1068
-
Jukare #868 Rém egyszerű pedig
1. Regional settings -> Mindent angolra
2. Install
3. Regional settings -> Vissza magyarra -
Drizzthsz #867 Nekem sem, tesóm gépén ment...
Az én cd-íróm azonban az azzal elkészített dolgot nem akarja beolvasni, pedig írtam kettőt is.
Szerintem a cd-írónkat nem szereti a progi. -
Nadi #866 De jó! Nekem még a progi sem indul el, nemhogy a gém!
-
#865 Solskjaer sem sérül, újabb rossz pont.... -
#864 Nos Ferdinand még mindig nincs eltiltva :-(( Viszont lehet, hogy nem is kéne eltiltva lennie, mert a history ugyebár minden játékosnál üres, és most indul csak.... Viszont örömmel vettem, hogy Rooney valóban sérült, két hónapig...Ez azért már fejlődés :-)) -
#863 Esküszöm ilyen nem pipáltam még... Felraktam a patchet, és nem indult, kiírta amit ki szokottt az elején... Felmásoltam megint azt a 3 fájlt a setup/files könyvtárból, éééééééééééés elindult....Félig betöltötte az elején az interfecet, vagy mit, aztán kivágott erroral.... Mondom de jó.. Fogtam a patchet, és mégegyszer megpatcheltem...Ezután már nem másoltam át megint a 3 fájlt, és mit az Isten elindult :-)))
Ezt adjátok össze.... -
#862 Na megy a játék...Annyit csináltam plusszban az előbb leírt módszernél, hogy van a cd-n olyan könyvtár, hogy setup/files.. Na innen mind a két .dll-t és az .exe-t is át kell másolni a játék könyvtárába, és akkor megy... Ha csak az .exe-t másolom, akkor nem ment nekem sem.. Viszont érdekes, hogy két napja, még nem kellett másolgatni elindult elsőre :-))
Nekiállok tesztelni a patchet :-)) -
#861 Vazze, most nekem sem megy, tökön szúrom magam mindjárt....kiprobálom máshogy is... -
Nadi #860 És ha kiírtam CD-re akkor csak az installhoz kell vagy utánna is? -
#859 Erre mit mondjak? Én így csinálom és működik...Milyen cd-re írod ki? Én TDK 700mb-s RW-re. -
Gomez #858 nem megy így sem -
#857 nesze :D -
#856 egy használható crack kéne htx -
#855 1. rakd fel a blindwrite-ot
2. lődd ki a daemont
3. a három fájlt (cm5.bwt, cm5.bwt, és cmt.bwa) rakd egy könyvtárban, ha hiányzik a cm5.bwa akkor le kell szedni
4. a blindwrite-al írd ki DAO+Pw módban lehetőleg 8x-s sebességgel.(ne gagyi cd-re írd.
5. a cdről telepítsd fel, utána már indul is. -
#854 A cm5.bwa-t rakd már fel légyszi....az nincs meg :-)) -
Gomez #853 vagy valaki mind1 csak segitsetek mert szeretném kipróbálni -
Gomez #852 küldd el légyszi akkor!a no cd-t vagy a faq.t.köszi -
nick név #851 Sirtam, de inkább a tcm-eken, játszottam 2004el is, meg a 2005-el is... a 2005 ugyszar ahogy van, a 2004 szvsz jobb a 2005-nél, de szerintem mind2 gagyi. -
Drizzthsz #850 Működő torrent akárhol? -
Drizzthsz #849 Hmm... A torrent sehol sincs megosztva, alternatív beszerzési mód? -
#848 Ez működik? -
#847 Kinek? Nekem? Nézd már meg kinek válaszoltál ;-) -
#846 NO CD CRACK (torrent)
boccs ha már volt..
szal -
Gomez #845 neked -
Drizzthsz #844 Mert nem megy...
Nálam nem, az extra file-lal sem, de bátyám gépén megy... -
#843 Kinek beszélsz? Használd már a válaszgombot, mert így nem tudja senki kihez beszélsz. -
Gomez #842 elküldted? -
#841 Minek crack, ha megy úgy, hogy kiírod cd-re? -
Drizzthsz #840 Még mindig nem talált senki cracket? -
Drizzthsz #839 Miért is nem kell krekkelni? Nem megy ez cd nélkül így sem... :( -
Gomez #838 [email protected]
küldd át légyszi! -
#837 Igen, nem jó a link, mert beszart a freewebes accountom, és nem is lehet letölteni, csak valaki mondhatná, akinek van regje a freeweben, hogy most neki sem jó, vagy én lettem kirúgva... -
Gomez #836 hello!elküldenétek nekem azt a faq-t amiben le van irva hogy mit kell csinálni pontosan kiíráskor?az is jó ha visszatöltenétek valahova.már jó lenne cm-ezni de úgy nem ment ahogy az .nfo-ban le volt irva... -
#835 Köszi, icq-m nincsen, elég az msn is nekem :-)) -
#834 nesze :D -
#833 icq-d van? -
#832 plusz a freewebes regisztrációmat törölték asszm, de nemtudom miért... -
#831 Valaki küldje már el a cm5.bwt fájlt, mert eltünt a gépről :-( -
#830 onli vrájt :D -
#829 ehh :D