1192
-
#632 az lehet hogy még nem is taliztam vele??? -
#631 Kang the Mad -
#630 melyik a repülős fickó??? -
#629 Ha megszereztél mindent, akkor a térképen a kis tűz jellel jelzett táborba kell menni, ahol a repülős fickóval ha beszélsz, elvileg el repülhetsz az Imperial Citybe. Vagy ha nem enged elrepülni, akkor elkell menni az erdőbe és ott is megcsinálni a küldetéseket. -
#628 ott még nem tartok...
ki tudtam nyírni a dagadt szellemet...
a haverjait kellett elősször leverni aztán őt.
de most meg nem tom hova kell menni...
a 2 pályán vok még mindíg.megeresztettem a vizet a faluba.
és nem tom hova kell menni... -
zsotesz #627 az átvezető animból lehet következtetni, a dagadt szellem nekimegy az egyik kőoszlopnak vagy mindek ami ennek hatására széttörik és a mennyezet kezd beomlani, nem a szellemet kell ütni hanem a kőoszlopokat. Kettőt vagy háromat kell szétütni. -
#626 Amikor a menyországból elküld a róka istennő, hogy megöld az ellenségét? -
#625 na elakadtam...
ott ahol egy barlangba vok és megje-
lenik egy dagadt szellem...(a rókanős pálya)
na én ezt a szellemet ütöm vágom, kétszer is
megöltem de mindíg újraéled...
mit kell csinálni? -
#624 thx! -
#623 Tab -
#622 hy
tudja vki hogy melyik gombal lehet harc közben
célpontot váltani??? -
#621 hali...
nagyon bejön a game!
máshogy gondoltam el a harcot de ez jobb annál :D
a garfi is kira!
az írányítás is zsííír!
egyszolval: TETSZIK!!!!!!!!! -
#620 Sziasztok! Mennyire KotOR-os a játékmenete a gaménak? Ha jól tudom arra az engine-re épül. A KotOR nálam nagyon bejött. -
SaGa Jr #619 Visszahoztad már a kristályt ami kell? Elindítottad a középső oszlop lenyomásával a fénygenerálást? Ráirányítottad a színes kristályokkal manipuláló vacakokra a fényt? Ha nem, akkor oda kattintgatsz ahová akarsz, nem fog semmi sem történni.
Előbb kristály visszahozása és megbeszélés, majd a lépcső tetején a frissen kiemelkedett panel manipulálása, aztán fénygenerátorok indítása, majd a szükséges színek beállítása és újra a középső panel macerálása. -
#618 jó de mia kattingatás menete mert hiába kattintok rájuk nem történik semmi... -
#617 persze hogy elindul-.-
és a special edition nem kiegészítő, csak egykét bónusz cucc van benne -
#616 Hát igen... Ha már azokat nem érted akkor az egész játékot nem fogog, mert a párbszédekben neked kell kiválasztani a válaszodat, és az bizony anol... -
#615 hali.
töltöm a Jade Empire Special Edition-Vitality-t...
Az előbb úgy olvastam hogy a special edition nem kieg(remélem)
gépem:
Pentium 3.0GHz
1GB ram
radeon 9600XT 256mb
ezen elindul, nem? -
#614 Talan el kellene olvasni amit irnak a fali tartokban levo cuccokban. Csak a nyar forrosagara (piros) es a tel hidegere (kek) reagal a szobor. -
#613 Lol, hat sok szerencset :DD -
zsotesz #612 Az elején vagy? Mert ha már itt elakadsz akkor szerintem hagyd a francba, elég sok benne a párbeszéd, nem árt az angol tudás. Egyébként az elején segít megtanítani a harcot, tehát van amikor alap támadással kell támadni, valamikor védekezni. Ezt mondja egyébként. -
ATX1 #611 Komolyan kérdeztem és várom a segitséget,mert nemtudok tovább lépni.
-
#610 de most hogy klikkelni kell az egyikre majd odaszaladni a másikhoz?
nyomogattam már mindent de semmi... -
ATX1 #609 Hali
Hogyan tudok a ringböl kikerülni?már 2-órája püfölöm,de nempusztul el
Mit kel itt teni,vagy mi a lényeg a játéknak? vagy mikor gyözök?
Alul van 1 csik amiben valami irva van,de nemtudom elolvasni,mert nem
magyar.Ha valaki tud segiteni elöre megköszöném.
-
#608 Jojj ra a jo kombinaciora (piros, kek ha jol emlekszem), de mar reg volt -
#607 eljutottam a shadow forestbe és ott van a rókanönek a szobra és kályhák kapcsolókkal ,ott mi a feladat mert hiába nyomogatom öket? -
#606 Köszi a válaszotokat. Akkor inkább a special edition-t választom. -
zsotesz #605 és egy plusz harcművészeti technika -
Lemming #604 Annyi a különbség a kettő közt, hogy van egy extra nehézségi fok, meg mini játékok. Mindkettő akor aktiválódik ha előtte végigjátszod.
Tehát elméletileg teljesem mindegy melyiket teszed fel. -
#603 biztos hogy nem önálló játék... -
#602 Meg tudnátok mondani mi a különbség a Jade Empire és a Jade Empire: Special Edition között?
A Special Edition egy kiegészítés vagy önálló játék?
Köszi! -
#601 Hogy lehet vele összejönni?:P csak mer én próbáltam de nem ment=D -
#600 Komolyan??? Én akkor összejövö Sky-al a pasi karakteremmel!!!=D -
Prof William #599 A duplakard ait a Khanatól(Bronz bajnok) kapunk az jó? Lessz más duplakard a játékban? ÉS ez erős vagy ha lessz másik dual sword akkor azt szerezzem meg? -
Imperat #598 Helló! Nekem ebből a jóságból a special edition van meg... az meg nem magyar. van rá valami mód, hogy magyarítsam vajon? -
Hikoro #597 Mennyibe kerül ez a játék Xbox-re? -
Prof William #596 Lol. :) Tudtam hogy Japánban/Kínában nem nézték az ilyet .:) Asszem akkor Dawn. Silk nem jön be annyira... -
SaGa Jr #595 Dawn Star, Silk Fox és a két kardot suhogtató manus (nem jut eszembe a neve).
Ezekből Dawn Star nem jön össze női karakterrel, a másik kettőt viszont egyáltalán nem fogja zavarni, ha a saját nemükbe tartozol.
Plusz egyszerre össze lehet jönni a két csajjal is, ha férfi karaktert indítottál és jól alakítod a beszélgetéseket. -
Prof William #594 Kikkel lehet románcolni? Gondolom Dawn Star az eggyik de ki a másik? -
#593 A helyes szinkombinaciot kell megtalalnod. (asszem piros kek lesz)