Jade Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
nekem 15 óra volt (nemszámítva a visszatöltéseket) és 21. szinten végeztem. de szerintem annyi is a max

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

AtiRadish
Hello
Hany chapterbol all a tortenet??//NAgyjabol mennyi ido alatt jaccottatok vegig?
Es a vegere kn. hanyadik szintu lett nektek a hosotok?

BlackShadow
most kezdtem jade masterben.. nagyon remélem h lesz egy kis kihívás benne 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

grebber
Startol a CD Projekt!

Írta: Andy - 2007.03.14. 9:55:38 - 9 hozzászólás - PC

Úgy tûnik, kis hazánkban egy újabb forgalmazó/kiadó veti meg a lábát. Ez az "újonc" lenne a CD Projekt, mely Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában is a régió egyik legnagyobb terjesztõje, mely az elkövetkezendõ idõszakban szándékozik bevonulni a magyar piacra. Ráadásul, a CD Projekt minden játéka magyar nyelven kerül majd a boltok polcaira. Igen, jól olvastad, MINDEN JÁTÉK MAGYARUL!

Ezt alátámasztandó hamarosan a boltok polcaira kerül a Jade Empire, a Rise of Nations: Rise of Legends, ééééés... A Fable!
Sajnos ez utóbbihoz nem Jnc kolléga fordítása lesz csomagolva - a fordítást azonban õ is befejezi, és elõbb-utóbb kiadja. 😊
Nos, örömmel üdvözöljük a CD Projektet kis hazánkban, és reméljük, ha a boltban meglátunk egy CD Projektes játékot, akkor tényleg nem lesz kérdéses, hogy támogatja-e a magyar nyelvet!

info: Magyarítások.hu

Ez kegyetlenül jól hangzik!

Next PC upgrade: 2022

Me0w
Azert az arenaban az imperial tournament annyire nem rohejesen konnyu jade master modban 😉

Together we'll fly someday...

BlackShadow
kösz 😊 ahogy olvastam eszembejutott h focus mode-ot egyetlen egyszer nem használtam 😄 (mondjuk ehez hozzájárul, h röhejesen könnyû volt a játék 😊)

zorrobomber
a jáde gólem elég tápos, mer sokmindenre immunis, viszont ha nem immunis, akkor szétkapják

zorrobomber
én egyet használtam:
erõs(jobbkatt) heavenly wave+erõs thousand cuts
szétrobban a figura akin kipróbálod

Me0w

Together we'll fly someday...

Amiga
Van valakinek infoja, mikor jelenik meg Magyarországon és ki adja ki?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

BlackShadow
amugy olvastam h vannak vmiféle combo-k.. azokat h lehet elõcsalogatni? 😊

balee4
Sztem ezekre érdemes gyúrni:
Harcmûvészet: Ez tetszõleges, mindegyik jó, ha jól használod. Az én kedvencem a thousand cuts. De tetszett a legendary strike is (egy másik karival ezt is kimaxoltam)
Varázslat: Stone Immortal a jóknak, Tempest a rosszaknak.
Fegyver: A 2 fejsze.
Támogatás: Storm Dragon. Stunlock ezerrel.
Átváltozás: Erre nem nagyon érdemes pontot tenni szvsz, de a legjobb a Red Minister, mert töltõdik a chid.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ugyan úgy mint az összes többi stylet. 0-9-ig be lehet állítani, hogy melyik billentyûn legyen.
Asszem alapból a 3-asra rakja.

sorry a láma kérdésért: hogy kell a fegyvert elõvenni?
Üdv mindenkinek!

Tapasztalt valaki olyat, hogy néha fogja magát a gém és egyszer csak úgy dönt, hogy kilép?
Aztán újraindítom és megy szépen tovább minden, aztán egyszer csak megint kilép (kb 2-3 óránként).
Lehet hogy az a baj, hogy vagy 500Mb szabad hely van a C meghajtómon? <#smile><#smile>

BlackShadow
na uralmam alá hajtottam a birodalmat mwhah 😊 most visszatöltök és megnézem milyen ha death's handet a szolgámmá teszem 😛 azt jöhet a jó oldal és a láv 😄

akkor passzolom. én 'hál istennek most újítottam be 2-re, ezzel legalább egy fél évig talán elleszek 😊
Fókameister
hát a ram nemhiszem mert ismerõsnek is 512 rammal simán megy nem akad

Bocs a double postért, módosítani nem tudok, nem fizetek a vip tagságért. Láttam testközelbõl mûködni 512 RAM-mal, valsznleg az lesz a probléma kulcsa. 9800-as pro ati kártyán futtatom én is, 2,6-os processzoron, és remekül megy, semmilyen ügyben nem reklamált. Pedig nem a legújabb konfig. Sõt... némelyek tekintetében röhejes. De ez ugye konzol átirat, az átlagos hazai konfigon elfut. Egy giga ram viszont kell neki.
Kérdés. Én egyelõre tört verzióval játszok, mert az általam ismert (szerény ismeretekkel rendelkezek, két db) webáruházakban nem leltem. Meg fog jelenni valamilyen formában Magyarországon? Ha igen, akkor szívesen kiadom rá a pénzt, ezek a srácok megérdemlik.
Lényegében nem kell, a történet anélkül is halad tovább, a haszna az, hogy Kang, az Õrült története ott teljesedik ki (ha jól sejtem, de lehet, hogy úgy is végig lehet húzni az uraságot, ha kihagyjuk a mûhelyt), másrészt kellemes bónuszokat (technikákat) ad, + életerõ, + chi, stb.
De igazából csak egy színfolt, nem szükséges a teljes játékélményhez.
zorrobomber
lao mûhelyét mindenképp meg kell csinálni?? egyáltalán mi a célja??

zorrobomber
spirit thiefnek csak a gyorsaságára raktam én is

No, végeztem ezzel is (kétszer...). 31-32 óra, 23. szint, nyitott tenyér, a fellelhetõ összes mellékküldetéssel (pontosítsunk: az összessel, amit megleltem), bár Lao mûhelyénél egy kicsit cheateltem és leszedtem a recepteket. Zárt ökölnél hasonlóan.
Kísérõk közül Dawn Start és Silk Foxot preferáltam, mindkettõt hagyva harcolni, majd, ha lecsorgott az életerejük, gyorsan átnyomtam õket támogatásra. Itt jegyezném meg, hogy az utóbbi kisasszony, jobban állja a sarat, és mintha nagyobbat is sebezne. Closed Fistnél értelemszerûen mélyalkesz barátunkat vagy épp a Hou-t vittem magammal, vannak beszólásai. Négy formát maxoltam, Legendary Strike (csak kísértetek ellen), Dragon Sword (automatikusan updateli magát a Fortune's Favorite, ha megveszed a blacksmithnél), Spirit Thief (bár nem gyakran volt rá szükség) és a két kardos forma, aminek a nevét most így hirtelen meg nem mondom 😊.
Jade Golemet csak egyszer használtam, (igyekszek spoilermentesen) van ugye egy ellenség a játékban, afféle kisboss, aki egy idõ után az épp használt stílusra immunissá válik, namost, kiderült a lelkemrõl, hogy az alakváltásokra ez nem áll fenn.
Normal módban játszottam, röhejesen könnyû volt (a PoP-k után), de sebaj, a történet, és a némelyek szerint idejétmúlt képi világ kárpótolt.
Sikerült szép szerelmi háromszöget kihoznom a férfi karakteremmel, nagy ijedtségemre majdnem négyszög lett belõle, még Sky is bekóstolt, de résen voltam 😄 Nõvel egy kínai eposzt is megszégyenítõ leszbikus szálat hoztam össze, a móka kedvéért, kíváncsi voltam, hogy hogyan hat ki az adott karakter jövõjére (mármint Silk Foxéra)
Nekem tetszett, újrajátszós, sokszor.
Nekem thousand cuts volt kimaxolva /szellemek ellen jól jött/ meg a kard, illetve a két balta. Spirit thief-re nem raktam mert anélkül is nevetségesen könnyû volt a játék legtöbb csatája. Társnak Dawn Star-t vittem.

Why so serious?

Rage47
én a szellemeket utálom, mert azokra nem hat a kardom😞 és pont arra raktam csomó pontot...
Bucser
Én black whirlwindet vittem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zorrobomber
sztem pont jó a game nehézsége. ált. nem szeretem ha TÚL nehéz egy game. vmivel nehezebb mint a kotor, de csak kicsit. pon jó

zorrobomber
heavenly wave+thousand cuts-ot használok+kardot
ezen kívül spirit thief-re tettem pár pontot
kisérõk közül ti kit favorizáltok?
én ált. dawn star-t a chi regeneration miatt

Atkamon
Plusz karddal le lehet vágni a Lotus Assassin-ok fejét😛PP

Atkamon
Öh... én a kardot választottam, és arra tettem mindent... meg a Stone immortal-ra de azt csak akkor kapod, ha a Way of the Open Palm-ot járod😊 A kard hasznosnak bizonyuls sokmindent gyorsan meg lehet vele ölni

Shep
Kösz sikerült továbbjutni, mostmár a köv helyszínen vagyok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Halihó! Kéne egy kis help, igazából még a játék elején vagyok, Tiens Landingban járok éppen. A leaping tiger technikára tettem eddig pontokat szintlépéskor, meg az ice shard-ra(azt választottam)...kérdésem az lenne, hogy a botos technika mennyire jó, vagy netán jobb-e mint a L.tiger..vagy igazából van sebzésbeli különbség a kettõ között? szóval mire érdemes pontokat raknom ez lenne a kérdésem, ti mit használtok?😛 Vagy késõbb lesz olyan technika ami sokkal jobb lesz és inkább tartogassam a pontjaim?
Elõre is thx a válasz(oka)t.😊

Nah...ez jó volt...rövid volt..és végsõsoron könnyû is...Jade Golem formmal mindenképp...basszus, ez már szinte cheat volt, akkor táp...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

sziasztok.van egy kis problémám.a játék nagyon frankó nem is azzal van a baj,hanem azzal,hogy harc közbe darál (akad) a játék,és igy egy picit élvezhetetlen.Gépem:proci:1,8 Mghz
ram:512 MB
videókártya:ati radeon 9800
hiába leveszem a graffot ugyis darál.nem tudjátok van e hozzá patch?
Bucser
a 2 szerelot?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
emlékszela merchantra akit megkértél, hogy cuccoljon beljebb (ha még nem tetted akkor tedd meg) kérj tõle olajat azt öntsd be a kontroller elõtt lévõ részen ahol be lehet önteni az agyagot a formába) majd inditsd ela gépet. Tönkremegy a gép szólj a szerelõknek, hogy javítsák meg a cuccot. Akkor õk is eltûnnek.

Ha mindenki eltûnt akkor megérkezik shin az elõtérbe és szét lehet csapni a fejét.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shep
Rabokat elengedtem, de akkor azokat az elõcsrnokban verjem agyon, vagy hogy, (nem tudok rájuk támadni)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bucser
Eltûntettél mindenkit az elõcsarnokból? Elengedted a rabszolgákat? ÉS utána szóltál a fõnöködnek?

Mert csak ezek után jön be Shin.

Shep
A lotus assasinos Shint- vagy kit hogy tudom megölni, csináltam egy gólemet fel is emeltem a lépcsõ felé, de az a hülye nem akar jönni, persze azt se tudom hol van, szóval hogy lehet elérni hogy arra jöjjön?

Bucser
Nehéz?? hát szerintem ez mondható el róla legkevésbé😊

Atkamon
én is😊

tomi890125
atkamon hanyas szintû lettél a végén? én lvl 22

The Only One!

tomi890125
végigtoltam! nagyon jó! csak kicsit nehéz :S

The Only One!

Atkamon
öh... menj ki Tiens Landingbõl arra amerrõl jöttél és ott lesz egy kapu a régi városrészbe... onnan majd menni fog

Nem akarok hülyének láccani de mi az a Great Damm és hol van ?
Mert leírtottam már az egész erdõt megkaptam h öljem meg a Mothert de õt se találom.<#help>
mucius
hali!
ezt a mocsokidegesítõ 30as framelockot nem lehet valahogy kilõni?<#nemtudom>

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Voltan
Emlékszem annó az Ecstatica-ra. Ott is lehetett férfi és nõi karakterrel lenni, de ettõl függetlenül a végén mindig egy királylánnyal lovagoltunk el a lemenõ nap fényében... 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Atkamon
Nos én pasi karit indítottam, de azon nem lepõdök meg ha egy nõi összejön Sky-al😛 valahogy úgy is nézett ki hogy még a férfival is összejönne=D de mst télleg ez egy RPG... sok rpg-ben lehet a karid meleg=DD

na, beteljesítettem sorsomat. Spoilerekkel folytatom!

Tényleg rövid volt😞 Bár a halálom után már olyan gyorsan jöttek az események, a társak szálait nem is igazán lehetett felgöngyölíteni, vagy normálisan beszélgetni velük, mint a halál elött. Igazából csak ez nem tetszett, minden más rendkívül bejött.
Társakról:
Nõi karit indítottam, és már a kezdetektõl ráálltam Dawn Starra. (Lényegében csak õt meg Silk Foxot vittem mindig) Bár akármennyire is dícsért engem, meg hálálkodott, soha sem volt komolyabb érzelmi választási lehetõség. Sajnáltam😞 Mikor Silk Fox-szal beszéltem elõször, kb ez volt a hozzáállása a dologhoz, mikor udvaroltam neki: "hm, nem gondoltam volna, h két csaj között is lehet ilyesmi, de én benne vok" Ehhez képest késõbb semmilyen érzelmi szálat nem kaptam tõle. Sky-on lepõdtem meg. Olyan hirtelen akarták rámerõltetni, visszautasítottam minden egyes próbálkozását (kivéve legelõször, de akkor sem a nyomulós, inkább a hálálkodást választottam a bókjaira). Erre a végén még csak lehetõségem sem volt a csókot elkerülni. Szal ez meglepett. Bár talán a játék rövidsége miatt sem lehetett annyi interakció a karakterek közt, mint mondjuk KotORban....hm, talán ennyi..

Ja, és bekerült top10be😊)

zorrobomber
iskolaajtónyitogatós bug? nekem is volt, asszem úgy sikerült kinyitni, hogy nyomtam az elõre nyilat és ugy kattintottam. lehet nem ettõl nyilt ki, de sztem probald meg veszteni nem vesztesz semmit

zorrobomber
na, ezt is 15óra után tudom meg 😊
nemmintha hiányzott volna, a démonok talán kellemetlenebbek, mert nem hatnak rájuk a support styleok és még ezen felül elég nagy területre sebeznek, és hiába pattogok mint a szöcske 😊 be kéne gyakorolni a védekezést, csakhát egyébként nem nagyon van rá szükség