ETCC és DTM bajnokság

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danikosz

Sziasztok!
Szeptemberben elrajtol a Virtual SimRacing szervezésében egy DTM 2013-as bajnokság a Raceroom nevű programmal! Ez egy 8 fordulós bajnokság lesz ami két hetente kerül megrendezésre és minden fordulóban két futamot fogunk rendezni. A játék DTM csomagja tartalmazza az összes autót és helyszínt. Ezt lehet steam-en illetve a raceroom hivatalos oldalán is beszerezni. Ára kb 16 euró, ami olyan 4800 ft körül van. A bajnokság maga ingyenes és a különböző partnereink segítségével év végé nyeremények lesznek,valamint mi is adunk oklevelet,érmet,kupát a legjobbaknak.

> Nevezni itt tudtok. Ha bármi kérdés van akkor itt fel lehet tenni,valamit minden infót megtaláltok itt. <

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Sziasztok.Ma szedtem le a DTM race driver 2 -t és sajnos nem indul légyszi segítsetek.Köszi mindenki

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Az ETCC 1.15 verziójában ha a TV Cockpit kameraállással nyomulok akkor hogyan lehet kirakni a tükröt a kép tetejére? Illetve hogyan lehetne állítani a szöget hogy ne olyan magasról lássam a pályát??

nfo szerint :

ÛÛÛ þ WE DO NOT RECOMMEND TO HAVE IDE CDROM/DVDROM DEVICES PLUGGED IN þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ SAME IDE CONTROLLER CHANNEL LIKE YOUR PRIMARY WINDOWS HDD IS! þ ÛÛÛ

ott lesz a cdkey is, de nekem se indult idaig

LYONESS - Your Cashback Company

Laciiiiiii
Hali! A DTM Race Driver-t leszedtem! nem megy! Kéri a cd kulcsot v. mi a f**😊 és nekem nincs olyan! itt is ki kell huzni a CD ket?? csak az a megoldás van ?? KÖssz😊

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Panther
Különben Bittorent kellett volna, de az nehézkesebb, mint a http-s letöltés.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Bocsi, hsw megindult, csak szólnom kellet!
Persze, hogy most sehonnan nem tudom letölteni a SCC-t a hsw halott és a készítõi oldalról sem tudom. Ha-ha-ha 😞
Panther
itt megtalálod:

PH_ETCC TEAM

Én Superman vagyok, versenyzõ és webadmin. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Ok elnézek a honlapotokra, melyik is az?
Panther
Szoftverfejlesztõ-informatikus vagyok, ezért járatos vagyok. 😊)) De: én maximum az autófestésekkel szoktam babrálni, ha idõm engedi. A patch ETCC-hez (damage és ami a kipufogó lángnyelveit szimulálja, nem tudom a nevét most) jó, fel lehet tenni.
Fizika: a mostani ETCC-ben (Evolution, gondolom azt szedted le és nem az 1.15-öst) szinte élvezet vezetni a kocsikat, nem kell babrálni semmit. Ha mégsem menne, azért vannak a segítségek, hogy bekapcsold egy részüket és azzal frankón menni fog.
Ha mindenáron ezt akarod, akkor két út áll elõtted:
1. Az autó .hdv és engine.ini fájljait kell módosítani, ahol a menettulajdonságok és a motorteljesítmény van szabályozva.
2. A terrain.ini-t kell módosítani, ahol a tapadási értékek vannak lefektetve.

De arra is felhívpm a figyelmedet, hogy ezek csalásnak minõsülnek, tehát a neten nem igazán versenyzhetnél így. Nézz el a honlapunkra, ott megtudhatsz sokmindent.

Ha már így igénybe vettem a türelmed, akkor még kérdezek, ha már sok(k), akkor lõj le nyugodtan! Találtam mindenféle patch-et(damage) is azok közül van értelmes? Láttam ott editorokat, ahokkal csak festés lehet matatni, vagy fizikába is be lehet nyúlni? Ilyesmiben járatos vagy?
Panther
Hát valóban elég sok van, nem is tudja számon tartani már az ember õket. Az ETCC-n és a DTM-en kívül jó és igényes még a Prototype-C mod és a most megjelent SCC mod.

Panther
ETCC-nél és DTM-nél nincs semmi horror, rendben települnek.

Megnéztem a hsw-t ott rengeteg mod van, mit érdemes leszedni? Nem is tudok köztük szinte eligazodni!?!
Köszönöm a tippet mindkettõtöknek, már meg is van a F1C 99-02. Az ETCC is megvan elvileg letöltve. Most megkeresem a DTM-et. Egy kérdés még, telepítésnél van valami horror vagy csak simán lehet telepíteni mindkét kiegészítést?
Panther
DTM kiegészítést a hsw-rõl, vagy az m4driving-ról, ha már jó a szerverük. F1 CH passz. Esetleg DC33, vagy megvétel: 3900HUF.

Glpetyus
Már írtam a másikba😛P

Üdv,

Lehet ezt a játékot még kapni, letölteni vagy bármi más módon hozzájutni?
Nagyon kiváncsi lennék rá és olvastam ETCC kiegészítésrõl is, ami elvileg meg is van csak a F1C hiányzik. Illetve a DTM kiegészítést honnan lehet letölteni?

Köszi a segítséget!

Levee
Panther
Na ezt majd én is kipróbálom ma. 😊

b-type
van, de kövér, mert versenyen mentem.
és én már setupoltam rá 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

K.András
Default setup alatt azt is értem ,hogy hozzá nem nyultam semmihez 65 liter benya soft gumik,igazábol teljesen mind1 mert saját setuppal minimum 3 mp-t lehet még rajta hozni hanem többet.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Sokat én sem mentem még vele...hja és ez a default setup még majd most fogok csinálni sajátot!Visszajátszás van?

b-type
nekem ua. autó(csippentem) 1:20.0 de még nem mente vele nagy bátorsággal.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

K.András
Egyre jobban tetszik ez az SCC,ti probáltátok?
Egy idöt is mondok akkor, Audi R8 A1 1:21:784

Panther
Majd írjál, hogy hogy sikerült.

gyraph
Megkaptam a setupokat!!! Koszonom! Most tesztelek 1et A1-Ring-en...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Panther
Nos igen, a quick car setup nem sokat ér önmagában, mert ha állítgatsz ott, akkor a program magától állítja be a neki tetszõ értékeket olyan dolgokra, mint stabilizátor rúd, szárnyállás, stb. Nagyon fontos a gimunyomás, sõt van úgy, hogy aszimetrikus beállítást kell alkalmazni, A1 Ringhez szintén. Egy ideig furának tûnik pepecselnia setupolással, de ha belejön az ember, már rutinból igazít az értékeken. 😊)

Panther
OK. Ennek örülök. 😊

gyraph
Koszi az invitalast...benezek majd 😊.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Ez nagyon jo lesz😊 . Magny Cours egyik kedvenc palyam. 😊
Nagyon sokat szamithat a setup, mert eskuszom pl. A1-Ring-en demo szinten nyomom 😊, de 1:40-nel jobb idot nem mentem. En csak a quick car setup-al szoktam szorakozni, de ezek szerint iszonyat sokat szamit...

Panther
Megnéztem, délután küldök setupokjat a következõ pályákhoz:

Adelaide 2001: olyan 1:34-35 körüli idõt lehet vele menni
Adelaide 2002: 1:26.424
Monza 2002: 1:58.354
Imola: 1:57.140
Silverstone: 1:54-55
Magny Cours: nem is írom le, katasztrofális. 😊))
A1 Ring: 1:36-37
Na egyelõre ennyi lesz.

JuanG
jaja...gyere a PH-ra az az igazi otthonunk 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

gyraph
Nem is olyan regen beruhaztam egy MOMO-ra.
Szerintem is mindenkeppen van jelentosege az adott setupra nezve a kormanybeallitasnak....en majdnem minden palyan mashogy hangolom a kormanyt is. Privibe elkuldom az email cimem. Koszi!

Panther
Jöhetsz oda is, ha akarsz, ott sokkal többet vagyok, mint itt. 😊) Az a törzshelyem.

Más: inkább mégis emailben küldök setupokat azokhoz a pályákhoz (Evolúció), amikhez eddig készítettem. Egyébként ez érdekes dolog, mert bár sokan tagadják, szerintem van jelentõsége a kormánybeállításnak abban, hogy tudod-e használéni az adott setupot, vagy átalakításra szorul. Én b-type-ét még mindig átalakítottam, õ meg sokszor nem is tudta használni az én Trans Am setupjaimat.

Milyen kormánnyal mész?

gyraph
Prohardvert 1ebkent rendszeressen olvasom, mert a legjobb hardware portal szerintem magyar nyelven, de a forumot azt hiszem nem figyeltem eddig...bar talan ott is regelve vagyok, mert sok fele megtettem regen, hogy nehogy lenyuljak a nickem a joakarok 😊.

gyraph
😊.

gyraph
Az nem is baj, hogy Audi, mert mint mondtam kultivalom a gepet...4kerek meghajtas bejon nagyon. Elore is koszonom!

Panther
Ááááá...inkább nem. Vagy mégis: Bödön Ödön volt az ihletése az Alex Demko-nak, de ezzel a névvel csak a a Nascar Rank-on szerepelek. 😊))) 2001-ben regisztráltam a prohardveren supermanként és az maradt meg a fõ nickemnek. 😊)

Panther
Hát ez elég gázos. Volt egy jó oldal, de megszûnt. Most mindenki úgy szerez setupokat, ahogy tud. csináltam egy Trans Am oldalt, majd felteszek oda néhány setupot. De ezek nagyrészt Audihoz készültek.

gyraph
Akarsz rola beszelni? 😄

gyraph
Okes, koszi! Mostmar be tudlak azonositani vegre 😊.

gyraph
A Honda az 1ik legmeglepobb szamomra is, mert en egy normalis idot nem tudtam vele menni soha, de ezek szerint hamar meguntam. 😊.
Tudtok mondani 1 helyet, ahonnan jo setupokat lehet leszedni? Tesztelek, tesztelek, de valahogy ritkan kapom el es ezert jo lenne elore jol beallitott ertekeket is kiprobalni, mert talan tanulnek a beallitasokbol, ugyanis technikai analfabeta vagyok ...majdnem. 😊

Panther
De Bödön Ödön nem én vagyok...értsd már meg na. 😊))) Dr. Csernust meg ne hozzuk fel. 😊)

b-type
meg Bödön Ödön, Meg Alex Demko..mintha kissé tudathasadásos lenne az állapot...
Dr. Cserny. rlz 😄

Panther
Itt régen Panther néven regeltem, ezt már nem változtattam meg. Én vagyok Superman. 😊)) De nézz el a prohardver fórumára is, ott vagyunk. 😊 Jó kis fórum.

b-type
mentünk Daytonában az Evo. elõtt, és a 6 sebes Alfáknak volt leosztva minden. 2 ms-el volt gyorsabb körönként! ez végsebben kb. 287-88-at jelentett...az Audik kört kaptak(!)
a kis Honda meg ezen a gyors teszten meglepett, mert nem pörögte ki magát max.-ra, tehát lehet hogy jobb setuppal többet ment volna, narancsban volt még 276-ban, csak nem tudta kifutni....

gyraph
Az elso 3-ra ezt is tippeltem volna kb, de a tobbi mar keveredes nekem...marmint a sorrend. 😊 Mindenestre most kivancsiva tettel es en is le fogom merni holnap 😊.

b-type
😊
nekem is.
új setup, meg minden..lemértem az autókat Daytona-ban, hát volt meglepetés:
-Bmw:280 km/h
-Volvo:277 km/h
-Audi(4wd):277 km/h
-Honda:276 km/h
-6 sebességes Alfa:273 km/h
-Audi(fwd):273 km/h
-Skoda:273 km/h
-Seat Sport:273 km/h
-Seat bármi :273 km/h
-5 sebességes Alfa-k(Scuderia,Clever) : 262 km/h (!!!!!!!!!!)
azonos végsebnél a köridõ adta meg a sorrendet.
a 6sebes Alfa megtévesztõ, mert szinte 273-al jött ki az ovalból, csak meg lett fogva a végsebessége.

gyraph
Abszolut egyetertek..., annyit meg hozza tennek, hogy a BMW-vel nyomtam sokaig, de annyiszor dobtam el az autot a hatso kerek meghajtas miatt, hogy bucsut intettem neki.
Az Evo meg nekem is teljessen fura meg, pedig eltoltottem vele mar par orat...szinte teljessen uj jatek...kis tulzassal persze 😊.

Oldal 1 / 11Következő →