74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#40305 Az kéne már csak :) -
#40304 Nem kell, hogy Gáborné legyen... :D -
#40303 En legalabb nem szimplan Zoltan vagyok, nekem van vezeteknevem is :) -
#40302 Hüle, a Richárd harmadik-e ??? :DDD -
#40301 Mámegmérontod el a másoknak az ő szórakozásukatő ?!! Haddd beszéjje ki amit Mr. Murdock és népes családja súg neki a koponyája mögül ! Na ! AZér ! -
#40300 Csuwwi Gábor, és Csuwwi Gáborné! :DDDDDDD -
#40299 nincs :( -
#40298 Ricsárd :)
Nekem megfelel a Gábor is, csak szvsz kicsit furcsán hangik nekem a majdani "Gáborné"... :) -
#40297 remélem -
#40296 3. ? -
#40295 Én meg cask szimplán Zoltán vagyok. :(
Öcsém sokkal jobban járt, ő Richárd lett. Az a faja név! -
#40294 -
#40293 SEMMI! -
#40292 Hátőőő azért nem is tudom, de akkor miért viselkedsz így a pároddal?
Kicsit terrorizálás szagú volt, amit írtál. -
#40291 Bazz ez hihetetlen!! Vajon mi jön még??? -
#40290 az igazat... -
#40289 neked sok? mit mondjak én? -
#40288 Bíborbanszületett Konstantinusz ! -
#40287 Szasz. -
#40286 naaaneeeee...ez most már sok(k) -
#40285 Egyik unokatesóm is Henrik.
Én a Hedvigről nem tudtam sokáig, hogy női név.
Egyik msn-es gyereket, akivel szoktam beszélgetni, Konstantinnak hívják :o
Micsoda nevek :) -
#40284 Anyám akkori élettársa török volt és egy nagyon gazdag törökkel akart összeházasítani, mert anyámnak csak a pénz a fontos. Pénze van, de szíve nincs. -
KTC #40283 Jaja, most én is folyton idejárkálok olvasgatni (az egerem már magától tudja, hova klikkeljen):))
Amúgy sziasztok!:) -
#40282 Tudod nincs tapasztalatom a fórumozásban és az emberi kapcsolatokban. Én nem nagyon szoktam beszélgetni senkivel. Talaán 3 hete fórumozok és beszélgetek végre emberekkel. Nem tudom hogy kell viselkedni. Azt tudom mamám mindig azt mondta ha kérdeznek válaszoljak. De engem senki nem szokott kérdezni és nem tudom hogy kell reagálni.
Ez a négy fal közt nem igazán megy hogy gyakoroljam. -
#40281 Mér, nem beszélt senki a 3 éves korában kapott fizikai nóbeldíjáról sem ! -
#40280 "Mondom: Henrik, most szórakozol, vagy mi?" - nem lehet, hogy kandi-kamerás forgatás volt?
Tény, hogy vannak sportiskolások, akiknek a hmm műveltségi szintje nem olyan magas, mint mondjuk egy magyar-töri szakos egyetemi tanáré, de ez valóban statuáló jellegű példa lehetne: FIJAM! Tanulj is, ne csak edzésre járj! :DDDDDD
Az igazság az, hogy azért ez nem mindennapi eset...mondhatni klinikai eset! Bár furcsa, hogy nem hallotta még a Henrik nevet. Biztos "nem volt ott azon a töriórán"! -
#40279 De, hogyhogy 14 évesen eljegyeztek Törökországban? -
#40278 Azért mert rohadtul bánt, hogy hazudtolnak. -
#40277 Nem unatkozunk, szal. máris köszönhetünk valamit új lakónknak ! Teljesen felbolydult a zártosztály gyerekek ! -
#40276 Hehehe! Tőlem szerencsére egy érmet sem vettek el. -
#40275 Na ennek kapcsán egy történet:
Ismered az öttusázó Balogh Gábort gondolom. Én személyesen is ismerem. Egy beszélgetés alkalmával, amikor többen ott voltunk haverok, azt mondja nekem:
-Amúgy neked mi az igazi neved? (nyilván ő nem hykao-ként ismert...)
Én meg:
-Ezt, hogy érted?
-Hát, hogy hogy hívnak valójában?
-Hát Henriknek, de ezt tudod.
-De mi valójában a neved? Nem a beceneved.
-Mondom: Henrik, most szórakozol, vagy mi? Nem hallottál még olyan névről, hogy: Henrik???
-Még nem.
Na eztuán volt nagy csend + összenézés a haverokkal...és hozzátenném, hogy a madár ekkor már vagy egyetemre vagy főiskolára járt... -
#40274 tudom, a kép után én is megnéztem :) -
#40273 Nem értem. Olvastam tegnap/ma én is mindkét topicot.
Amit nem akarok, hogy más tudjon, azt talán nem mondom el. Mindenkinek van magánélete, amit nem akar kiteregetni.
A másik, hogy állandóan bizonygatod, hogy ez így van, nézzük meg a papírokat, stb.
Ha 1x leírod, és hitelesnek tűnik van aki elhiszi/van aki nem.
Anno pl. danika, és a többi IQ társai bizonygattak mindent vagy 20x, ha valaki egy kicsit rájuk szállt. A folyamatos bizonygatástól inkább pont az ellenkezője jöhet le másoknak, szvsz... -
#40272 Es most mivel foglalkozol? Nem dolgozol? Mar csak hogy egesz nap itt vagy... Ez persze nem rosszindulatbol mondom... -
#40271 Azt máshol hazudta :DDDDD
[MIMACS EWLHISZI A STORYT]
[A Z-ét] -
#40270 ÁÁÁÁ! Akkor még nem volt ilyen szikorú ez a hüle NOP! :DDDD -
#40269 De miért????? Ennyire érdekesnek tartod magad, és a sztorid????? -
#40268 Viszont a lehetőség adott a megismerésre. És találkozásra. -
#40267 geciek! -
#40266 Azt hittem, azert hagytad abba, mert elvettek az aranyadat...