74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#40225 A lakást kívülről belülről. Nem lakberendező. Bár az is jöhetne :) -
#40224 Hm, olyan kéne, ami lakberendez, vagy olyan, ami magát a lakást tervezi meg? -
#40223 Én most nem a kinézet miatt mondtam, hanem azért mert, ez ugyebár a fórumozók fényképei. Nézzük csak meg hány hsz-ük van, és hogy mióta fórumoznak? Képméret? Stimmel!
Lehet, hogy a "művész úr" sorsára jutnak? Itt csámcsogunk majd rajtuk? :DDDDDD
Agyhalál definícióját kérem betölteni az FFK-tobigba! -
#40222 Bocsi, hogy ilyennel jövök, de nincs valakinek egy jó kis lakástervező progija???
Hamarosan építkezünk és nagyon kéne. -
#40221 Robot vagyok, igazat szólok. -
#40220 A kinézet az egy dolog, az agyhalál egy másik ! Az előbbi elnézhető, az utóbbi viszont AZONNAL MEGTORLANDÓ ! -
#40219 A legultrább, hogy az ő "kedvese" milyen keresett, meg fontos, meg gigaszakember és terrasztár, meg tökéletes, mitöbb "nagyember", miközben 30e pénzük van össz és az utsó főnök sem fizetett, plusz 9.-ken laknak és nem tellik két szaros gépre.. Khmmm ! Csak én érzékelek pardoxont(ot) ??? :DDD
Szerintem még a Sims2-jük is jogtiszta ! Szerintem... :DDD -
#40218 Na jó, én a gonoszkodásból kilépek, mert már így is simán a pokolra jutok... -
#40217 -
#40216 Most már értem, hogy miért lett rémálmod...
SRY -
#40215 Mér'??? Rákattintasz a logójukra, és máris eljuthatsz a sziámi ikerpár honlapjára... :) -
#40214 Hoppá...padron! -
#40213 JÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ GECC! DESZEMÉT vagy! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[MOST VESZETTÜL RÖHÖG] -
#40212 JÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ GECC! DESZEMÉT vagy! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#40211 Hááát, itt vannak, döntsd el te, hogy szted ki lehet az úr a háznál... :)))))))))))))
-
#40210 Muháháháhá, pászeg! :DD
Még jó, hogy csak ma reggel láttam a cirkuszt. Ezáltal én megúsztam az ilyen 'felriadok az éjszaka közepén a rémálomból' dolgot!
Azért valamilyen szinten tudom sajnálni ezt a Legency srácot, annak ellenére, hogy (gondolom) szabad akaratából van együtt a barátnőjével. Lehet, hogy este hazamegy a melóból, elvégzi a "házastársi közelezettségét", aztán beállítják a sarokba...reggelig. :(( -
#40209 Szasz öreg! :) -
#40208 Van benne igazság. -
#40207 Amúgy jó reggelt mindenkinek! Az eset kapcsán sikerült megint marhaságokat álmodnom...nagyon nem részletezem, legyen elég annyi, hogy házisárkányok keserítették meg az álmomat, és én nem tudtam megszabadulni tőlük...még jó, hogy csak rémálom volt... -
#40206 Sajnos az a szomorú, hogy ez nem vicc... :( -
peet69 #40205 háj -
#40204 A gond az, hogy ha ezt "vicc"nek szánta, annak is durva ! Túl életszerű és őszinte ahhoz. Még most is kiráz a hideg. -
#40203 Na megyek dolgozni. Ha megfejtem a hasonló deviáns viselkedési formákat, akkor tuti Nóbel-díjat kapok! :DDDDDDDD -
#40202 Dehogy! Féltékeny (zöld szemű szörny?)...leírta, hogy
"báááár a többi címe is az enyém, kb 1 éve nem is látta e-mail fiókjait, majd szólok én, ha lesz benne valami ami érdekelheti :)))"
"hát amíg nem voltam én, addig a nap 24 órájából 20at ült gép előtt.
aztán jöttem én házisárkánysága, és én ülök a gép előtt 20 órát, max, ha segítenie kell, akkor lehet gép előtt.
Na jó, meg fél órát, szabadonválasztott programként"
"csak nincs kedvem, másik névhez, mert ha megtudják a csajok,hogy már nincs asszonyellenőrzés, akkor netán zaklatnák a páromat. így legalább nem tudják éppen kihez szólnak, vagy kihez írnak privit.
mert sajna túl szép és túl fiatal az én kedvesem"
Van ott sok (keserű) smiley is...ehhh -
#40201 Jóreggelt!
Hát ez tényleg hatalmaaaaaaaaas!
Legnagyobb duma: "Primkó manusgádzsi! Eheheh..."
Amúgy tényleg kész van a lány, lehet, hogy valaki bántotta, amikor kicsi volt. Totál féltékeny, és stresszes. Azokból, amiket leírt, ráférne egy wellness-félév.
És Kata oda merte írni, hogy ő egy makacs plázaliba? Legensy párjára nem lehet szavakat (ki)találni. Feltéve, hogy komolyan írta, amit válaszolgatott. -
#40200 Csak hülék, én nemadomanickemet ! Na jó, van akinek BÁRMIT hagynék, de a nickemet azt nem ! -
#40199 Oké ez mindent megmagyaráz. :o -
#40198 gondolom lusták ki-be jelentkezni -
#40197 Ennek mi értelme??
nettudathasadás -
#40196 benne van a regjükben hogy 2-en használják a nick-et -
#40195 detto -
#40194 Nyah, LittleL-nek bulldog szülinapot :) -
[Walaki]D`Lair #40193 L-O-Á-L -
#40192 Jó estét emberek!
Aki jót akar röhögni, kukkantson be a "Játékmagyarításról tudtok-e?" topikba...nem mindennapi hozzászólások voltak ma...
Az egyik csókának a csaja, amíg az dolgozni ment begarázdálkodott a szegény ördög regjével... :) -
#40191 abba...bele! -
#40190 Ehh, végül is...kinek a pap, kinek a paplan. -
[Walaki]D`Lair #40189 baNba -
[Walaki]D`Lair #40188 Az kéne...:D -
#40187 Assebaj !4 :DDD -
#40186 LOÁL! Bambát olvastam!?!?!?!