74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • MIMACSKA
    A lakást kívülről belülről. Nem lakberendező. Bár az is jöhetne :)
  • Z
    Hm, olyan kéne, ami lakberendez, vagy olyan, ami magát a lakást tervezi meg?
  • Z
    Én most nem a kinézet miatt mondtam, hanem azért mert, ez ugyebár a fórumozók fényképei. Nézzük csak meg hány hsz-ük van, és hogy mióta fórumoznak? Képméret? Stimmel!

Lehet, hogy a "művész úr" sorsára jutnak? Itt csámcsogunk majd rajtuk? :DDDDDD

Agyhalál definícióját kérem betölteni az FFK-tobigba!
  • MIMACSKA
    Bocsi, hogy ilyennel jövök, de nincs valakinek egy jó kis lakástervező progija???
    Hamarosan építkezünk és nagyon kéne.
  • Sir Quno Jedi
    Robot vagyok, igazat szólok.
  • Sir Quno Jedi
    A kinézet az egy dolog, az agyhalál egy másik ! Az előbbi elnézhető, az utóbbi viszont AZONNAL MEGTORLANDÓ !
  • Sir Quno Jedi
    A legultrább, hogy az ő "kedvese" milyen keresett, meg fontos, meg gigaszakember és terrasztár, meg tökéletes, mitöbb "nagyember", miközben 30e pénzük van össz és az utsó főnök sem fizetett, plusz 9.-ken laknak és nem tellik két szaros gépre.. Khmmm ! Csak én érzékelek pardoxont(ot) ??? :DDD

Szerintem még a Sims2-jük is jogtiszta ! Szerintem... :DDD
  • Z
    Na jó, én a gonoszkodásból kilépek, mert már így is simán a pokolra jutok...
  • hykao #40217
  • Z
    Most már értem, hogy miért lett rémálmod...

SRY
  • hykao #40215
    Mér'??? Rákattintasz a logójukra, és máris eljuthatsz a sziámi ikerpár honlapjára... :)
  • Z
    Hoppá...padron!
  • Z
    JÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ GECC! DESZEMÉT vagy! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[MOST VESZETTÜL RÖHÖG]
  • Z
    JÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ GECC! DESZEMÉT vagy! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • hykao #40211
    Hááát, itt vannak, döntsd el te, hogy szted ki lehet az úr a háznál... :)))))))))))))
  • Z
    Muháháháhá, pászeg! :DD

Még jó, hogy csak ma reggel láttam a cirkuszt. Ezáltal én megúsztam az ilyen 'felriadok az éjszaka közepén a rémálomból' dolgot!

Azért valamilyen szinten tudom sajnálni ezt a Legency srácot, annak ellenére, hogy (gondolom) szabad akaratából van együtt a barátnőjével. Lehet, hogy este hazamegy a melóból, elvégzi a "házastársi közelezettségét", aztán beállítják a sarokba...reggelig. :((
  • Z
    Szasz öreg! :)
  • Z
    Van benne igazság.
  • hykao #40207
    Amúgy jó reggelt mindenkinek! Az eset kapcsán sikerült megint marhaságokat álmodnom...nagyon nem részletezem, legyen elég annyi, hogy házisárkányok keserítették meg az álmomat, és én nem tudtam megszabadulni tőlük...még jó, hogy csak rémálom volt...
  • hykao #40206
    Sajnos az a szomorú, hogy ez nem vicc... :(
  • peet69
    háj
  • Sir Quno Jedi
    A gond az, hogy ha ezt "vicc"nek szánta, annak is durva ! Túl életszerű és őszinte ahhoz. Még most is kiráz a hideg.
  • Z
    Na megyek dolgozni. Ha megfejtem a hasonló deviáns viselkedési formákat, akkor tuti Nóbel-díjat kapok! :DDDDDDDD
  • Z
    Dehogy! Féltékeny (zöld szemű szörny?)...leírta, hogy

"báááár a többi címe is az enyém, kb 1 éve nem is látta e-mail fiókjait, majd szólok én, ha lesz benne valami ami érdekelheti :)))"

"hát amíg nem voltam én, addig a nap 24 órájából 20at ült gép előtt.
    aztán jöttem én házisárkánysága, és én ülök a gép előtt 20 órát, max, ha segítenie kell, akkor lehet gép előtt.
    Na jó, meg fél órát, szabadonválasztott programként"

"csak nincs kedvem, másik névhez, mert ha megtudják a csajok,hogy már nincs asszonyellenőrzés, akkor netán zaklatnák a páromat. így legalább nem tudják éppen kihez szólnak, vagy kihez írnak privit.
    mert sajna túl szép és túl fiatal az én kedvesem"

Van ott sok (keserű) smiley is...ehhh
  • Z
    Jóreggelt!

Hát ez tényleg hatalmaaaaaaaaas!

Legnagyobb duma: "Primkó manusgádzsi! Eheheh..."

Amúgy tényleg kész van a lány, lehet, hogy valaki bántotta, amikor kicsi volt. Totál féltékeny, és stresszes. Azokból, amiket leírt, ráférne egy wellness-félév.

És Kata oda merte írni, hogy ő egy makacs plázaliba? Legensy párjára nem lehet szavakat (ki)találni. Feltéve, hogy komolyan írta, amit válaszolgatott.
  • Sir Quno Jedi
    Csak hülék, én nemadomanickemet ! Na jó, van akinek BÁRMIT hagynék, de a nickemet azt nem !
  • MIMACSKA
    Oké ez mindent megmagyaráz. :o
  • Punker
    gondolom lusták ki-be jelentkezni
  • MIMACSKA
    Ennek mi értelme??
    nettudathasadás
  • Punker
    benne van a regjükben hogy 2-en használják a nick-et
  • Free
    detto
  • Gfreiter
    Nyah, LittleL-nek bulldog szülinapot :)
  • [Walaki]D`Lair
    L-O-Á-L
  • hykao #40192
    Jó estét emberek!

Aki jót akar röhögni, kukkantson be a "Játékmagyarításról tudtok-e?" topikba...nem mindennapi hozzászólások voltak ma...
    Az egyik csókának a csaja, amíg az dolgozni ment begarázdálkodott a szegény ördög regjével... :)
  • Z
    abba...bele!
  • Z
    Ehh, végül is...kinek a pap, kinek a paplan.
  • [Walaki]D`Lair
    baNba
  • [Walaki]D`Lair
    Az kéne...:D
  • Sir Quno Jedi
    Assebaj !4 :DDD
  • Z
    LOÁL! Bambát olvastam!?!?!?!