74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • Free
    Az nem igaz hogy senki nem keres rajta fogáést mert én keresnék csak még nem találkoztam vele meg ha keresném a fogást akkor hatalmas pofonnak lennék gazdája szerintem...
  • hykao #40954
    pont az ellentettje!

-nem szólta le senki a hajszínedet! (csak arról volt szó, hogy egy korábbi hajszíned - AMI SZINTÉN A TE HAJSZÍNED!!! - pár ember szerint jobban állt neked)
    -senki nem mondta, hogy alpárian szoktál beszélni, hanem én montam azt, hogy sztem ez nem alpári
    -senki nem keres rajtad fogást! (miért is keresne???)

és legfőképpen senki nem akar téged bántani!!! minden rosszindulat nélkül írtam/írom ezeket!
  • Kata
    _Nem_ az bánt, hogy most fú, leszólták a hajszínem, mert nem érdekel.

Az bánt, ahogy csoportossá vált a dolog, az bánt, ahogy a kérésem letojtátok, és visszavetítve én lettem a probléma, a problémázó. Az bánt, hogy azóta mindenki rajtam keresi a fogást, rám akarja festeni a hibákat: rosszul reagálok, nem értem a viccet, alpárian szoktam beszélni, "izélek", "tsinálom ezt", stb. Bánt ez a hozzáállás. Ennyi, s nem több.
  • Kata
    Ja, hogy én tsinálom ezt? Jó tudni. Örülnék, ha valaki egy pöttyet az én helyembe is képzelné magát. htx
  • peet69
    mét tsinálod eszt ????
  • Kata
    "köszönhető azoknak, akik kicsiholták belőlem"

Nem izélek, elhúztam télleg. Csá.
  • MIMACSKA
    Pedig pitsáztál, visszakeresheted! :D

Nincs ebben semmi rossz, ne izélj már Kata!!
  • peet69
    ez kész !
  • Punker
    kicist eltünök nagyon ne szedjétek egymást szét addig :)
  • hykao #40946
    Pontosan, hogy nem tituláltalak annak!
    Hiszen azt írtam, hogy: "nem érzem annyira alpárinak"...
  • Kata
    Kikérem magamnak ezt a burkolt mocskosszájúnak titulálást! Az életben sosem beszélek/beszéltem rondán, nem így neveltek. Azt hiszem, nagyon alpári kifejezéseket itt sem írtam, ami rondább volt az köszönhető azoknak, akik kicsiholták belőlem.
  • peet69
    le dessin , de függ a szöveg környezettől is
  • hykao #40943
    Hát én a PICSA szót nem érzem annyira alpárinak mai viszonylatok között, számos használatos megfelelője van a hímnemre is, amiket biztos vagyok benne, hogy előszeretettel használsz te is...és nem vagyok biztos benne, hogy még nem használtad pl. itt a fórumon valamelyik fajtáját, akár nekem címezve...

De ha már nyilvános vitatéma lett a dologból, és mindenki megismerte nagyjából a részleteket, akkor kérem az esküdszéket, hogy hozza meg a döntését... :D
    Azaz nyilvánítsatok véleményt!
    Ha alpári voltam, meghajlok a döntés előtt, és bocsánatot kérek, vagy alávetem magam az ítéletnek, amit hoztok :D
  • Punker
    ja lehet jobb nekünk :)
  • Kata
    Nem lesz belőle Katalin bírónős dolog, elhúztam...
  • MIMACSKA
    Hogy van franciájul, hogy alaprajz??
  • hykao #40939
    a kérésed mögé szmájlit tettél (:P), így nekem ez nem tűnt túl komolynak...ezután írtam, amit közzétettél, sok szmájlival...
    ...és nem konzekvenciaként...

...de azt továbbra sem értem, hogy miért kellett ebből "Katalin bírónős" nyilvános vitát csinálni...bár nem mintha zavarna...
  • peet69
    [RINYÁL MERT SENKISEM REAGÁL¢] :-DDDD
  • MIMACSKA
    Építészkém vagy még???
  • peet69
    ha ilyenek a nagyok örülök hogy gyerek vagyok :PPPPP
  • Kata
    Különben meg ilyen kis érzékenyke vagyok, hogy a picsa és egyéb ilyen alpári megszólításokat a legjobb barátaimtól sem tűröm el. Bizonyára ez is súlyos jellemhibám, írjátok a többihez.
  • peet69
    frédi és bénit nézek :-DDDDDDDD
  • peet69
    látom elvagytok hogy igy elbeszélgettetek azt én meghagyom :)

hozzá is szólnék kata így is szőkén atom :DDD
  • Kata
    Ja, hogy ezek jó viccek! Akkor rossz a humorérzékem.
  • Kata
    Ugyebár kértem vala, hogy hagyjatok békén a hajszínemmel. Priviben írtad, hogy ezek csak szvsz-ek, mire visszaírtam neked, hogy nem érdekel senki szvsz-e, hagyjatok má békén vele. Erre jött a narcisztikus lepicsázás. Nem értettem a kérésem és a konzekvenicád közti összefüggést. De mondom, tévedhetek én is.
  • LittleL
    ne veszekedjetek már..

az egész fórumozás úgyis csak szórakozás,
    vicc az egész..
  • hykao #40929
    Nekem sincs meg.
  • Kata
    Azt te másold be, mert az nekem nincs meg.

De igen, szeretem a viccet, csak ha nem látok összefüggést, kicsit sértésnek veszem. Elég sok vicc itt rólam szól/szólt, néha túl sok is, mégis mosolyogtam a "kitüntetett" figyelemnek. Ezt a mostanit mondjuk én speciel nem soroltam a lájtos élcelődés kategóriába, de valószínűleg az én készülékemben van a hiba...
  • hykao #40927
    Másold be azt is, hogy mire írtam!
    A többi privi váltásainkat nem akarod bemásolni véletlenül?

Szomorúan kell konstatálnom, hogy te is csak addig érted (és szereted) a viccet, ameddig nem rólad szól...pedig megannyi mosollyal, (ön)iróniával, türelemmel, nyugalommal, stb. kéne viselni az élet dolgait...(a komoly és nehéz dolgokat is, nem csak az ilyen lájtos élcelődéseket...)
  • LittleL
    Jók az új képeid Kata,
    ahol a versenyautónál vagy..
  • Kata
    De jó nekem!

Na, pá.
  • MIMACSKA
    óóó
  • Free
    Én csak kussolok mosolygok és bólogatok :D
  • LittleL
    Lol.
  • Kata
    Feladó: hykao
    Elküldve: 2004. 10. 24. 10:53
    Tárgy: re: re: Nincs tárgy
    NARCISZTIKUS PICSA! :PPPPPPPPPPPPPPPPP

Én vagyok az önimádók netovábbja.
  • Kata
    qrvára nem...
  • hykao #40919
    ...érdekel? :)
  • Kata
    kérdezd meg, hogy érdekel-e...
  • hykao #40917
    Nem voltam egészen pontos: szvsz világosbarna állna a legjobban (esetleg kis vörös beütéssel), vagy világosbarna, kis melirral...

...és biztos nem néztél ki hülyén barnán sem.

Egyébként milyen az original? (lefogadom, hogy világosbarnás...)
  • G_ArchAngel #40916
    Már mindegy...
    visszajelzés jött, hogy elolvastad, kb. 1 hónapja - már én sem tudom mi volt benne...
    Nem is lehetett fontos, ha elfelejtettem:(