Jade Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

combora gondoltam :)
no de most nekiugrok jade master fokozaton is, harcra fel, s miegymás
grebber
Magyarítás már csakazért se várjuk mert olyan gameknél amik magyarul jelennek meg sajna nemkerül fel a netre tisztelet annak a pár embernek aki megkönyrül rajtunk és feltöni a netre.

Next PC upgrade: 2022

Egyetértek.
Ez még chi móddal együtt is legfeljebb ha student fokozatban sikerülhet.

Vagy harmonic kombo esetésn, de az meg más lapra tartozik. :)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Bucser
"Eleinte hosszadalmasnak tûnhet, de amint kimaxolsz egy stílust, egy ütés - egy ellen az átlagteljesítmény. "

Hát hardon abszolút nem így tûnt:) nem is beszélve a Jade Master módról.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Magyarintást (hogy szépen mondjam :) ) ne nagyon várjatok, úgy hallottam, hogy szinkronos/magyar feliratos (meg nem mondom, melyik) lesz kapható a magyar boltokban. Azért remélem, lesz eredeti nyelven is, mert ez a játék annyit igazán megérdemel, hogy megvegyem, de khm, nem akarok zsákbamacskás ne-adj-isten-hertai-olga-jaj-mamám-csak-ezt-ne magyar verziót.
Harc egyébként szerintem nem sokkal lassabb a Fable-nél, bár ott ritkán kerültem közelharcba, inkább íjjal sunnyogtam. Eleinte hosszadalmasnak tûnhet, de amint kimaxolsz egy stílust, egy ütés - egy ellen az átlagteljesítmény.
Me0w
Special Editort... <#wilting><#wilting><#bdead> Remelem nem te forditod a jatekot b+

Together we'll fly someday...

szasztok magyarosítás lessz vajon hozzá? mert én a Special Editort töltöttem le
Rage47
lassabb?:) mondjuk a Fable-t nem ismerem, de ez inkább a Kotor-hoz hasonlítható, annál pedig sokkal gyorsabb sztem.
Rambo 20
Király ez a játék!
Azt kicsit sajnálom mondjuk hogy a karaktergenerálás szintje a zérót súrolgatja dehát ez van.
Kicsit zavaró hogy nincs több variáció csak ez a 6 (?) emberke.
Nekem valahogy a Fable az jobban tetszett.Itt lassabb kicsit a harc.

Ha beszólnak neked, állj meg az elõtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Me0w
Nem tettem oket supportba mert ugy tul egyszeru a jatek, igy legalabb volt kihivas (egyszer :)).

Mármint nem tettél kísérõket support módba? Én jóformán csak így használtam õket, mert amit harc címén bemutattak az a nevettségesség határát súrolgatta. Inkább megnéztem ki mit ad ha átteszem õket supportba és hajrá. :-)

Me0w
Nem hasznaltam support modot egyszer sem, unalmas ;)

Atkamon
A legtöbb dolog nem immunis a Stone Immortal-ra... azt persze csak akkor ahsználhatod, ha a Way of the open Palm-on vagy... a másikat nem ismerem

Nos megfelelõ segítõ kell aki tölti a focus-t support módban és máris le van tudva a probléma.

Me0w
Jah, csak vigyazni kell, mert hiaba nem fogyaszt focust pl. a Fortunes Favorite kimaxolva, attol meg kell hogy legyen egy pici focusod, hogy hasznalhasd :) Tobbszor megszivtam igy, hogy nem maradt focusom, es ugye pl. a golemek immunisak mindenre kiveve a kardokat es botokat :)

Te sokkal gyorsabb vagy, az ellenfeleid meg lassúak. Könnyû kitérni, elkerülni a támadásokat és folyamatosan támadás alatt lehet tartani a célpontot, míg el nem fogy a fókuszod.

Nem harci módban sokkal kevesebbet eszik és gyorsabban tudsz futni. Én elõszeretettel használtam a közlekedés gyorsítására a falvakban és a városban közlekedve.

Me0w
F

Atkamon
aha... én csak arra nem jöttem rá hogy hogy lehet azt bekapcsolni:D
hogy kell?

a Focus Mode mire jó azon kavül hogy a külvilág lassul mi meg gyorsulunk? Gyorsabban lehet ütni?
Végigvittem de jön majd magyar verzió is? Magyarul megpróbálnám még párszor szívesen...
Ezt a hülyeséget hol mondták? Én a 12000 Ft-os dvd írómmal már háromat símán kiírtam.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

AtiRadish
Mert most vettem 30 ezerert dvd irot aze<#beka3><#beka3><#beka3><#beka3>
Nah de dobjuk a temat

Atkamon
<#nevetes1>

Me0w
Akkor miert nem veszed meg a jatekot eredetiben, ha a "30 ezres" dvdirodban nem bizol?

grebber
Meglehet oldani amugy 2 sima dvd-re.
Kimásolod imagebõl a cuccokat 2 részletben mondjuk egyik lemezre 4,4x GB a másikra meg a többit.Kérni fogja majd az xy fájlt és beteszed neki a 2. dvd-t ennyi!

AtiRadish
1500-ba kerul, es a helyi szakuzletbe azt mondtak a nagyokosok h. meg a 30 ezres dvd irom is elbassza minden 2. ik dual layerest mert "nincs meg forradalmasitva igazan ez a technologia". Szal inkabb teszek tonkre 2 db 100 ft os dvd-t mint egy 1500 asat.
Amugy meg ne suttyozzal. Kossz.

Me0w
Azert ez az igazi suttyosag, hogy a nyers dvd arat sajnalod egy jatekra...

Bucser
nem írtuk ki.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

AtiRadish
Huu meg egyet hagy kerdezzek...
Haveromtol kaptam ezt a Jade dvd-t ami dual layeres. 1000-1500 ft ba kerul a dual layeres szal olyat nem nagyon akarodzik venni. Isot szet lehet vhogy bontani 2 fele?? Ugy h. tudjam folytatni az installt? mert hallottam ilyen iso szetbonto progirol egyszer.
VAgy nektek is dual layeresre van kiirva?

Rage47
nahh végigjátszottam. mint a kotor, ez is remekmû szerintem, nagyon meg vagyok vele elégedve^^ remélem lesznek még hasonló game-k!!:)
Atkamon
wáó:P erre én is kiváncsi lennék:P

BlackShadow
képet nem találtam, és a régi mentéseimbõl csak a jade master mentéseket tartottam meg. a háttérben szét ég az erdõ oszt annyi :)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

AtiRadish
En jo oldalon vittem vegig, es azt szeretnem megkerdezni ha csutka gonosz vagy akkor a karakterinfoba a menube milyen a hatter?? vagy h. nez ki?
(mert ha jo vagy akkor pillangok, meg pici feherseg meg medital)
Lecci vki linkeljen mar kepet a csutka gonosz karakterrol

BlackShadow
nekem csak a 2. pasit fogadta el :P elsõhöz kevés volt a charmom ^^

rossz oldalon az nekem nagyon tetszett, h h kilehetett játszani néhány helyzetet :) nagyokat "felnevettem" h miyen kis gonosz vagyok ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

grebber
Értettem sok küldetést de csomot elkurtam mert nem értettem.

Pl amikor a csajszinak csávót kelett találni kerestem is neki de amikor beszéltetni kellett õket egymással ott csõdöt mondott angol tudásom és a csaj elhajtotta a pasit bukva az xp-ket :(

Me0w
Teged becsullek, van olyan ember aki ugy jatssza vegig, hogy mindig az elso opciot valasztja a beszelgetesnel mert fogalma sincs, mirol szol a jatek de o 'kiporgette'.

grebber
Azt nemnéztem mennyi külön mert angol tudás hijján elején leáltam a game-el :(

Me0w
Es a vegere szamolj ugy 500 meganyi mentessel :o

Ichi san
Azta mindenségit, hát ez nem kevés, asszem lesz mit törölnöm...
Egyébként köszi a választ!

grebber
6,5GB-os az image és 7GB-ot telepít fel!

Ichi san
Megtudnátok mondani, hogy mennyi hely szükséges a vinyón a futtatáshoz(persze a 6 gigán kívül)?

Me0w
En sanos tudom pontosan, hogy mit hagytam ki, mondjuk ez a jatek hibaja... az elejen Two Riversben nem kuzdottem meg a beteg csajjal, es mielott Zu csatlakozik meg volt egy sidequest, az is kimaradt... lehet igy meglett volna a 24.

Bucser
24-el fejeztem be ha jol tévedek... majd megnézem.

edit: ja visszaolvastam: 24-en fejeztem be és tudom, hogy mit nem csináltam végig:)

Me0w
En is 23 voltam a vegere, ennel tobbet csak ugy lehet elerni ha mindent tekercset a +100%-os gemmel olvasol el, de ketlem, hogy meglenne a 24...

23. szinten végeztem
Mindent kivesézve (azzal az idõvel együtt, amikor csak hagytam állni a játékot, mert egyéb dolgaimat végeztem) harmincegynehány óra.
Igen.
Románclehetõség van?
G. Joe
Szép nagyot fognak bukni.

http://deathfellows.hu/

Rage47
F bötû
hy!focus mod-ot h lehet használni?