508
ETCC és DTM bajnokság
-
#468 Akarsz rola beszelni? :D -
#467 Okes, koszi! Mostmar be tudlak azonositani vegre :). -
#466 A Honda az 1ik legmeglepobb szamomra is, mert en egy normalis idot nem tudtam vele menni soha, de ezek szerint hamar meguntam. :).
Tudtok mondani 1 helyet, ahonnan jo setupokat lehet leszedni? Tesztelek, tesztelek, de valahogy ritkan kapom el es ezert jo lenne elore jol beallitott ertekeket is kiprobalni, mert talan tanulnek a beallitasokbol, ugyanis technikai analfabeta vagyok ...majdnem. :) -
#465 De Bödön Ödön nem én vagyok...értsd már meg na. :)))) Dr. Csernust meg ne hozzuk fel. :)) -
#464 meg Bödön Ödön, Meg Alex Demko..mintha kissé tudathasadásos lenne az állapot...
Dr. Cserny. rlz :D -
#463 Itt régen Panther néven regeltem, ezt már nem változtattam meg. Én vagyok Superman. :))) De nézz el a prohardver fórumára is, ott vagyunk. :) Jó kis fórum. -
#462 mentünk Daytonában az Evo. előtt, és a 6 sebes Alfáknak volt leosztva minden. 2 ms-el volt gyorsabb körönként! ez végsebben kb. 287-88-at jelentett...az Audik kört kaptak(!)
a kis Honda meg ezen a gyors teszten meglepett, mert nem pörögte ki magát max.-ra, tehát lehet hogy jobb setuppal többet ment volna, narancsban volt még 276-ban, csak nem tudta kifutni.... -
#461 Az elso 3-ra ezt is tippeltem volna kb, de a tobbi mar keveredes nekem...marmint a sorrend. :) Mindenestre most kivancsiva tettel es en is le fogom merni holnap :). -
#460 :)
nekem is.
új setup, meg minden..lemértem az autókat Daytona-ban, hát volt meglepetés:
-Bmw:280 km/h
-Volvo:277 km/h
-Audi(4wd):277 km/h
-Honda:276 km/h
-6 sebességes Alfa:273 km/h
-Audi(fwd):273 km/h
-Skoda:273 km/h
-Seat Sport:273 km/h
-Seat bármi :273 km/h
-5 sebességes Alfa-k(Scuderia,Clever) : 262 km/h (!!!!!!!!!!)
azonos végsebnél a köridő adta meg a sorrendet.
a 6sebes Alfa megtévesztő, mert szinte 273-al jött ki az ovalból, csak meg lett fogva a végsebessége. -
#459 Abszolut egyetertek..., annyit meg hozza tennek, hogy a BMW-vel nyomtam sokaig, de annyiszor dobtam el az autot a hatso kerek meghajtas miatt, hogy bucsut intettem neki.
Az Evo meg nekem is teljessen fura meg, pedig eltoltottem vele mar par orat...szinte teljessen uj jatek...kis tulzassal persze :). -
#458 jó az Alfa.
még az Evo.-t nekünk is tesztelni kell, eddig az Alfa-nak gyorsan elkopott a gumija, ezért fel lehetett érni, mégha el is húztak vmiért.
az Audi-val nagyon jól lehet rajtolni, és keményen lehet támadni vele a kanyarokat.
a Bmw sok tekintetben full, mert a féktávon leginkább terhelt elsőkereket nem pusztítja még jobban a kigyorsításnál...a Bmw-re mindig figyelni kell.
eddig ez volt, de az Evo.-val sok minden változott. -
#457 Latom te Audi-val nyomod...en is azt kedvelem ETCC-ben a legjobban, de megis vannak palyak, ahol az Alfa jobban bejon. -
#456 Ez is igaz...egesz mas az ember vs. ember kuzdelem, mint off-ban cpu-val gurigazni :). Ennek ellenere vannak olyan palyak, amiket szerintem mar tul regota hajtok a kulonbozo jatekokban es mar tele vagyok rosszul berogzodott dolgokkal es eppen ezert ezen nehany palyan keptelen vagyok jo idoket futni es ezeket utalom is tobbnyire :). -
#455 :)
én sem szeretem mind, de van olyan amin jó a verseny..sok a versenyhelyzet, full izgalom, de off-ban setupolni rá egy halál :) -
#454 Vegul is okos es jo ez igy, de pont ez jutott eszembe nekem is nehany palyaval kapcsolatban, hogy: ezt a sz@rt hogy sikerult kivalasztani? :). Nyilvan mindenkinek mas tipusu palya fekszik jobban...en mondjuk a technikas, lassu palyakat kedvelem, jo rovid valtoval es pontos ivekkel.
Egyebkent te milyen neven futsz a bajnoksagban, mert mint "Panther" nem lattam senkit? Ja es elneztem...nem is 8-an vagytok, hanem 12-en...az se rossz. -
#453 Először mentünk szinte mindegyik pályán. Vagy teszteltünk, vagy versenyeztünk, de kipróbáltuk őket. Aztán elkészítettünk egy előzetes listát és a tagság rámondta az áment. na most nincs oilyan pálya, ami mindenkinek tetszene, feküdne, tehát olyan alapon nem lehetett, hogy majd mindenki tetszését elnyeri az összes pálya. Engem is kiráz a hideg néhány pályától, de elfogadom. :))) -
#452 Azert gratulalok meg1szer a bajnoksaghoz, csak beindult...8ember raadasul pont idealis szerintem. Mindig szoktam figyelni az Magyar ETCC oldalt! :)
Egyebkent mi alapjan dontotettek arrol, hogy melyik palyak legyenek a bajnoksagban? -
#451 Igen, ez kétségtelen. valamelyik pályán lassultam, de a legtöbben, a fejlesztett egyensúlynak köszönhetően gyorsult a kocsi és a köridők, van ahol nem is kevéssel. -
#450 kiprobalztam=kiprobaltam :) -
#449 Kiprobalztam es nekem is tetszik az evo. A setupok egyertelmuen "bosegesebbek", ugyhogy tenyleg ujra kell gondolni mindent. A1-Ringen nyomultam es a visszafordito utani kanyart most mindig elsokaltam a regi setupjaimmal. Azonkivul mintha kicsit baratsagosabb lenne az FF-is, de ezt lehet, hogy mar csak bekepzelem. :)
Mindenesetre hatarozottan jobb lett. -
#448 egyébként a legfontosabb változások sztem setup-ban, a min. és max. értékek megváltozása, ezért a régi setupok szinte használhatatlanok. pl. a Sping rate az eddigi 60-190-röl most 60-260.
a merevítést az Evo.-ban 310-ig(!) lehet növelni, míg eddig asszem 110 volt a max. hátul.
viszont a be, és kirugózási értékek maximuma csökkent, pl. a lassú kirugózás max. értéke eddig 7000 volt, most az Evo.-ban 3900.
tehát új setup kell.
más: és újra van PH.!! :)) -
#447 nekem az update-tel volt egy kis gondom, elindult, de nem volt egyszerű, és egyszer kilépett asztalra :(
ezért pont most rakom rendbe...full uninstall, install, és Evo. full megy fel az Evo. update helyett. -
#446 Persze, hogy nyomjuk, elindult a bajnokságunk is! :))) most lesz a második futam. -
#445 Mar szepen letoltottem, de sajnos csak este tudom kiprobalni /work/...eleven kesesben vagyok azzal, hogy csak ma szereztem arrol tudomast, hogy megjelent, de ha en nem irom ki,akkor mar senki? :).
Orulok, hogy 1altalan meg vannak akik nyomjak itt is...en minden nap tolom 1-2 orat es mar erezni akarom az ujiutasokat...estig halasztom sajnos. -
#444 van még setupom arra az autóra...majd megnézem, hátha a hot-rod volt volt a fejlődési irány :DD
akkoriban pumpáltam bele Monza-ba 1000kört, úgyhogy az elég kimunkált setup. :) -
#443 De most alighanem ez az Audi erősebb, mint a Hot Road volt annak idején. :))) Vagy ha nem erősebb, jobban kiegyensúlyozott, minden téren. Elég csak az időket megnézni. :))) -
#442 :))...fúú amikor ezeket véstem még nem tudtam hogy csíter kocsival megyek...hogy örültem a 1min59-nek...és mekkora pofáraesés volt.
az Evo.pecs tényleg jó...kicsit buheráltak a setup beálloknál is...újra kell gondolni pár dolgot, a legszembetünőbb pl. a fék :D -
#441 Eleg jo lett, nekem tetszik:) Latszik, hogy probaltak az engine-hez merten a GTR fele kozeledni, ami sikerult is. A pilota mozgas is teljesen jo lett, mar csak a GTR-es valtosipolas kellene, azzal a kamu ugralo, felporgeses efektekkel:) -
#440 Elkészült az ETCC 2003 Evolution MOD!
Evolution MOD... -
#439 A forma1-en felbuzdulva: 1min59.7...és van benne vezetői hiba. -
#438 nah, megvan...1perc 59ms 963...hát éppenhogy, de csunyán elfékeztem magam a parabolicába menet, az utolsó szekción buktam 3tizedet az óra szerint. -
#437 azzal az audival(összkerék,6seb.),nem alap az autófestés, az nem gáz? milyenek látszódik a sárkányom online összjövetelen, alap audinak, vagy látjátok a nem alap fényezést is? -
#436 Holnap lesz, valszeg megint délelőtt, vagy kora délután a tesztelés. Monza, Brno, meg néhány pálya még esélyes lehet. -
#435 Eddig senki sem tudott 2 perc alá menni. Te most milyen kocsival is vagy?
Én váltok BMW-ről Audira. Annyi ideje megyek már BMW-vel, hogy hozzá kell szoknom és a setupokat is beállítanom. -
#434 Monza(2002):2min 1 tized :( de van benne még sok mivel a 2perc3tizedes időhöz képest az első szekción kapok kb. 6 tizedet, és arról szól a köröm hogy azt dolgozom le. nem mentem most csak kb.10 kört, de ha összejön a full kör akor meglépem az '59-et, mennyi nálatok az köridő? -
#433 nyomtam Monzán 2.00.3 eh, 2perc3tized, ez a 2002-es pálya, mert olvastam ph-n, hogy nem 1értelmű. -
#432 Itt a pala mögött...gondolom most képben vagy :)
van itt egy bányató, mögötte meg jó kis buckás, törmelékes terep, ott funoltam. mi lesz a hétvégén? melyik pálya? -
#431 Merre motoroztál? :) -
#430 az a baj az A1 ringgel sztem, hogy az első, és utolsó kanyarjában vagy fél ms-t lehet nyerni, vagy bukni, attól függően mikor rántod rá az autót a korlát mellé, ezért van ekkora szórás a best és a stabil időm közt. -
#429 nah, itt volák...ma inkább motoroztam, csak hazahúzott a gyomrom :D
csak az A1 ringen mentem :(, ott tegnap törtem át a '38-at, kiakartam próbálni más pályát, de 1×üen nem volt értelme tovább lépni, amikor 1-1 nagyobb változtatás után másodpercel voltam gyorsabb...tehát nincs meg az elképzelés a fejemben, hogy hol mi müködik,..használtam volna a telemetriát,..ha lehetne használni, de ebben a formában nekem nem jó.
az öszkerekes audival '42-röl indultam tegnap reggel, tehát az alapoktól, mert azt az alap setuppal meg lehet futni. most a '37.6 a best, kb.'39.2 a stabil.