1192
  • ricsa008
    bocs nem én kezdtem én csak reagáltam mer egy kicsit föl kaptam a vizes vödröt
  • grebber
    Nemsemmi emberek vagyok egy "szaros" magyarításért amit ugyis felfognak tenni mert már többen jelezték hogy megveszik és felteszik a fájlokat sikeresen leugatjátok szidjátok egymást!
  • ricsa008
    bazmeg de egy nagy köcsög itt valaki
    nem mindenki olyan vastag ám mint te vagy
    lehet hogy van lové a zsebedbe de az biztos hogy az arcodat át kellene plasztikáztatni
    Csak azért mer túl nagy a pofád

• wedge31
    Szerintem nem burzsuj vagy csak szimplán egy faszkalap ha itt bárkit felakarsz jelenteni
  • Amiga
    Én megvettem, de nem töltöm fel a nyelvi fájlokat, mert nem cseszek ki a Magyarországon most debütáló CD Projekttel.

Vegyétek meg, basszus. Eszméletlenül igényes mind a csomagolás, mind a kézikönyv. Meg ilyet! 4 ezer a Fable szintén extra igényes kivitelezésben. Ilyen kiadót csak áldani lehet, nem lenyúlni.

(Ha még egy ilyen request lesz az oldalon, az első dolgom lesz a CD Projektnek elküldeni a fórum linkjét, aztán warez miatt tegyenek az sg ellen büntető feljelentést...)

Basszus, de felnyomtátok az agyamat. Nem elég lewarezolni az angolt, kéne a magyar is? Mások munkájának a gyümölcse ingyér'? Aki meg megvette boltban, még a végén az lesz a hülye burzsuj???
  • Fido4life
    -.-
  • Me0w
    Akkor nem kell vele jatszani, nem? En sem jarok ures zsebbel kaszinoba.
  • Marcus_
    Ez még mindig nem válasz a kérdésre
  • ricsa008
    olyannak akinek a Hobbija a pina annak lehet van fölös 8000 ft-ja de nem mindenkinek eggyezik a hobbija
  • Me0w
    Talan vedd meg, es akkor meglesz.
  • Babilon
    Aki megveszi, feltöltené valahova a magyar fileokat?
    Előre is THX!
  • Babilon
    Nemrég jelent meg magyarul, a CD galaxisban7990 Ft
  • Shan
    Köszi, nagyon jó leírás volt, asszem kipróbálom én is!
  • Kindred Blades
    No, röviden egy remekül megalkotott játék, amire már a fejlesztő cég neve is garancia, a Bioware nem gyakran ad ki sz.r munkát a kezei közül. Ha ismerted esetleg a KotOR-t, egy kissé arra hajaz stílus szempontjából, akciójelenetek, és párbeszédek tömkelegének változata, melyből érdekes, élvezhető történet bontakozik ki. (bár én jó pár éve gyakorlok különböző harcművészeteket, emiatt elfogult is vagyok) Amennyiben riaszt a sok párbeszéd, messzire kerüld el a játékot, találkoztam olyannal, aki visítva menekült előle.
    A történet egy fikcionális világban játszódik, melyben az ősi Kína, sógunitás kori Japán egyes jegyeit gyúrták egybe. Egy ifjú harc/kardművészt alakítasz benne, aki gyermekkorától egy kolostorban/iskolában nevelkedett egy jelentős tudású mester legkiválóbb tanítványaként. Aztán -ahogy ez ilyenkor lenni szokott- feltűnik az ellenség, felégetik a falut, és Te sajátos küldetésre indulsz, amiről spoilermentesen nem tudok írni, így nem is próbálkozok.
    Segítőket kapsz magad mellé, folymatosan a játék során, akikkel a kapcsolatot ápolod, esetlegesen szerelmi szálakat szősz (akár fél-leszbikus szerelmi háromszöget is :) ), fényt derítesz múltjukra, ami nem egyszer a történethez is szorosan fűződik (bár ez a lépés el is hanyagolható)
    A megjelenítés szerintem remek, bár már két éves, nem használ ki minden mai lehetőséget, mégis emlékezetes atmoszférát teremt, látványos, és úgy összességében teljesen rendben van.
    Gépigény annyira nem vészes, 1G ram, és egy 9800pro kártyával már nyugodtan játszhatsz teljes grafikával 1024*768-as felbontásban, én nemrég ruháztam be egy újabb kártyába és még egy ram-ba, azzal a monitorból kihozható maximumot akadás nélkül teljesíti. De ismerek olyat, aki valamivel alacsonyabb beállítások mellett, 512 rammal és egy 9600-as kártyával futtatja, gond nélkül.
    Mint kolléga alant említte, ha a Tigris és Sárkány vagy a Fealess, esetleg Jet Li's Hero című filmeket kedvelted, akkor mindeképp tégy vele egy próbát.
    Ha csak kedveled a fokozatosan kibontakozó történetet és a látványos akciókat, szintén ajánlom.
    Összefoglalva, ha nem vagy _csak_és_kizárólag_fps-hez_és_autóversenyhez_szokott játékos-típus, akkor érdmees rászánni az időt, és egy pár óra után elválik, hogy szimpatikusnak találod-e.
    Remélem, segített valamennyit a döntésben.
  • roblee
    Fantasztikus egy játék. Igaza van Kindred Blades-nek, ez egy akció-RPG. Ez inkább a harcrendszerére jellemző, ugyanis az RPG-kben általában nem ennyire aktív és változatos a harcrendszer. Javítsatok ki, ha ti nem így gondoljátok.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól tudom az ősi kínai császárok idejében játszódik, ha láttad a Tigris és Sárkány filmet, akkor nem kell nagyon magyarázom.
    Egy kung-fu mester legígéretesebb tanonca vagy, akiről majd kiderülnek érdekes dolgok. Feladatod, hogy fényt deríts bizonyos dolgokra. Nagyon érdekes a története. Cselekedeteid pedig meghatározzák, hogy milyen úton haladsz tovább.

Szép a grafikája, viszont véleményem szerint nem túl nagy a rendszerigénye.
    Remélem segítettem!
  • Dávca
    Ez jó kis játék, és az szerintem csak annak gond hogy angol aki még sohasem tanult angol szavakat. Szerintem nagyon jó lett, a grafika is szép, bár a rendszerigénye kissé nagy, de nem vészes ajánlom mindenkinek! Szerintem Rakjátok Fel!
  • ricsa008
    Tudom ajánlani a Google-t itte
  • mama2
    Ebben mit kell csinálni? Kivel vagyok? Hogy miről szól? Milyen a graf.-ja. Mi a gépigénye?
  • Kindred Blades
    Olyan, amiben mindenféle gombokat kell nyomogatni. Egyébiránt akció-RPG (máramennyire bármit is rpg-nek lehet nevezni, ami számítógépre kerül)

Ha egy kicsit konkrétabban meghatároznád, hogy mi érdekel, akkor többet tudnék mondani róla.

Ha csak általánosságban, olvass el egy-két ismertőt, vagy a következő angol nyelvű weboldalt:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jade_Empire
    (bár ez nem spoiler-mentes)
  • mama2
    Ez mien játék?
  • Atkamon
    én is sokat szenvedtem azokkal:P
  • Alwares
    No majd ha megjelenik a magyar verzió, megveszem...
  • cornellred
    basszus biztos én vagyok nagyon béna de már az elején a kurva "kalózokat" se birom kinyirni...amugy nagyon bejönne de ez kiidegel...
  • Atkamon
    Csak pár hozászólást olvass már vissza... NINCS magyar verzió még...
  • papoka12
    Ha valakinek megvan a magyarosítás tegye fel legyen kedves. Köszi
  • Andris66
    Hello!
    Tudna segíteni valaki:
    nem találom a "romokat" a végigjátszás szt írja h annál a Halfejü vminék kell lekanyarodni balra de ez hol van???? Help PLS
  • matter
    Ès van valamilyen magyar oldala?
  • matter
    Köszi szépen a segitségetek
  • Me0w
    Ha letoltod akkor orulj neki, hogy jatszol.
  • grebber
    Majd ha kijött magyarul felteszik.Legalábbis megigérték.
  • matter
    Császtok nem csinált valaki hozzá magyaritást nem akarom meg venni eredetibe ( most töltöm ) ha van valakinek magyaritása légyszi szóljon
    kössz elöre is
  • roblee
    Megszereztem a game-t.
    Nagyon tetszik. Igaz az elején vagyok, túl sokat még nem láttam belőle, de jól megcsinálták. Kifejezetten tetszik ez a távol-keleti történet és környezet, a harcrendszer is nagyszerű. Kicsit emlékeztet a KOTOR-ra, talán mert BioWare?
  • grebber
    Hát ha lenne akkor icipicit jobban pörögnének a dolgok itt! Még nem jelent meg magyarul! Amint megjelenik itt ugyis látni fogod.
  • Lévisz
    van már magyar verzió?
  • lafi19
    igen valoszinüleg május elején jön ki.
  • grebber
    Még nem jött ki!
  • watto
    ez engem is érdekelne...
  • ricsa008
    akinek van valami magyar nyelvi fájlja nem tudja valahova felrakni már csak azért kérdezem mer már kijött a magyar verzió nem?
  • Gerbill
    A thesource.hu oldalon ha regisztrálsz, megtalálod a végigjátszást.
  • zsotesz
    a kalózok szigetén van. A tea housban van egy részeg fószer (pont a lépcső tetején), őt kell rábeszélni, hogy vigyen át a szigetre.