508
ETCC és DTM bajnokság
-
Sziasztok!
Szeptemberben elrajtol a Virtual SimRacing szervezésében egy DTM 2013-as bajnokság a Raceroom nevű programmal! Ez egy 8 fordulós bajnokság lesz ami két hetente kerül megrendezésre és minden fordulóban két futamot fogunk rendezni. A játék DTM csomagja tartalmazza az összes autót és helyszínt. Ezt lehet steam-en illetve a raceroom hivatalos oldalán is beszerezni. Ára kb 16 euró, ami olyan 4800 ft körül van. A bajnokság maga ingyenes és a különböző partnereink segítségével év végé nyeremények lesznek,valamint mi is adunk oklevelet,érmet,kupát a legjobbaknak.
> Nevezni itt tudtok. Ha bármi kérdés van akkor itt fel lehet tenni,valamit minden infót megtaláltok itt. < -
Madu #507 Sziasztok.Ma szedtem le a DTM race driver 2 -t és sajnos nem indul légyszi segítsetek.Köszi mindenki -
Travelos #506 Az ETCC 1.15 verziójában ha a TV Cockpit kameraállással nyomulok akkor hogyan lehet kirakni a tükröt a kép tetejére? Illetve hogyan lehetne állítani a szöget hogy ne olyan magasról lássam a pályát?? -
UnConnecteD #505 nfo szerint :
ÛÛÛ þ WE DO NOT RECOMMEND TO HAVE IDE CDROM/DVDROM DEVICES PLUGGED IN þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ SAME IDE CONTROLLER CHANNEL LIKE YOUR PRIMARY WINDOWS HDD IS! þ ÛÛÛ
ott lesz a cdkey is, de nekem se indult idaig -
#504 Hali! A DTM Race Driver-t leszedtem! nem megy! Kéri a cd kulcsot v. mi a f**:) és nekem nincs olyan! itt is ki kell huzni a CD ket?? csak az a megoldás van ?? KÖssz:) -
#503 Különben Bittorent kellett volna, de az nehézkesebb, mint a http-s letöltés. -
leveee #502 Bocsi, hsw megindult, csak szólnom kellet! -
leveee #501 Persze, hogy most sehonnan nem tudom letölteni a SCC-t a hsw halott és a készítői oldalról sem tudom. Ha-ha-ha :( -
#500 itt megtalálod:
PH_ETCC TEAM
Én Superman vagyok, versenyző és webadmin. :))) -
leveee #499 Ok elnézek a honlapotokra, melyik is az? -
#498 Szoftverfejlesztő-informatikus vagyok, ezért járatos vagyok. :))) De: én maximum az autófestésekkel szoktam babrálni, ha időm engedi. A patch ETCC-hez (damage és ami a kipufogó lángnyelveit szimulálja, nem tudom a nevét most) jó, fel lehet tenni.
Fizika: a mostani ETCC-ben (Evolution, gondolom azt szedted le és nem az 1.15-öst) szinte élvezet vezetni a kocsikat, nem kell babrálni semmit. Ha mégsem menne, azért vannak a segítségek, hogy bekapcsold egy részüket és azzal frankón menni fog.
Ha mindenáron ezt akarod, akkor két út áll előtted:
1. Az autó .hdv és engine.ini fájljait kell módosítani, ahol a menettulajdonságok és a motorteljesítmény van szabályozva.
2. A terrain.ini-t kell módosítani, ahol a tapadási értékek vannak lefektetve.
De arra is felhívpm a figyelmedet, hogy ezek csalásnak minősülnek, tehát a neten nem igazán versenyzhetnél így. Nézz el a honlapunkra, ott megtudhatsz sokmindent. -
leveee #497 Ha már így igénybe vettem a türelmed, akkor még kérdezek, ha már sok(k), akkor lőj le nyugodtan! Találtam mindenféle patch-et(damage) is azok közül van értelmes? Láttam ott editorokat, ahokkal csak festés lehet matatni, vagy fizikába is be lehet nyúlni? Ilyesmiben járatos vagy? -
#496 Hát valóban elég sok van, nem is tudja számon tartani már az ember őket. Az ETCC-n és a DTM-en kívül jó és igényes még a Prototype-C mod és a most megjelent SCC mod. -
#495 ETCC-nél és DTM-nél nincs semmi horror, rendben települnek. -
leveee #494 Megnéztem a hsw-t ott rengeteg mod van, mit érdemes leszedni? Nem is tudok köztük szinte eligazodni!?! -
leveee #493 Köszönöm a tippet mindkettőtöknek, már meg is van a F1C 99-02. Az ETCC is megvan elvileg letöltve. Most megkeresem a DTM-et. Egy kérdés még, telepítésnél van valami horror vagy csak simán lehet telepíteni mindkét kiegészítést? -
#492 DTM kiegészítést a hsw-ről, vagy az m4driving-ról, ha már jó a szerverük. F1 CH passz. Esetleg DC33, vagy megvétel: 3900HUF. -
#491 Már írtam a másikba:PP -
leveee #490 Üdv,
Lehet ezt a játékot még kapni, letölteni vagy bármi más módon hozzájutni?
Nagyon kiváncsi lennék rá és olvastam ETCC kiegészítésről is, ami elvileg meg is van csak a F1C hiányzik. Illetve a DTM kiegészítést honnan lehet letölteni?
Köszi a segítséget!
Levee -
#489 Na ezt majd én is kipróbálom ma. :) -
#488 van, de kövér, mert versenyen mentem.
és én már setupoltam rá :) -
K.András #487 Default setup alatt azt is értem ,hogy hozzá nem nyultam semmihez 65 liter benya soft gumik,igazábol teljesen mind1 mert saját setuppal minimum 3 mp-t lehet még rajta hozni hanem többet. -
K.András #486 Sokat én sem mentem még vele...hja és ez a default setup még majd most fogok csinálni sajátot!Visszajátszás van? -
#485 nekem ua. autó(csippentem) 1:20.0 de még nem mente vele nagy bátorsággal. -
K.András #484 Egyre jobban tetszik ez az SCC,ti probáltátok?
Egy idöt is mondok akkor, Audi R8 A1 1:21:784
-
#483 Majd írjál, hogy hogy sikerült. -
#482 Megkaptam a setupokat!!! Koszonom! Most tesztelek 1et A1-Ring-en... -
#481 Nos igen, a quick car setup nem sokat ér önmagában, mert ha állítgatsz ott, akkor a program magától állítja be a neki tetsző értékeket olyan dolgokra, mint stabilizátor rúd, szárnyállás, stb. Nagyon fontos a gimunyomás, sőt van úgy, hogy aszimetrikus beállítást kell alkalmazni, A1 Ringhez szintén. Egy ideig furának tűnik pepecselnia setupolással, de ha belejön az ember, már rutinból igazít az értékeken. :)) -
#480 OK. Ennek örülök. :) -
#479 Koszi az invitalast...benezek majd :). -
#478 Ez nagyon jo lesz:) . Magny Cours egyik kedvenc palyam. :)
Nagyon sokat szamithat a setup, mert eskuszom pl. A1-Ring-en demo szinten nyomom :), de 1:40-nel jobb idot nem mentem. En csak a quick car setup-al szoktam szorakozni, de ezek szerint iszonyat sokat szamit... -
#477 Megnéztem, délután küldök setupokjat a következő pályákhoz:
Adelaide 2001: olyan 1:34-35 körüli időt lehet vele menni
Adelaide 2002: 1:26.424
Monza 2002: 1:58.354
Imola: 1:57.140
Silverstone: 1:54-55
Magny Cours: nem is írom le, katasztrofális. :)))
A1 Ring: 1:36-37
Na egyelőre ennyi lesz. -
#476 jaja...gyere a PH-ra az az igazi otthonunk :)... -
#475 Nem is olyan regen beruhaztam egy MOMO-ra.
Szerintem is mindenkeppen van jelentosege az adott setupra nezve a kormanybeallitasnak....en majdnem minden palyan mashogy hangolom a kormanyt is. Privibe elkuldom az email cimem. Koszi! -
#474 Jöhetsz oda is, ha akarsz, ott sokkal többet vagyok, mint itt. :)) Az a törzshelyem.
Más: inkább mégis emailben küldök setupokat azokhoz a pályákhoz (Evolúció), amikhez eddig készítettem. Egyébként ez érdekes dolog, mert bár sokan tagadják, szerintem van jelentősége a kormánybeállításnak abban, hogy tudod-e használéni az adott setupot, vagy átalakításra szorul. Én b-type-ét még mindig átalakítottam, ő meg sokszor nem is tudta használni az én Trans Am setupjaimat.
Milyen kormánnyal mész? -
#473 Prohardvert 1ebkent rendszeressen olvasom, mert a legjobb hardware portal szerintem magyar nyelven, de a forumot azt hiszem nem figyeltem eddig...bar talan ott is regelve vagyok, mert sok fele megtettem regen, hogy nehogy lenyuljak a nickem a joakarok :). -
#472 :). -
#471 Az nem is baj, hogy Audi, mert mint mondtam kultivalom a gepet...4kerek meghajtas bejon nagyon. Elore is koszonom! -
#470 Ááááá...inkább nem. Vagy mégis: Bödön Ödön volt az ihletése az Alex Demko-nak, de ezzel a névvel csak a a Nascar Rank-on szerepelek. :)))) 2001-ben regisztráltam a prohardveren supermanként és az maradt meg a fő nickemnek. :)) -
#469 Hát ez elég gázos. Volt egy jó oldal, de megszűnt. Most mindenki úgy szerez setupokat, ahogy tud. csináltam egy Trans Am oldalt, majd felteszek oda néhány setupot. De ezek nagyrészt Audihoz készültek.