Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
KK! ez jó! :D

cSuwwi
huááá :)

a többit el tudom képzelni... :D

télleg, a HP a házipálesz. Már elfelejtettem az ilyen rövidítéseket. Csak egyet használok, amikor a tesómat lezavarom a boltba. Hozz egy KK-t!
(KK - kilókenyér) :DD

shit happens

FtranX
jah, a Metaxát is én ittam, Traubival... :)

FtranX
HP=házipálesz

FtranX
5 személyes. én ittam a Smirnoff-ot, egy a HP-t, egy Jim Beam-et, egy a Jagert és az Absinth-ot és egy csaj a bort.

cSuwwi
mi van abban a baloldali kólásban?

shit happens

cSuwwi
ez egy kis 3-4 személyes party kellékei?

shit happens

FtranX
nem, a tiéd HP a bal oldali kolásüvegben! :)

FtranX
nemtom, abból nem én ittam. :)

cSuwwi
a Metaxa, Jim Beam, Jager jöhet! :D

shit happens

cSuwwi
a testápoló milyen ízû?

shit happens

FtranX
Nem csak az!

cSuwwi
Kalinka rulez! :D

shit happens

cSuwwi
a ha szócskán van a hangsúly... :DD

shit happens

FtranX
ha valaki kíváncsi, frissítettem a képeimet.

FtranX
üdv!

[Walaki]D`Lair
sziasztok! ;)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

cSuwwi
hehehe :)

shit happens

most mirõl van szó? :)
tiszta káosz van :P

CSOCSO
en honnan tudjam?
Lekéne szoknod a drogokról

mos mivaaan ????

CSOCSO
en se tom mivan... szal mivan?
Adi
Nem tudsz olvasni!?!?:D:D:D:D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

RÁM HARAXIK A CSOCSO ??? MÉÉÉ
ÉS MÉ VAGYOK AMERIKAI ??? :DDD

Adi
LOL!
Csocso haragszok ráád!
El leszel fenekelve te Amerikai boy!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ügyi vagy :DDD

Adi
jah mégse:D:D Csak átállítotam a nyelvet!:D:D

Adi
Mimacs ez a photoshop is magyar!!!:(:(

hykao

...és kollégiumban leszel Gödöllõn vagy hogyan?
hali :)
mizu?

parizer
heló Fiatalok!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

hykao
mi van? na ne fárasszál már le!!!
amúgy ha belegondolsz igaza van. nekem a nagyapám, egy hatalmas ember volt, majdnem 2 méter magas, bazi erõs, de olyan szinten, hogy három krumpliszsákot vitt magával, csak úgy (egyet-egyet 1-1 kézben, meg egyet a fogai között, s ez nem vicc!), soha nem volt beteg, kiváló fizikuma volt neki, végigdolgozta keményen az életét, soha nem volt ideges, aztán egyszercsak 50 évesen összecsuklott a faluban az út közepén és meghalt, elvitte egy szivinfarktus 2 mp alatt. ekkor voltam én 4 éves.

ellenben a nagyanám, aki büdös életében nem dolgozott semmit, még házimunkát sem leginkább, annak a legnagyobb problémája az volt, hogy melyik misére menjen el imádkozni, õ még most is vigan elvan, pedig lassan már a 9x-et fogja taposni.

na ennyi. inkább a genetika és stresszmentes élet van a háttérben szvsz.

azért mert belédnevelte a sok hülye hozzánemértõ, hogy ez csak-és-kizárólag rossz lehet...
meg a sok szteroidról is midnenki erre asszociál, holott a kettõnek köze sincs egymáshoz...

azért bírom, hogy a Te írásaid nem szólnak másról csakhogy kiforgasd más szavait...

http://gaborszantai.co.uk/

hykao
tévedésben vagy.

nagyon-nagyon sok dolgon múlhat az, hogy ki él 83 éves koráig, és ki nem.
biztos, hogy nem a szalonnától, és a kolbásztól élt 83 éves koráig az öreg, és nem is a tanyasi munkáktól, az is biztos.
valamint az is biztos, hogy nem lenne fejlettebb az izomzatom a hajnali erdõben futásoktól, tüzelõ felvágásától, varsa ellenõrzésektõl, ház körül ügyködésektõl.
ezek mind-mind alapvetõen téves elképzelések.

ha tippelnem kéne, hogy inkább mitõl élhetett 83 évig, akkor elõször is > genetika, másodszor pedig városi-stressz mentes életkörülmények stb.

Churchill mondta: "a sport: halál"
sokan ezt valamiféle viccnek hiszik, pedig nem az.
Szal a túlzottan aktív sport (versenysport) biztos, hogy nem élethossz növelõ tényezõ, ugyanúgy ahogy bármely a szervezetet túlzottan igénybevevõ sorozatos mozgás sem az.
gondolok itt pl. a fizikai munkákra, vagy a különbözõ mezõgazdasági fizikai munkákra is.
a nem túlzásbavitt súlyzós edzés sokkal kevésbé terhelõ a szervezet számára, mint akár egy erõltetett menetû séta!!!
ezt jól le tudom mérni magamon is amúgy a szívproblémám miatt...
hykao
nem baj, nem kell, hogy mindenki sulyzózzon, csak ne számíts látványos eredményekre nélküle, fõleg, ha az a típus vagy, amilyet leírtál.

egyébként a ti (Ádival) esetetekben nem az a "lényeg", hogy gyors az anyagcserétek (ez önmagában még nagyon jó dolog lenne), hanem, az, hogy azért gyors, mert nem jó!
ez testépítés szempontjából nem a legkedvezõbb, egészség szempontjából viszont igen! (persze csak ha esztek rendesen azért)
minél nagyobb a test zsíraránya, az minden szempontból annál rosszabb...
nagyrészt igazad van, a jelenlegi életkörülményeink mellett tényleg ez a megoldás...

tudod mi lenne a leghatékonyabb edzés?
menj le egy hortobágyi vagy bakonyi tanyára...
öregapám benyomta esténként a szalonnát, kolbászt, fehér bort, 83 évesen még mindig kapált, árkot ásott, fát vágott - úgy, hogy én fénykoromban nem tudtam vele tartani a lépést...

ez amit Te is csinálsz, az egyetlen lehetõség szinte a városban, hogy formában tartsd magad, ellenben sokkal fejlettebb izomzatod lehetne, ha pirkadatkor kimennél az erdõbe futni, felvágnád a tüzelõt, beeveznél ellenõrízni a varsáidat, ügyködnél a ház körül...
nem lenne annyira látványos és gyors, mint egy konditerem, de hosszú távon kifizetõdõbb...

Z
igen, eltaláltad: "mintha az valami mumus lenne"

de akkor is ódzkodom tõle, vagy húzom a szám, vagy mindegy hogy fogalmazunk. Nemtom miért van... :(

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hykao
Én nem írtam, hogy a "természetes erõsítõ mozgásokat" rossznak tatom! (csupán nem elég hatékony...)
Én azt írtam, hogy az elképzelést tartom rossznak, amikor valaki valamiféle megmagyarázhatatlan ellenszenvvel viseltet a súlyzós edzések irányában, mintha az valami mumus lenne, holott a leghatékonyabb, akár fogyni, akár erõsödni (vagy mindkettõt) akar valaki.
Ugyanez a helyzet a táplálékkiegészítõkkel kapcsolatban.
Nem értem mi az oka az ezektõl való tartózkodásnak?!
Semmi csoda nincs bennük, az összes összetevõ megtalálható bármely közért polcain található élelmiszerekben, csak bizonyos összetevõk koncentráltabb formában. (tehát szintén a legideálisabb a fogyni, vagy erõsödni (vagy mindkettõre) vágyóknak...)
Adi
Mimacs kösz:sikerült belépnem!!:D:D

én meg tablettásvörösboroskólát :D
2 db 2/2-es leosztást, szép lassan elkortyolgatva kitartott éjfélig. kellemesen jól éreztem magam tõle (meg attól a 6-7 jobbnál-jobb csajtól is, akik velünk voltak).

csak fehérbort ittam, csak sokat, viszonylag rövíd idõ alatt...:)

hehe :D
hiába no, tudni kell, hol a határ :D
én is voltam már olyan szinten részeg, hogy úgy vittek haza, másnap mégse voltam másnapos. kialudtam magam, azt ennyi :) szerencsére ezt a fogalmat én nem ismerem :D

tegnap is éjfélig bandáztunk Golf-ban, nagyon ql volt a hangulat, mégsem ittam le magam, meg nem is vágom abban mi a jó? amikor már elveszti az ember az önkontroll az már nagyonnemjó szvsz.
bár ez privát véleményem...

persze, hogy van értelme, csak nem ész nélkül kell zabálni, napi 5-6x. sulyzós edzés után pl. kifejezetten ajánlott elfogyasztani egy fehérje-szénhidrát turmix-ot, mert annyi energiát éget el a szervezeted edzés alatt, hogy kinyúvadsz a fáradtságtól. ha megiszol egy ilyet, akkor a szervezetednek lesz mibõl visszapótolni az elveszett ásványi anyagokat, meg a fehérjét is kapásból elkezdi beépíteni az izomzatodba, meg annak regenerálása is felhasználja. ettõl még nem leszel herkules :)

amúgy ez a nemeszek és úgy fogyok le diéta a létezõ lexarabb, ami csak van. egyrész önkinzás, másrészt, meg ha utána teleeszed magam az éhségtõl, akkor meg egybõl zsírnak tárol el mindent a szervezet, és mikor a zsírtartalékok visszaépültek, akkor jön utána a többi. koplalásnál meg elsõként mindig az izomzat épül le, utána csak a zsír.

én is döntöm magamba, mert iszonyatosan másnapos vagyok...:)

Z
én is iszok, mint a teve, de én nem akarok fogyni... :D

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
'reggelt!

jah, erõl én is pont pár napja olvastam :)
bár ez az egész napi nyammogás nekem valahogy nem jön be. de mondjuk ebben a rohadt melegben az ásványvizet döntöm magamba 1000L :D