Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na lépek alunni mer holnap fél 8 ra megyek bye alle

én má nem is tok mit irni 😛

loll 😊

FtranX
pong

hykao
ping
pang 😞

Z
eh... 😄DD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

mivan itt ?
illetve minincs ?

ték 😊

Z
nem vitté esernyõt a zuhanyzóba? 😊)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Adi
Ajj széjjel ááztam!D:😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

cSuwwi
"Aki szereti a pop, dance kutyagumit" - így kellett volna mondanod.

shit happens

Z
Tetszik a díp densz? Akkor erre keress rá: Jubilaums Mega Mix, asszem még ilyen (ál)néven is fut: Deep Dance 50!!!

Ez garantáltan a legjobb DD.

Z
és mit hallottál a Trafóról? 😊

erre mondják, hogy: egyéni szocprobléme

aki szereti a mix zenéket, azoknak meg én ajánlom a Deep Dance és Studio 33 mix-eket, nagyon jóóóók 😊
DC-rõl lehúzhatók, akárcsak a Ken Park

Z
mán kézsõ! elgabtam az agyhugykõ betegzséget! 😊))

MÁ meint micsináltam ???

Adi
Hallookkaaa - Nyyaaaalloookkaaaa!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ahjhj Csocso vhogy megkell szerezned a zenét!!!!😄😄
Nagyon Bitang!!
Dj Szeifert-Colors Vol 1 - aki bírja dumálást és a trance-s technot az szereze be....
Hallod Peet?😊😊

Uccse teszi az ien hez embernek kell lenni az + nem az akinek ien szórakozásai vannak !!!

Most hogy igy bele gondolok télleg LÚZER vagy 😄DD

FtranX
ok, hánytól lesz?

parizer
én a trafóról hallottam...

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

köcce az infot 😊
már tom hova viszem a b.nõm 😛

nálunk megszállhatsz 😛

figy:
Ma lesz egy warunk... ha tudsz gyere be msnbe hogy megdumcsizzuk...

hát jah, visszakéne venni kicsit a sok TV-zésbõl, mert a végén még kirohad az agyad tõle

nembaj, ha beperli érte, akkor úgyis el kell menni mindkettõnek a biróságra, ott meg kiderûl, hogy ki volt ez a csókesz, aztán utána lehet gyopálni agyba-fõbe ezt kis gennygombócot

Sir Quno Jedi
Sértegetel ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Z

hejhóóó halihóó Parizer!

nehogy kihagyd a kolit!!!! durván jó hely! 😄DD

És az infokat sokkal hamarabb kapod meg, mintha albiban lennél.

Meg sokkal könnyebben le tudsz ugrani a Mosiba, vagy a 8-asba (ez a két alaphely ott).

Z
túl sok fókuszt néztem mi? 😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

weríz dö szpún?

(gondolom Budán, mert kilátást emlegettél...😛)

http://gaborszantai.co.uk/

MIMACSKA
na jó reggelt. Van olyan meleg mint a rohadás.
Tegnap voltam a Spoonban vacsizni....vazze iszonyat jó a hely...A kilátás a hangulat 10pont a kaja 10+csillakocska.
Utána vótam a Long Islanden és az is kurvára tecc. Napcsiágyakkal ki lehet ülni a dunapartra miközben távolról szól a zene lehet iszikélni a vodeket 😄DDDDDDDDDDDD

Tisztára belezúgtam Bp-be....mer szép

www.extragyongy.hu

parizer
nem tudom még. azt hallottam, eléggé lepusztultak ott a kolik, úgyhogy lehet az albérlet marad majd, mint végleges megoldás. azért ha kapok kolégiumot, mindenképp kipróbálom majd!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

cSuwwi
elvileg (és gyakorlatilag is) igen!

Pl:

Így néz ki a prog.hu-n egy privi.

Üzi

Felhívjuk figyelmed, hogy a magánüzenetek tartalmának harmadik féllel történõ megosztása vagy egyéb módon történõ reprodukálása, felhasználása a küldõ elõzetes és kifejezett hozzájárulása nélkül tilos, és jogi következményeket vonhat maga után!

shit happens

FtranX
az lehet, de az ilyen megérdemli, hogy közszemlére tegyék az írományát.

étem és ezé perelhetnek ?

cSuwwi
Az SG-n a fórumozási szabályok egy kicsit kurták, de minden más fórumon van egy pársoros ki figyelmeztetés, hogy a privik tartalmát a másik fél hozzájárulása nélkül közölni tilos, etc...

shit happens

mibaj lehet ?

cSuwwi
ja, majd biztos bevallja neked itt 😄D

shit happens

hja 😄DD

FtranX
"Szerintem ha pár évtizeddel korábban születik,biztosan elvitte volna a Holocaust,.."

mlyen szépen körülírta! 😄

FtranX
szarjad elfelé!

[Walaki]D`Lair
Hát szarok én rá, agyamat szétröhögtem rajta, csak hiváncsi vagyok hátha beismeri ki volt az...😛PP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

cSuwwi
Egyébként meg sz@rd le magasról.
A privik beidézésével meg vigyázz, mert baj lehet belõle.

shit happens

cSuwwi
Most gec][ vagyok, ha röhögök? 😄DD

Na igen, a képtári népszerûség átka. Kata is ezért vetette le a képeit, mert néhány kis pöcs, nem bírta ki, hogy ne kössön bele.

shit happens

[Walaki]D`Lair
"Feladó: Makaveli
Elküldve: 2004. 07. 22. 14:00
Tárgy: díler
Szevasz Gengszter!Látom a fotóidon,hogy igazi alvilági figura vagy,bár csak mûanyagpisztolyod van meg kinézel kb.14-nek.Meg is kérdeztem Martinát,mi a véleménye rólad,mondta hogy elég nagy lúzer vagy.(A pártfogód szavaival élve:csokker.)A csajod meg...húúúbaszdmeg,hát ûûûûûûûûûbergáz.Ha a barátnõm így nézne ki,biztosan nem tenném közszemlére.Mondjuk ha nem így nézne ki,akkor se,de te tudod.Szerintem ha pár évtizeddel korábban születik,biztosan elvitte volna a Holocaust,ha érted mire gondolok.Na lépek,figyeld magad öregem,meg gondold át,hogy érdemes-e folytatni,és ha arra jutsz,hogy nem,vegyél egy igazi stukkert és csináld ki magad.Peace"

Ez ki??

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu