1192
  • Árnyvadász
    Okszi, köszi!

• Hoz_Hun
    Én a nem támadó technikák közül csak a Chi lopást szoktam használni, hogy töltsek. A Fokusz eleinte valóban fogyot, csak én hamar felnyomtam a kardnak azt az értékét, ami ezt fogyasztotta.
    Az arénában a leges legutolsó csatában, szerintem ne engedd hogy xy küzdjön helyetted, mert az egy kínszenvedés és semmi hátrányod nincs belőle ha magad állsz ki azaz se jó se rossz pontot nem kapsz akár engeded küzdeni akár nem és a késöbbi beszélgetésbe sem kerül említésre, én mindkettővel megcsináltam csak hogy tudjam (xy most a történet miatt nem mondom ki, de értelem szerüen fix értékekkel rendelkezik, és sokkal-sokkal rosszabb az alapkarakterünknél - vele kb 8-jára vertem le az ellenfelet, míg a saját karakterem elsőre!!).
  • Árnyvadász
    Arénát ma este fogom rommá verni, bronz liga jön majd. A fővárosban nagyon klassz mellék küldik lesznek!

Én a botot választottam, és a fegyveres harcmodor valóban klassz dolog. Csak a a játék elején amikor alacsony szintű voltam, hamar elfogyott a fókuszom. Újrajátszásnál viszont értelemszerűen a kardot fogom :)

Ja igen! Érdemes használnod a harmónikus kombókat, mert egyrészt tök jól néz ki az effekt ha bejefel egy ilyet, másrészt segítségeket ad (élet, chi, fókusz). Persze idővel az ékövek is bedurvulnak és a harmónikus kombó már nem annyira fontos, de látványnak még mindig impozáns!
  • Hoz_Hun
    Áh köszi szépen, kipróbálom.
    Én is a Birodalmi fővárosban vagyok. Végigvertem az arénát, most a Side Questeket csinálgatom.
    Amúgy a kedvenc fegyverem meg harcom a legelején kapot kard, amit már fullra kifejlesztettem. Csak az a baj, hogy a szellemek ellen nem jó.
  • Árnyvadász
    Ha jól emlékszem: a Legendás Csapásban van rúgás. Tegnap "megvettem" ezt a képességet a kereskedőmtől és egyszer ki is próbáltam, jópofa, de nekem a kézi harc jobban bejön.

Én is azon gondolkodom, hogy újra nekiálljak. Csak az okoz fejfájást, hogy a mostani karakteremmel és Jade fokozaton, vagy egy teljesen új karival. Bár valószínűbb az előbbi. Igaz még be kell fejeznem a játékot. Eddig 18 órám van benne és a Birodalmi Fővárosban vagyok. Gondolom még van hátra jópár óra.

Jó játékot! Tényleg igényes, nemcsak a csomagolás, de a tartalom is!
  • Hoz_Hun
    Jah, mondjátok már meg légyszi melyik technikában van rugás is. A részegesben láttam, de azt elég körülményes használni, pedig jópofa.
  • Hoz_Hun
    Ma megvettem a Jade Empire-t. Nagyon igényes kiadás, ráadásul ennyiért nagyon megérte. Ma lecserélem az eddigi,..khm..."kölcsön" verziómat.

Amúgy imádom a játékot, KotOR-t is nagyon szerettem, de ezt talán még jobban bejön. Még végig se vittem, de már azon gondolkodok melyik karakterrel fogom másodszor végigvinni.
  • ricsa008
    ja és 1000 THX Xeonn a fileokért
  • ricsa008
    http://thesource.hu/ itt regezz és itt van végigjáccás
  • steweee
    kép
  • steweee
  • steweee
    na, bekonfigoltam rendesen, így már nem is rossza játék. sőt ! viszont végigjátszás nem ártana hozzá

a mocsár végén amikor geót elkapjuk és van egy beszakadt illetve eltorlaszolt járat. és mintha a felső párkányról nézve lenne vmi az alsóbb szintel lévő folyócskában. de nem tudok oda lejutni

van ott vmi vagy csak a szemem káprázik ? képet mepróbálok beszúrni róla
  • ptomesz
    Nem tudom pontosan neked köszönhető e a letöltés elérhetőseége mindenesetre kössz hogy megosztottad velünk a linket! Mega THX!
  • Fido4life
  • halofilter
    Sziasztok! Ez is szerepjáték? Mert ha igen akkor gondolom sok benne a beszélgetős rész...Magyarosírást hol találok, mert magyaritasok-on azt írják hogy magyarul jött ki. Köszi
  • Xeonn
    http://jadeempire.uw.hu/Sérült DVD-hez :)
  • csgj
    hm... jó későn xD okok... azé mert már magyar, persze :P
  • Rage47
    főcikk az sg-n a Jade Empire
  • Atkamon
    Később majd már szerimntem ne csak egy stílusta használj... én is így voltam hogy először csak egyet, aztán szépen elkezdtem másikakat is... de lesz elég harc a játékban hogy ez nálad is kialakuljon:P
  • 3P
    Köszi a részletes választ. Azóta a 2. fejezetben vagyok. Eddig jobbára a testre adtam, amolyan kézi harcost akartam csinálni, asszem most rámegyek egy kicsit a ballanszra. 2-2 szintlépést adok a másik kettőre is.
    Stílusnál azt csinálom, hogy rámentem egyre, hogy mihamarabb kimaxoljam, igaz elég költséges is :). A választott stílus a Legendás stílus, de majd kiderül, hogy mennyire jön be. aztán utánna váltok egy olyan stílust, ami inkűbb máűgikus, de addigra lesz már több pontom a Chi-n is. Fegyveres harcot eddig kerültem.
  • Árnyvadász
    Kimaradt: a testre, lélekre, elmére adott pontok növelik a megérzés, megfélemlítés és elbűvölés tulajdonságokat is. Párbeszédeknél van ezeknek fontos szerepe. Hogy melyik, hogy arra fejből nem emlékszem, de a programban le van írva. No ennyi lett volna még. Ha befejeztem a játékot, lehet írok még róla.
  • Árnyvadász
    A testre adott pontok az életerőt növelik. A lélekre adott pontok a chi-t. Ami a chi alapú támadásoknál hasznos, a mágiahasználatnál, illetve a gyógyításnál. Az elme a fókuszt növeli, ami a fegyveres harcnál fontos (tehát jól gondolod), illetve a fókusszal lehet belassítani az időt is.

A csapattársadtól is függ, hogy melyikre érdemes költeni a pontokat. De érdemes azért valamelyest egyensúlyban maradni. Csapattársban talán Hajnalcsillag a legjobb, mivel ő chi-t tölt fel és abból tudsz gyógyúlni, chi támadásokat (nagyobb sebzéssel) használni és mágiát is alkalmazni, ahogy fentebb is írtam.

Magyar honlapról nem tudok, de az rpgvault-on van néhány cikk és persze jónéhány magyar leírás is készült a különböző gamer oldalakon. (Gamekapocs pl.) A hivatalos Bioware oldalon viszont többet is megtudsz.

Ha magyar a játékod, akkor meg játsz és mindenre választ kapsz. A játék nagyon igényes, én kb. a felénél tartok, terveztem is, hogy ide cikket is írok róla, de majd időm függvényében meg kedvemtől függően ezt még meglátom. Annyi bizonyos: Igazi mestermű, fantasztikus helyszínekkel, sztorival és párbeszédekkel, no meg rengeteg harci stílussal és kiváló hangulattal. Igazi Bioware gyémánt. Ahogy megszokhattuk. De nekem személy szerint még a KOTOR-nál is jobban tetszik. Az ókori távol keleti hangulat és életfelfogás, plussz filizófia miatt is.

Tipikusan az a kihagyhatatlan játék, zárszóként: Egy nagyszerű mese!

Jó játékot hozzá, neked és másoknak is!

(Mielőtt vki nekem ugrana honosítás feltétele ügyben, előre jelzem: - Negatív!)
  • Mayday
    Ne legyel mar turelmetlen. Nincs elerheto magyaritas jelenleg, csak a boltban meg.
  • 3P
    Nos lassan belekezdek a játékba, végre lesz egy kis időm. :)
    nézem a karakter genrálást, látom 3 fő tulajdonság van azaz a test, lélek és az elme. Gondolom a test kell a kézi harchoz, a lélek a mágiához és az elme a fegyveres harchoz, tehát alapvetően ha gondolom 3 féle karaktert tudunk képezni.
    Gondolom úgy éri meg fejleszteni a karaktert, hogy kimondottan rámenni az egyikre és azt fejleszteni.
    Van a játéknak egyébként valami hazai rajongói oldala, vagy ilyesmi, ahol van néhány érdekesség leírva?
  • painkiller25
    #684#685#686 plíz vki!!!!
  • steweee
    peccs csak nem akar jönni hozzá ? pedig jó lenne
  • painkiller25
    a segítség jöhet priv ben [email protected]
  • painkiller25
    Ja és Special Edition van nekem is.Valaki plíz help!
  • painkiller25
    Hy All!a jatek nekem angol.nem tudtok adni vmi regisztrációs fájlt vagy nem tom h legyen magyar felirata??? előre is THX!
  • ricsa008
    még nem
  • Babilon
    Talált már valaki nyelvi fileokat?
  • 3P
    Szerintem ne fokozd! :)
  • saxicola
    Nem írtam, hogy Magyarországon vettem.
  • 3P
    Khm... Magyarországon csak most jelent meg és csak magyar felirattal. Vagy külföldről vetted? :D
  • saxicola
    Ja! A game nagyon ott van. Lineáris, de mégis magával ragadó.

Valaki felrakhatná a magyar nyelvi fájlokat. Nem akarom mégegyszer megvenni a játékot.
  • Marcus_
    igazságos okosság
    toljátok a file-okat aztán mindenki húzzon játszani!
  • Babilon
    Hűtsd le magad öcsi, csak a nyelvi fileokat kértem nem pedig a teljes játékot, valakinek nincs arra pénze, hogy másodjára is megvegye a játékot magyarul.
    Ha pedig neked ennyire sok pénzed és szabadidőd van, csinálhatnál hasznosabb dolgot, is mint mások fenyegetése.
    És nyugodj meg, ha a helyedben lennék, akkor én is megvenném még egyszer a játékot; attól még nem leszel „hülye burzsuj”.
  • zsotesz
    Ne a számítógépes játék kedvéért tanulj meg, hanem azért mert nagyon hasznos ha legalább egy idegen nyelven tudsz ha nem is perfektül de valamilyen szinten beszélni.
  • grebber
    Biztos igazad van de csak a számítógépes játékok kedvéért nem fogok megtanulni angolul!
  • wedge31
    Engem abszolut nem érdekel a magyaritás mivel megtanultam angolul, ezt neked is csak ajánlani tudom...