Jade Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
no de most nekiugrok jade master fokozaton is, harcra fel, s miegymás
Next PC upgrade: 2022
Ez még chi móddal együtt is legfeljebb ha student fokozatban sikerülhet.
Vagy harmonic kombo esetésn, de az meg más lapra tartozik. :)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Hát hardon abszolút nem így tûnt:) nem is beszélve a Jade Master módról.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Harc egyébként szerintem nem sokkal lassabb a Fable-nél, bár ott ritkán kerültem közelharcba, inkább íjjal sunnyogtam. Eleinte hosszadalmasnak tûnhet, de amint kimaxolsz egy stílust, egy ütés - egy ellen az átlagteljesítmény.
Together we'll fly someday...
Azt kicsit sajnálom mondjuk hogy a karaktergenerálás szintje a zérót súrolgatja dehát ez van.
Kicsit zavaró hogy nincs több variáció csak ez a 6 (?) emberke.
Nekem valahogy a Fable az jobban tetszett.Itt lassabb kicsit a harc.
Ha beszólnak neked, állj meg az elõtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Nem harci módban sokkal kevesebbet eszik és gyorsabban tudsz futni. Én elõszeretettel használtam a közlekedés gyorsítására a falvakban és a városban közlekedve.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nah de dobjuk a temat
Kimásolod imagebõl a cuccokat 2 részletben mondjuk egyik lemezre 4,4x GB a másikra meg a többit.Kérni fogja majd az xy fájlt és beteszed neki a 2. dvd-t ennyi!
Amugy meg ne suttyozzal. Kossz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Haveromtol kaptam ezt a Jade dvd-t ami dual layeres. 1000-1500 ft ba kerul a dual layeres szal olyat nem nagyon akarodzik venni. Isot szet lehet vhogy bontani 2 fele?? Ugy h. tudjam folytatni az installt? mert hallottam ilyen iso szetbonto progirol egyszer.
VAgy nektek is dual layeresre van kiirva?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
(mert ha jo vagy akkor pillangok, meg pici feherseg meg medital)
Lecci vki linkeljen mar kepet a csutka gonosz karakterrol
rossz oldalon az nekem nagyon tetszett, h h kilehetett játszani néhány helyzetet :) nagyokat "felnevettem" h miyen kis gonosz vagyok ^^
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Pl amikor a csajszinak csávót kelett találni kerestem is neki de amikor beszéltetni kellett õket egymással ott csõdöt mondott angol tudásom és a csaj elhajtotta a pasit bukva az xp-ket :(
Egyébként köszi a választ!
edit: ja visszaolvastam: 24-en fejeztem be és tudom, hogy mit nem csináltam végig:)
Mindent kivesézve (azzal az idõvel együtt, amikor csak hagytam állni a játékot, mert egyéb dolgaimat végeztem) harmincegynehány óra.