1192
-
Prof William #592 Na? Valaki? -
Hikoro #591 Ez a játék kb. mennyibe kerül???(xboxra)
Régen megvolt csak felnyomtam rá! -
Prof William #590 Kösz. A Rókadémon (Forest Shadow) oltáránál hogy kell a rituálét megcsinálni? -
ricsa008 #589 szasztok ha meg van valakinek a magyar verzió linkelje fel valahova a nyelvi file-okat ténleg jó lenne (bár angolul is naon jó a gém) -
SaGa Jr #588 Ne az automatikus felpakolást válasszad, hanem menj be a jádék lemezére és onnan indítsd el manuálisan a setup-ot. AKkor majd felrakja neked. -
Prof William #587 Milehet baj? Raknám fel a JA-t és Semmit nem pakol fel! CSak a könyvtárát! Ki is írja hogy Space required 0 kell. :( -
#586 A probléma az, hogy a játék zenéje kurva jó, a videók pedig gyakoriak, hangulatosak és elengedhetetlenek a történethez. Ergó, ez a csonka verzió pont a játék lényegét öli meg. -
#585 én nem azt mondanám hogy szánalmas, csak én vagy teljes játékkal jáccok vagy sehogy... most annak smmi értelme hogy kivegyék a zenét meg a videókat. Főleg hogy a videók nagyon jók plusz a történetet is sokszor a videók viszik tovább -
#584 Es mi ertelme egy 500 megas szarral jatszani? Hamar nem veszed meg, akkor a rendeset toltsd le ne a RIP-et. Szanalmas. -
imilee #583 Bocsi! De most minek vegyem meg magyarul amikor már angol nyelven már megvan. Kétszer nem veszem meg ugyanazt a játékot. Felesleges pénz kidobás lenne. -
#582 Magyarul nem jelent még meg! -
#581 Nincsenek videók e minden más megvan benne.Hangok vannak csak beszéd és zene nincs illetve van amikor van.Előfordult hogy volt hang beszéd. -
zsotesz #580 Gondolom ebbe nincsenek videok, meg még ki tudja mi. -
#579 Ja.És azzal tolom. -
#578 Hy.Van a játékból egy 500mb -os verzió.Nem elírás.Tényleg annyi.A videók,a zenék hiányoznak belőle.Nem linkelem be meret lehet hogy meglincselnének érte.Akinek kell annak adok linket.Természetesen ingyenesen tölthető. -
imilee #577 szasztok!
megvan valakinek a magyar nyelvű jade empire? És nem akarja valahova felrakni a magyar nyelvi fájlokat(pl.magyarositások portál..) mert angyon jó lenne. -
#576 Miert ne lehetne kimaxolt leaping tigerrel leverni a ravagert? -
Kindred Blades #575 Kb annyira rpg, mint a KotOR volt (well, ok, nincs benne afféle pontelosztási rendszer, de egy rpg nem is attól lesz rpg, hogy pontokat pakolsz ide-oda). De van benne remek történet, szórakoztató, melléd szegődő karakterek, stb. Valódi rpg-t számítógépre ne is várjunk, mert olyan nem fog megjelenni. Mármint olyan igazi. Aminek csak a játékos épelméjűsége szab határt.
A harcrendszer egyébként jade master módban már érdekes. A "piszokgyenge" ellenfelek tekintetében :) -
#574 Nincsen :( -
Madmartigen #573 nagyon nem jött be. Ugyan nem játszottam vele semmit, de a harcrendszer kipróbálása elég volt. Pedig vártam mint a messiást, csak ez nem rpg... ez tomb raider.. pedig a story lehet hogy jó
A másik nagy problémám, hogy piszokgyengék az ellenfelek, a játék elején van 2 támadás, használgasd.. Egyébként ha jól olvasom itt valaki a Ravager ellen is leaping tigerrel próbálkozott.. :o) -
#572 Ez kérdés volt -
#571 Van a játéknak olyan verziója ami 1DvD-re ráfér mert baromi nagy. -
#570 Na en is vegigtoltam.
Nagyszeru jatek. Reg jatszottam mar ilyen elvezettel egy jatekkal. -
Balinthun #569 Nem lesz magyarítás!Ja & kösz a választ! -
matkovec #568 Sziasztok van 1 kis gondom nemtudom hogy orvosolhato - e de megkerdezem nekem a jatek angolul van meg es nemnagyon tudok angolul nemtud valaki magyarositast hozza? elore is megkoszonom -
SaGa Jr #567 Folytatni tovább a feladatok végrehajtását. Ott vannak a feladatok felsorolva neked is, hogy még mit kell tenned. De nem olyan nehéz. Totál lineáris a játékmenet, szóval csak arra tudsz menni ahol valamit tenned is kell. Így ha bemész valami új területre, beszélj mindenkivel és megtudod merre kell folytatnod az utad. De amúgy is el lett mondva minden a társaid által.
Ha nagyon nem megy akkor címszavakban:
1. Szerezz térképet.
2. Szerezz repcsit.
3. Szerezd vissza a hiányzó amulett darabkát.
4. Húzd el a csíkot a repcsiden a fővárosba.
Ennyi címszavakban. A többi egyszerűen nem okozhat gondot ha picit is odafigyelsz a történésekre és kommunikálsz. Erre épül ugyanis az egész játék. -
Balinthun #566 de meg köszönném na csak 1 válszt az előző kérdésemre! -
#565 Ugye nem varod el, hogy vegigjatszast irjuk a jatekhoz? -
Balinthun #564 hali!
Amikor megölöd azt a nagy békát vagy kigyót nem tom mivot az a barlangba az után mit kell csinálni? -
Balinthun #563 ja
-
#562 Magyarítással leálltak mivel magyarl fog megjelenni csak nemtudom mikor! -
#561 Megcsinálod? -
Balinthun #560 Vagy hogy magyarítás mikko lesz? -
#559 Nemtudja valaki kb mikor lesz kapható magyar nyelven a game? -
Balinthun #558 ok kössz!
-
Balinthun #557 És ha megkaptam a jutalmat akko hagyan tovább?
-
SaGa Jr #556 Milyen indíttatásból tetted ezt? Felbéreltek rá? Akkor menj vissza a megbízóidhoz és vedd át a jutalmadat.
Utána majd mehetsz szépen a manushoz átvenni a térképet, aki ezt ígérte neked ha megbeszélted egyáltalán vele a dolgot. -
unranked #555 Bár én nem öltem meg őket, de szerintem menj vissza a Pilgrim's Rest Inn-be, és beszélgess a csávókkal. De ez nem biztos... -
#554 Nem tudunk ra sajnos valaszolni mert mi - tudatlan idiotak - el is olvassuk amit oda alulra kiir a jatek, nem csak enter, enter, enter-el haladunk a jatekban. De meghajlok merhetetlen intelligenciad elott, hogy meg egy baszott szotart sem vagy hajlando kinyitni, es hozzank, kis pondokhoz fordulsz segitsegert. -
#553 Szedjél hangyát öreg. Mi valszeg nem öltük meg a rókákat meg az elefántot...