74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
DecenS #39664 -
#39663 nem, majd ha lesz kép! addig csak az előfeltételek teljesültek! :)) -
peet69 #39662 de a körülmények adottak :) -
#39661 Még koránt sem! Hisz képet még nem raktál be. -
DecenS #39660 Azért az megnyugtat, hogy én már teljesítettem a galériába kerüléshez szükséges feltételeket :o)) -
#39659 Nem is:DDD -
peet69 #39658 hozzá teszem hogy szvsz :PPP -
peet69 #39657 ez igaz de legalább nehezebb lesz "1 KICSIT" a dolguk 2 hónap alatt több a hibázási lehetőség stb... -
#39656 Én nem, mert (csak) a szigorításokkal nem lehet visszaszorítani a nyomikat, azok mindíg megtalálják a módját ! -
peet69 #39655 és szerintem a többség teljesen egyet is ért veled ! -
#39654 Szal. klikkesedünk, he ????! -
peet69 #39653 DE MÉR ??? -
#39652 Beszélgettünk róla, de majd elmondja ő, ha akarja. -
#39651 miért?
mert ez a kilencedik hónap?
-
#39650 De neked monta mi baja ??? -
#39649 Hmm... a szeptember már csak ilyen... -
#39648 általánosban megnézheted -
#39647 Mi? -
DecenS #39646 Szvsz Kata ilyennel nem viccelődik. Gondolom, megint elege lett... -
#39645 remélhetőleg csak 1 rossz vicc, moderátor topic-ban volt 1 furcsa kérése -
[Walaki]D`Lair #39644 Ez most ez mit jelent? -
#39643 Abszolút pozitív hozzáállás :D
Azért remélem én fennmaradok habár egyre ritkábban jövök a meló miatt....
De minden nap olvasgatok :D -
DecenS #39642 Én egyetértek veled - mégha nincs is beleszólásom a dolgokba. -
#39641 reggelt, még kicsit kómás vagyok nem olvasok vissza -
#39640 nagyon úgy tűnt, mert nem volt semmilyen üzire hivatkozás, és pont passzolt az előtte levő posthoz.
szal sorry. :)
de legalább a többiek is elolvashatják, hogy miért szeretném kicsit szigorítani a felkerülés feltételeit -
#39639 nem neked ment -
#39638 ha ez nekem jött sry, de sok a fake kép/teljesen ismeretlen a képtárban, és mivel másképp nem lehet hatni, kellett egy kis szigorítás.
Nem értem miért az az első dolga sok embernek, hogy az első SG-s postját mindjárt a fényképei elhelyezésével akarja letudni.
A képtárba igenis olyan arcok kerüljenek fel, akik ide járnak már egy ideje, és tudunk róluk ezt-azt.
Ha képet akar magáról, ott a galériája, oda is pakolhat nyugodtan, elvégre azért van.
Most nem ez az Osváth Attila az első, ottvan pl. a magnificant nevű tag is. Még 50 hozzászólása sincs, több mint 1 hónapja rá sem nézett az SG-re, de büszkén újságolhatja, hogy ő igenis SG tag. Ez addig nem is baj, ha ő van a képen, de mi van akkor ha nem?
Valaki regisztrál valamilyen idétlen néven, felrakat egy képet, valamelyik ellenlábasáról, majd jót röhög a markába.
Nem ezért készült a képtár.
Igenis szeretnék egy kicsit rendet tartani a képtárban, és akik hónapok óta a fórum környékére sem néztek, ne legyenek már SG fórumozók szvsz.
Bár ha hykaonak és FtranX-nek nem tetszik az ötlet, akkor minden marad a régiben, de szeretnék egy kis pozitív irányú változást a képtár megítélésével kapcsolatban... -
#39637 Akkor én meg elköszönök a topikból... Sziasztok! -
#39636 miért van az, hogy 99%-ig biztos vagyok benne, hogy valaki csak szórakozik?
pár nappal ezelőtt volt az "oldalad" linkja a humoros képek topicban, valakinek biztos megtetszett és felvette.
Amúgy sem regisztrál senki a saját nevén egy fórumba, mindenki van annyira kreatív, hogy kitalál valamilyen nikknevet.
Továbbá mivel már több visszaélés is történt már nevével (pl. anita/palizer), kicsit szigorítok a szabályokon.
A sikeres felvételhez:
min. 1 hónapja regisztrált
min. 200 hozzászólás, ebből min. 10-15 ebben a topicban hogy azért valamennyire legyen fogalmunk arról, hogy ki akar bebocsátást a képtárba.
Nekem egy frissen regisztrált tag 7 hozzászólással (ráadásul mind a 7 ebben a topicban) ne jöjjön, mert kicsit komolytalan...
Szal bye-bye, a képtár egyenlőre felejtős. -
#39635 Képtár FAQ
Itt le van írva részletesen. -
Osváth Attila #39634 nem ertem hogy pontosan mit kell csinalni elmagyarazna kerem? -
[Walaki]D`Lair #39633 Én is, jóccakát! -
#39632 Nocsak...tévedtem...
Én mindenesetre tényleg húzok aludni...további jó szórakozást... -
#39631 Szerintem húzzá' aludni te is, má' nem nagyon lesz itt senki ma...majd holnap! :) -
[Walaki]D`Lair #39630 nesze itt töltsd fel, aztán másold be a linket... -
Osváth Attila #39629 rendben varom hogy segitsen valaki -
#39628 Ehh, most nincs türelmem má' ehhez...megyek aludni, majd valaki elmagyarázza... -
Osváth Attila #39627 mi az a banner es hol talalom? -
#39626 Töltsd föl a képet a bannerben található linkre, és utána a fölül megjelenő, kapcsoszárójellel kezdődő sort másold be a hozzászólás mezőbe. -
Osváth Attila #39625 de mert kell szemtelenkedni? en nem bantottam sot nem is ismerem.