1068
-
Takezó #588 lól, na bazz, egy újabb önjelölt tápigmegváltó, lóllll -
#587 Hogy mi? "eredeti író"? -
Drizzthsz #586 Megvan! Akárhogy írom ki a cd-t, megakad a vége előtt valami hibával, s csak az eredeti író tudja nálam olvasni. A saját írom a Blindwrite-tal meg nem akar igazán menni.:( -
nick név #585 :D -
#584 vegulis igaz ki hogy ertelmezi:))))
2005. márc. 08. 10:47 | Privát | Galéria | Válasz | #3184
Tisztelt moderátorok.
Én nem szeretnék semmi viszályt, csak szeretném elkerülni egy hamarosan megjelenő játék topicjában azt, hogy ne legyen annyi flém, mint a hasonszőrű topicban. A lényeg az lenne, hogy kéne valaki aki rendet tartana. A szóban forgó topic az a Championship Manager 5 lenne. És ami miatt félek a sok felesleges, és nem odatartozó hozzászólástól az a Football Managaer 2005 topic. Csak egy kis példának hoznám fel :#19996-20016 és még sorolhatnám, de most ez van legfelül. Remélem lesz vmi javalás.
Előre is köszönöm.
-
#583 Na kész az én felhasználási javaslatom... Ezalapján mennie KELL...
CM5 indítása -
#582 na hat olvastam hogy kerted bazzzzzzzzzzzzzzzz -
Takezó #581 Nem esett félreértés, vágtam én, hogy az offot akarod megakadályozni... hát ne akard :) -
nick név #580 igen van 14 rar és csomagolás után:
cm5.bwa
cm5.bwi
cm5.bwt -
#579 Félreértés ne essék, semmi olyat nem fogok törölni, ami a játékkal kapcsolatos, és örülök, hogy pörög a topic. Nem nyaltam senkinek, kaptam, pedig nem kértem.
-
#578 http://www.nforce.nl/ -
#577 Hát...
Én nem akarom elvenni senkinek a kedvét, de ez a játék tragikus szerintem.
Mindenki próbálja ki, és győződjön meg róla maga, de ha az FM-mel összehasonlítom, akkor kb. 10-2 oda.
Borzasztó fos adatbázis (értsd: kicsi), nagyon, de tényleg nagyon rossz meccsmotor (állított labdánál senki nem mozog, a játékos a hátán cipeli a labdát, stb.), úgyhogy nekem sajnos felejtős a játék...
Megyek FM-ezni, ott a jó kis Köln-mentésem. :D -
#576 ez hol? -
#575 tudom de jart a modokhoz kerni jogot nazert kerdezem -
#574 Championship Manager 5 (c) Eidos Interactive *CLONECD*
Group: VENGENCE
Section: PC Game ISOs
Nuked: No
Rls Date: 2005-03-15
Size: 14x15
Site:
Review:
-
Takezó #573 az Zaki volt, nem? -
#572 örülj inkább h pörög a topikod -
#571 topiknyitó -
#570 akkor bines? -
nick név #569 cm5.bwi és még 2 fájl :) igy szettük le -
#568 en meg nem lattam isosat -
#567 dev-cm5.bin? -
#566 looooooooooooooool hogy nyaltal ki egy hazigazda jogot????mert nekem is kene valahova de......... -
#565 mi a gámé az iso neve? -
Takezó #564 Kérlek, ha nem tűnt volna fel már az FM fórumban, ez nem csak a játékról szól, ez itt egy társaság, sokmindenről szó lehet, és nem kéne eljátszani a keménykezű moderátort, mert sztem qrvára senkinek nincs rá szüksége. -
#563 Kérlek nem akarok offolni....elég sok hozzászólás van így is....nem akarok törölgetni...és bunkó lenni, de ha nem lesznek olyan hozzászólások, amik a játékkal kapcsolatosak, akkor törlöm őket. Értve ezalatt a köszönéseket, és egyébb nem ide való dolgokat.
Lehet úgy is írni, hogy "Sziasztok. Ez ez és ez történt a játékban." Nem pedig két hozzászólásban. Remélem nem kérek sokat. -
Takezó #562 ha lehet, senki ne jáccon modit, köszi! :P -
#561 Ha lehet, akkor csak a játékkal, és elindítással kapcsolatos dolgok legyenek....köszi. -
ZsilKEANE #560 valaki akinek megy, legyen szives leirni,hogy hogy a rákba csinálta meg... mert ezek a blindwriteos faszságok,meg igy kell cd-t irni,ugy kell cd-t irni,már 2 cd-t elbasztam . .
-
Drizzthsz #559 Bátyám gépén meg megy, bassza meg... -
Takezó #558 torrent: 17% :( -
Takezó #557 lól -
ZsilKEANE #556 én azt nem értem,hogy a blindwriteom mért nem kérdezi meg azokat,amiket elvileg meg kéne kérdezni :S:S és el kéne fogadni :S én beraktam a cdképet,és elkezdte irni ... valaki nem tudna egy regkodot ehhez?
-
#555 kezdunk tekalni mar itt is:DDD -
#554 Valaki nem torrent link? -
#552 torrent lassu -
#551 Nekem a jatek sincs meg:D -
Drizzthsz #550 Nálam az install pl.: el se indul a cd-ről... De lőre is kösz... :D
-
#549 Mindjárt csinálok felhasználási "javaslatot"...:-)) -
Drizzthsz #548 Igen, berakta, aztán az írásnál már talált physical infot. Azelőtt még nem. Viszont read errorokat jegyzett a verifyingnál.