1068
-
#828 Már megint hülye vagyok... nem olvastam el végig, csak elsült a kezem idő előtt :-)) -
#827 Honnan lehet leszedni? -
#826 Már kijött a patch. én már letöltöttem. tök jó, mert nem kell crackelni legalább. Kipróbálni még nem tudtam, mert dolgozom, de este kipróbálom.
www.cm5patch.com oldalon fent van. -
#825 Majd, ha kijön a patch, lehet jó lesz, de addig egy bughalmaz, pontatlan adatbázissal -
#824 -
#823 Röviden: szar -
#822 megjelent?!
kira
röviden: milyen?
sajna ncs időm visszaolvasni -
#821 károly a bánner :D -
#820 Ahogy olvastam a data frissítés is van a patchben elég sok mindennel együtt. -
#819 jakuza játsz az fm 2005-el, az a korábbi cm-ek igazi utóda. A korábbi cm-eket azok a fejlesztők csinálták. -
#818 Van itt PÉCSI aki oda tudja adni? -
#817 Sirni fogsz, de a TCM 2004 ubereli ezt a jatekot.
Es ezt nem azert mondom, mert en forditottam anno.
Ez a CM2005 egy atlag (vagy atlag alatti) managerjatek, otlet nelkul.Johet ide akar patch is, nem fog emelni a nivojan.
-
nick név #816 Szerintem, ha az adatbázist nem nézzük (amit elég nehéz nem figyelembe venni, mert hihetetlenül szar) nemis olyan rossz gém :) azér a fm sokkal jobb, de valaki azt irta asszem a fm topikba, hogy a tcm is jobb a cm-nél... hát ha valakinek bejön aza fifás szar, akkor egészségére. Tényleg sok a sérülés, nekem a tarcsim nem vert meg senkit :) Kevés lehetőség van, de engem nemis zavar, val'szeg azért mert sokat nyomtam régebbi cm-ekkel, ugyhogy nemis hiányzik, ha klubboknak ajánlottam játékosokat ugyis csak áron alul tudtam eladni. Ami a legjobban zavar a játékban az a match engine, szerintem nagyon elbaszták, meg az, hogyha igazolni akarok és kicsit több pénzt adok a játékosnak v. klubbnak akkor már nemis engedik. Hát egyenlöre ennyit kicsit volt idöm játszani a játékkal. Remélem a patch egy kicsit dob a játékon -
#815 Erről bezéltem.....majd a "peccs" után szidjuk, de szerintem ha minden ki lesz javítva, ami a patchben fel van sorolva, még jó kis játék is lehet belőle :-)) -
#814 ehh :D -
#813 De legalabb van benne Robi Baggio. :P
Kivancsian varom a 2024-es kiadast, hatha abban megjelenik Di Stefano. :P -
#812 hát én is a melóhelyemen próbáltam ki, és .......egyszerüen tré -
#811 En sem, mivel maga a jatek mar meg sem kozelitti a regi elodok szinvonalat.
Igy aztan maradt a banat, bannerbe valo temetese. :P -
#810 nem gondoltam volna, hogy a 2 perces munkám ennyire sikeres lessz :DDDDDDD -
nick név #809 a megjelenés napján lesz peccs
ránézésre sokmindent javitottak rajta, majd megláttyuk -
#808 Talan Marble lehet az effect neve. :P -
#807 A betutipus ugyan az.
Az effect tisztan kiveheton az elso felirat betuin a szurke oldalcsikozas. -
#806 hi!
akkor melyik legyen? -
Rudee #805 A 2.-on lévő effektet egy simítás szerűségre értettem. Az elsőn lehet a betűtípus miatt is. -
#804 Siman forditva. :P
Nezd csak meg az elso feliratot.
Tisztan kiveheto a betukben az a kis marvanyerezet effektus.
Kis szurke vonalak futnak keresztbe.
Amugy egy hulyeseg melyik logo kerul fel szvsz. -
Rudee #803 Az elsőre simán rá van írva hogy champ. manager, míg a 2.-on vmi effekt is van a feliraton. -
#802 Ugye viccesz? Nem vagyok vak, de nem látom a különbséget, ha a fene fenét eszik sem..... -
AMDFan #801 Egyértelműen az első... -
Rudee #800 A felirat. -
#799 Hát de mi a különbség a kettő között? -
#798 2. verzió
-
#797 -
#796 figyuzz, ha hazaérek csinálok bannert ide!
(az fm2005nek is én csináltam) -
#795 Mielőtt valaki megkérdezné! Bannerműhely? Igen! -
#794 Kész a CM5 banner! Cscsi kérte, jöjjön valaki érte! -
#793 köszi, nézem :D
-
#792 az is ottvan az fm2005 topikban :D 1024*768 -
#791 olvastam a fm2005ben amit irtál,
kiprübáltam amit irtál,
de még mindig nem megy,
várok 1picit csak lesz másik verzió ;)
de köszi a segítséget,
a hölgy képét nem tudnád nekem mailbe eldodni? -
#790 figy!
a cédén lévő \Setup\Files\cm5.exe filét bemásoltam a játék könyvtárába :D és megy! -
#789 bárcsak saját lenne! :DDD