Jade Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na? Valaki?
Ez a játék kb. mennyibe kerül???(xboxra)
<#vigyor3>

Régen megvolt csak felnyomtam rá!

Kösz. A Rókadémon (Forest Shadow) oltáránál hogy kell a rituálét megcsinálni?
szasztok ha meg van valakinek a magyar verzió linkelje fel valahova a nyelvi file-okat ténleg jó lenne (bár angolul is naon jó a gém)
Ne az automatikus felpakolást válasszad, hanem menj be a jádék lemezére és onnan indítsd el manuálisan a setup-ot. AKkor majd felrakja neked.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Milehet baj? Raknám fel a JA-t és Semmit nem pakol fel! CSak a könyvtárát! Ki is írja hogy Space required 0 kell. 😞
Voltan
A probléma az, hogy a játék zenéje kurva jó, a videók pedig gyakoriak, hangulatosak és elengedhetetlenek a történethez. Ergó, ez a csonka verzió pont a játék lényegét öli meg.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Atkamon
én nem azt mondanám hogy szánalmas, csak én vagy teljes játékkal jáccok vagy sehogy... most annak smmi értelme hogy kivegyék a zenét meg a videókat. Fõleg hogy a videók nagyon jók plusz a történetet is sokszor a videók viszik tovább

Me0w
Es mi ertelme egy 500 megas szarral jatszani? Hamar nem veszed meg, akkor a rendeset toltsd le ne a RIP-et. Szanalmas.

Together we'll fly someday...

Bocsi! De most minek vegyem meg magyarul amikor már angol nyelven már megvan. Kétszer nem veszem meg ugyanazt a játékot. Felesleges pénz kidobás lenne.<#pardon1><#szomoru1><#vigyor3>
grebber
Magyarul nem jelent még meg!

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Nincsenek videók e minden más megvan benne.Hangok vannak csak beszéd és zene nincs illetve van amikor van.Elõfordult hogy volt hang beszéd.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Gondolom ebbe nincsenek videok, meg még ki tudja mi.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

The Protector
Ja.És azzal tolom.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Hy.Van a játékból egy 500mb -os verzió.Nem elírás.Tényleg annyi.A videók,a zenék hiányoznak belõle.Nem linkelem be meret lehet hogy meglincselnének érte.Akinek kell annak adok linket.Természetesen ingyenesen tölthetõ.

szasztok!
megvan valakinek a magyar nyelvû jade empire? És nem akarja valahova felrakni a magyar nyelvi fájlokat(pl.magyarositások portál..) mert angyon jó lenne.
Me0w
Miert ne lehetne kimaxolt leaping tigerrel leverni a ravagert?

Kb annyira rpg, mint a KotOR volt (well, ok, nincs benne afféle pontelosztási rendszer, de egy rpg nem is attól lesz rpg, hogy pontokat pakolsz ide-oda). De van benne remek történet, szórakoztató, melléd szegõdõ karakterek, stb. Valódi rpg-t számítógépre ne is várjunk, mert olyan nem fog megjelenni. Mármint olyan igazi. Aminek csak a játékos épelméjûsége szab határt.
A harcrendszer egyébként jade master módban már érdekes. A "piszokgyenge" ellenfelek tekintetében 😊
grebber
Nincsen 😞

nagyon nem jött be. Ugyan nem játszottam vele semmit, de a harcrendszer kipróbálása elég volt. Pedig vártam mint a messiást, csak ez nem rpg... ez tomb raider.. pedig a story lehet hogy jó

A másik nagy problémám, hogy piszokgyengék az ellenfelek, a játék elején van 2 támadás, használgasd.. Egyébként ha jól olvasom itt valaki a Ravager ellen is leaping tigerrel próbálkozott.. :o)
The Protector
Ez kérdés volt

The Protector
Van a játéknak olyan verziója ami 1DvD-re ráfér mert baromi nagy.

[Jakuza]
Na en is vegigtoltam.
Nagyszeru jatek. Reg jatszottam mar ilyen elvezettel egy jatekkal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nem lesz magyarítás!Ja & kösz a választ!

Sziasztok van 1 kis gondom nemtudom hogy orvosolhato - e de megkerdezem nekem a jatek angolul van meg es nemnagyon tudok angolul nemtud valaki magyarositast hozza? elore is megkoszonom
Folytatni tovább a feladatok végrehajtását. Ott vannak a feladatok felsorolva neked is, hogy még mit kell tenned. De nem olyan nehéz. Totál lineáris a játékmenet, szóval csak arra tudsz menni ahol valamit tenned is kell. Így ha bemész valami új területre, beszélj mindenkivel és megtudod merre kell folytatnod az utad. De amúgy is el lett mondva minden a társaid által.
Ha nagyon nem megy akkor címszavakban:
1. Szerezz térképet.
2. Szerezz repcsit.
3. Szerezd vissza a hiányzó amulett darabkát.
4. Húzd el a csíkot a repcsiden a fõvárosba.

Ennyi címszavakban. A többi egyszerûen nem okozhat gondot ha picit is odafigyelsz a történésekre és kommunikálsz. Erre épül ugyanis az egész játék.

de meg köszönném na csak 1 válszt az elõzõ kérdésemre!

Me0w
Ugye nem varod el, hogy vegigjatszast irjuk a jatekhoz?

hali!
Amikor megölöd azt a nagy békát vagy kigyót nem tom mivot az a barlangba az után mit kell csinálni?

ja

grebber
Magyarítással leálltak mivel magyarl fog megjelenni csak nemtudom mikor!

Bucser
Megcsinálod?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Vagy hogy magyarítás mikko lesz?

grebber
Nemtudja valaki kb mikor lesz kapható magyar nyelven a game?

ok kössz!

És ha megkaptam a jutalmat akko hagyan tovább?

Milyen indíttatásból tetted ezt? Felbéreltek rá? Akkor menj vissza a megbízóidhoz és vedd át a jutalmadat.
Utána majd mehetsz szépen a manushoz átvenni a térképet, aki ezt ígérte neked ha megbeszélted egyáltalán vele a dolgot.

Bár én nem öltem meg õket, de szerintem menj vissza a Pilgrim's Rest Inn-be, és beszélgess a csávókkal. De ez nem biztos...

Me0w
Nem tudunk ra sajnos valaszolni mert mi - tudatlan idiotak - el is olvassuk amit oda alulra kiir a jatek, nem csak enter, enter, enter-el haladunk a jatekban. De meghajlok merhetetlen intelligenciad elott, hogy meg egy baszott szotart sem vagy hajlando kinyitni, es hozzank, kis pondokhoz fordulsz segitsegert.

Bucser
Szedjél hangyát öreg. Mi valszeg nem öltük meg a rókákat meg az elefántot...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bazdmeg ! volt egy egyszerû kérdésem ! ha nem tudsz rá válaszolni mondd azt !

az elefánt mutatja meg az utat....de csak ha van nálad mogyoró

Atkamon
LOl... hát igen😄DD

Me0w
Ez hulye... <#hehe>

Bucser
Megölted a rókákat és az elefántot?

ja bocs az erdõ után

Hali!!El akadtam!
Ott amikor megölöd a rókákat & az elefantot akkor merre kell menni utáni?

PLS HEEEELP

Elõlre is kösz!

Megváltozik bizony, együtt kertészkedtek.
Ha pedig ügyes vagy, és begyûjtöd mindkettõt, akkor hármasban kertészkedtek a palotában. 😊
Csak jól kell keverni a kártyákat.
Atkamon
ez jó kérdés... nekem egyikõjükke sem volt semmi... és Dawn Star nekem is kertészkedett😄DDD

Na én is végignyomtam, a story nagyon jó volt, tettszett.😊 25-ös szinten végeztem, és volt több mint 60pontom amit már nem is költöttem el a stílusoknál.😛 Legnehezebb ellenfél sztem a Ravager volt, sima leaping tigerrel nem tudtam leverni negyed hp alá, aztán visszamentem késõbb miután kinyomtam a crimson tears-t...azzal már kapta az ívet.😄
Egyetlen zavaró bug a játékban, hogy néha kiakadt a kamera területváltáskor, és függõlegesen a talajt láttam csak meg az emberek lábát...persze újboli betöltéssel orvosolható volt. Összességében: 9/10 nálam.

Spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nemtom én mind a két csajjal jóban voltam végig, és a 6.chapterben dirge-nél sem választottam közülük, aztán a végén amikor leírja hogy kivel mi történt, akkor Lily-vel maradok mégiscsak, és Dawn Star visszamegy Two Rivers-be kertészkedni.😛 Ha dawn start választom, akkor ez a szöveg megváltozik? A végén vele megyek vissza a faluba, vagy netán a palotában maradunk mindketten?