Jade Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Hany chapterbol all a tortenet??//NAgyjabol mennyi ido alatt jaccottatok vegig?
Es a vegere kn. hanyadik szintu lett nektek a hosotok?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Írta: Andy - 2007.03.14. 9:55:38 - 9 hozzászólás - PC
Úgy tûnik, kis hazánkban egy újabb forgalmazó/kiadó veti meg a lábát. Ez az "újonc" lenne a CD Projekt, mely Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában is a régió egyik legnagyobb terjesztõje, mely az elkövetkezendõ idõszakban szándékozik bevonulni a magyar piacra. Ráadásul, a CD Projekt minden játéka magyar nyelven kerül majd a boltok polcaira. Igen, jól olvastad, MINDEN JÁTÉK MAGYARUL!
Ezt alátámasztandó hamarosan a boltok polcaira kerül a Jade Empire, a Rise of Nations: Rise of Legends, ééééés... A Fable!
Sajnos ez utóbbihoz nem Jnc kolléga fordítása lesz csomagolva - a fordítást azonban õ is befejezi, és elõbb-utóbb kiadja. 😊
Nos, örömmel üdvözöljük a CD Projektet kis hazánkban, és reméljük, ha a boltban meglátunk egy CD Projektes játékot, akkor tényleg nem lesz kérdéses, hogy támogatja-e a magyar nyelvet!
info: Magyarítások.hu
Ez kegyetlenül jól hangzik!
Next PC upgrade: 2022
Together we'll fly someday...
erõs(jobbkatt) heavenly wave+erõs thousand cuts
szétrobban a figura akin kipróbálod
Together we'll fly someday...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Harcmûvészet: Ez tetszõleges, mindegyik jó, ha jól használod. Az én kedvencem a thousand cuts. De tetszett a legendary strike is (egy másik karival ezt is kimaxoltam)
Varázslat: Stone Immortal a jóknak, Tempest a rosszaknak.
Fegyver: A 2 fejsze.
Támogatás: Storm Dragon. Stunlock ezerrel.
Átváltozás: Erre nem nagyon érdemes pontot tenni szvsz, de a legjobb a Red Minister, mert töltõdik a chid.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Asszem alapból a 3-asra rakja.
Tapasztalt valaki olyat, hogy néha fogja magát a gém és egyszer csak úgy dönt, hogy kilép?
Aztán újraindítom és megy szépen tovább minden, aztán egyszer csak megint kilép (kb 2-3 óránként).
Lehet hogy az a baj, hogy vagy 500Mb szabad hely van a C meghajtómon? <#smile>#smile><#smile>#smile>
Kérdés. Én egyelõre tört verzióval játszok, mert az általam ismert (szerény ismeretekkel rendelkezek, két db) webáruházakban nem leltem. Meg fog jelenni valamilyen formában Magyarországon? Ha igen, akkor szívesen kiadom rá a pénzt, ezek a srácok megérdemlik.
De igazából csak egy színfolt, nem szükséges a teljes játékélményhez.
Kísérõk közül Dawn Start és Silk Foxot preferáltam, mindkettõt hagyva harcolni, majd, ha lecsorgott az életerejük, gyorsan átnyomtam õket támogatásra. Itt jegyezném meg, hogy az utóbbi kisasszony, jobban állja a sarat, és mintha nagyobbat is sebezne. Closed Fistnél értelemszerûen mélyalkesz barátunkat vagy épp a Hou-t vittem magammal, vannak beszólásai. Négy formát maxoltam, Legendary Strike (csak kísértetek ellen), Dragon Sword (automatikusan updateli magát a Fortune's Favorite, ha megveszed a blacksmithnél), Spirit Thief (bár nem gyakran volt rá szükség) és a két kardos forma, aminek a nevét most így hirtelen meg nem mondom 😊.
Jade Golemet csak egyszer használtam, (igyekszek spoilermentesen) van ugye egy ellenség a játékban, afféle kisboss, aki egy idõ után az épp használt stílusra immunissá válik, namost, kiderült a lelkemrõl, hogy az alakváltásokra ez nem áll fenn.
Normal módban játszottam, röhejesen könnyû volt (a PoP-k után), de sebaj, a történet, és a némelyek szerint idejétmúlt képi világ kárpótolt.
Sikerült szép szerelmi háromszöget kihoznom a férfi karakteremmel, nagy ijedtségemre majdnem négyszög lett belõle, még Sky is bekóstolt, de résen voltam 😄 Nõvel egy kínai eposzt is megszégyenítõ leszbikus szálat hoztam össze, a móka kedvéért, kíváncsi voltam, hogy hogyan hat ki az adott karakter jövõjére (mármint Silk Foxéra)
Nekem tetszett, újrajátszós, sokszor.
Why so serious?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ezen kívül spirit thief-re tettem pár pontot
kisérõk közül ti kit favorizáltok?
én ált. dawn star-t a chi regeneration miatt
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elõre is thx a válasz(oka)t.😊
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
ram:512 MB
videókártya:ati radeon 9800
hiába leveszem a graffot ugyis darál.nem tudjátok van e hozzá patch?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha mindenki eltûnt akkor megérkezik shin az elõtérbe és szét lehet csapni a fejét.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert csak ezek után jön be Shin.
Mert leírtottam már az egész erdõt megkaptam h öljem meg a Mothert de õt se találom.<#help>#help>
ezt a mocsokidegesítõ 30as framelockot nem lehet valahogy kilõni?<#nemtudom>#nemtudom>
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Tényleg rövid volt😞 Bár a halálom után már olyan gyorsan jöttek az események, a társak szálait nem is igazán lehetett felgöngyölíteni, vagy normálisan beszélgetni velük, mint a halál elött. Igazából csak ez nem tetszett, minden más rendkívül bejött.
Társakról:
Nõi karit indítottam, és már a kezdetektõl ráálltam Dawn Starra. (Lényegében csak õt meg Silk Foxot vittem mindig) Bár akármennyire is dícsért engem, meg hálálkodott, soha sem volt komolyabb érzelmi választási lehetõség. Sajnáltam😞 Mikor Silk Fox-szal beszéltem elõször, kb ez volt a hozzáállása a dologhoz, mikor udvaroltam neki: "hm, nem gondoltam volna, h két csaj között is lehet ilyesmi, de én benne vok" Ehhez képest késõbb semmilyen érzelmi szálat nem kaptam tõle. Sky-on lepõdtem meg. Olyan hirtelen akarták rámerõltetni, visszautasítottam minden egyes próbálkozását (kivéve legelõször, de akkor sem a nyomulós, inkább a hálálkodást választottam a bókjaira). Erre a végén még csak lehetõségem sem volt a csókot elkerülni. Szal ez meglepett. Bár talán a játék rövidsége miatt sem lehetett annyi interakció a karakterek közt, mint mondjuk KotORban....hm, talán ennyi..
Ja, és bekerült top10be😊)