem, hogy ugyan merre ad plusszokat, míg tüzetesebben át nem néztem és rá nem jöttem, hogy nem az elsõdleges hanem többnyire a másodlagos statokat növelik (ami elsõdlegest javít az elég ritka).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

quad
jah igazad van most neztem en is :D

Vagy ti néztek félre valamit vagy én.Jelenleg egy 12-es szintû karakterem van,de egy olyan technikám sincs még ami a body,spirit,mind hármashoz adna hozzá.Ellenben van egy rakás ami a focus-t,health-et,chi-t növeli.Ezek mindegyike több száz ponton áll,és amikor új technikát tanulok akkor egybõl hozzáadja.

quad
hat lehet megha nem is tudunk mindent pontossan szerintem elmult idoszak egyik legjobb akcio rpg-jet koszonthetjuk , szerintem is nagyon ott van a game ;]
most zuzom az imperial arenaban :D

Bucser
nem hinnem, hogy összeadja mert akkor a body-mnak kb 100 felett kéne lennie:)

quad
sztem osszeadja , oda is van irva hogy mi mihez ad mennyit bar nem biztos hogy egyszerre mukodnek de igazabol en sem vagom..

Bucser
Lehet hogy százalékos értékben módosít.

Mondjuk én 24-es szinten toltam vegig elõször ajátékot most erõt gyûjtök a Jade Master módra a monkommal:)

Aztan neki esek majd egy csajjal is:)

hát nem tudom, kicsit durva lenne, mert 25-ös szint körül vannak, és több technikám is ad mondjuk +15focust, ha összeadódnának kb 50-60 lenne mindegyiken. Szal nem tom.. Mondjuk ezek nélkül is lazán megvagyok, csak azért jó lenne tudni mit akartak ezzel a készítõk:PP

quad
azok szerintem automatikusan novelik az egyes attributumaidat body spirit mind...

Pluskast
Szerintem is nagyon jó game. A bioware-es srácokban most sem csalódtam. Minõségi munka amit csináltak!<#worship>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Moyko
Nem tudom hogy vagytok vele ..de ez teljesen ott van ez a játék. Személy szerint nagyon régen vártam már egy ilyen stilusú játékot... erre anno kiadták Xboxra. De most Pc-n is feszít. Hibátlan. MMO-t belõle. meg folytatást.

Nagyon jó volt amikor az Emperorral kellet küzdeni és rád jönnek a testörök vagy 30 an.. persze csak egymás után.. de néztem volna egy legendary: 100 emberes küzdelmet egy palota nagy udvarán aranypáncélba öltözött örökkel.(amolyan HERO-s beütéssel)

amugy meg:
paralysing palm: a legjobb.

There is only one Boss!

az lenne a kérdésem, h a "techniques" (nem a style-okról van szó) részlegnek mi értelme van? mert ott van egy csomó meditationös cucc, de sem kiválasztani nem lehet közülük, sem más gomb nincs...