Jack The Ripper
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Hahó! Megvan a mentés a 10. naptól, akkor küldöm. 
de csak ma délután tudok vele játszani, estére tuti meglesz. Egyébként honnan kell a mentés pontosabban? 9. vagy a 10. naptól? Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Egyenlõre bentrekedtem én is.
Most valahogy nem rémlik, melyik napra gondolsz, az a baj, hogy majdnem minden nap ugyanoda kell menni mindig, és már keverem a napokat, már lassan 3 hete, hogy végignyomtam. Esetleg ha leírnád kicsit részletesebben, akkor lehet hogy tudok segíteni.
Nos van valami amit nagyon nem értek.
Nem tudom, hogy bugos-e, vagy kell, hogy igy legyen.
7. nap este van, a Red Sapel-ba mentem, és valamilyen modon, bejutottam anélkül, hogy a faajtót kinyitottam volna, csak felfelé mutatott a nyil, és oda kerültem a ahol az a kinai lefejelt, a Laundry Wang ajtaja elé.
De most az ajtónál akárhova pásztázok, legalább fél órája, sehol semmi.
Aztán meg sehova sem tudok menni, térkép alapján sem.
1ébként nagyon frankó avatarod van Lezlee.

A valami "pass key" már nálam van.
Húhúú!
Csak annyit kérdeznék, hogy a 6. napon este, visszamentem a Dr. Tumbbletwo irodájába, de nem tudok kijönni.
Lehet, hogy nem lett volna szabad este bemenni oda, mivel nappal már voltam és azért? Kezdjem visszább megint el?

így értem, de sajna csak délután tudom megcsinálni. Egyébként érdekes, hogy pedig pásztáztam baromian körbe az egérrel a raktárban, még a logó husokra is rámentem, és nem jelzett semmit, csak a létrára, meg a súlyra, de ezek szerint jobban kell szétnéznem.
Elfelejtettem hanyadik nap, asszem az 5., este van, és a kórházban az alagsorban vagyok, hütõkamrában, vagy miaz. Az elsõ ajtón bemegyek, szemben még egy ajtó, mellette létra. A bal doldalon megjelenik a kéz ikon, de nem tudok semmit csinálni, közben a másik ajtó lassan lecsukodik. Aztán fehérség, és gameover.
Amúgy körbenéztem többször, a mérlegnél ott a szem ikon, meg is nézem, de onnan sem lehet használni semmit. Most mivan?
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
Na, most gyorsan megyek folytatom a nyomozást.

Egy másik Cryo/Dreamcatcher kalandnál is bevált "szokás" csak Nautilus-t emlegetni, holott a pontos és teljes cime ez: "The Mystery of the Nautilus".
De az al "legjobb", mikor ugyanazt a játékot két-három néven is kiadják Dreamcatcher-ék attól függöen, mely kontinensre célozzák.
Pl. az idehaza is árult "The Messenger" másik cime: "The Final Curse", amit pl. francia nyelvterületen: "Louvre - L'ultime malédiction" néven terjesztenek.
Az általad is emlitett Pharaoh's Curse itthon (és német nyelvterületen) Amenophis Ressurection (Amenophis
Die Auferstehung) név alatt fut, ez akkor igazán jó, ha már megvan az egyik és mellé megveszed/megkapod a másikat, ami - a cimén kivül - ugyanaz.
A topic cimadó játékát, a 'Jack the Ripper'-t a kedvenc adventure-oldalam az Amenophis-folytatásának jelzi, ezt valaki majd talán megerösiti/megcáfolja, aki játszotta mindkettöt.
Végszóként még annyit, hogy volt már korábban egy másik kalandjáték is "Jack the Ripper" cimmel, erröl itt van egy kis információ:
<< Adveture-Archiv >>
Nagyon tetszik ez a játék, teljesen leköt.
Nevettem egy jót, mikor a kopasz kinai lefejelt, egy kicsit váratlanul ért, és azt hittem, hogy kezdhetem elõlrõl.

Egyébként nagyon tetszett nekem mind a két rész.

Többszáz "kalandgammát" megszerezni elég szép teljesitmény.
Toomcooper kartársnak:
Ez a Wanadoo-féle 'The Secret at Loch Ness' a Cameron Files-sorozat elsö epizódjaként jelent meg, cirka két évvel ezelött.
<< Itt van néhány kép a játékból >>
<< De itt is találsz egy adag screenshot-ot >>