74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
[Walaki]D`Lair #40995 Eleje nagyon fasza volt... -
[Walaki]D`Lair #40994 Néztétek az F1-et? -
#40993 na akkor húzzál bele :) -
#40992 Eleséget vételeztem!
Megyek segíteni! Ha még nem késő? :) -
#40991 Nincs.
Miért? -
peet69 #40990 okk meggondolom -
#40989 hol vagy? a szövik körbezártak minket :( -
[Walaki]D`Lair #40988 Ajánlanám neked ezt... -
[Walaki]D`Lair #40987 áz -
peet69 #40986 legyen ?:DDD -
[Walaki]D`Lair #40985 Hykao neked nincs MSN-ed? -
[Walaki]D`Lair #40984 ŐŐŐ...ilyenen veszekedni...ti hülyék vagytok...:D -
#40983 Fú Punker mi meg itt harcoltunk Angol és Francia katonák ellen pedig itt is csata volt.
Én is szeretnék elnézést kérni Katától elsősorban mert én is színt vallottam haj ügyben.
SZVSZ Ja és egy jó tanács további vitákra: nem kell a másik véleményére ilyen nagy figyelmet szentelni hiszen esetenként az ország más és más szegletéből írunk az interneten keresztül a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében. Ha valaki véleményét megfogadjuk az úgyse egy "idegen" lesz az internetről.
Kata te már örök téma leszel nincs mit tenni ellene szerintem nem véletlen, hogy csak beléd kötnek gondolom nem kell ecsetelnem miért. SZVSZ
(betettem 2 SZVSZ-t, hogy senki se sértődjön meg bárhogyan)
SZVSZ megyek enni. -
peet69 #40982 DE NEM VAGY HÜLYE BAMMMMMMMMEG !!! -
peet69 #40981 kössé belém !
az a lényeg, hogy senki nem akar se baszogatni se beléd kötni sesemmi ! -
#40980 nem hülye csak nő :) -
#40979 No. Most hogy ilyen jól megbeszéltük, hogy én vagyok a hülye, akár le is lehet szállni rólam. HTX -
#40978 Jaj, igazad van! Bocs, hogy szóltam! -
#40977 hy=hyk -
#40976 Megfeledkezel arról az apró, de nem elhanyagolható tényről, hogy TE írtad, nem pontosan idézve (mert nincs kedvem visszakeresni azt a hozzászólást), hogy hy, peet, walaki már láttak élőben, majd ők elmondják.
hát én elmondtam. priviben is, erre jött, hogy (már megint nem pontosan idézve): LESZAROM :P (bár lehet, hogy X-szel írva...), erre írtam a narcisztikus picsát, sok-sok szmájlival...
(amúgy ha a picsa alpári, akkor a leszarom sem kevésbé...) -
#40975 Látom, te is jól levágtad a lényeget. Pedig leírtam, was ist das problem. -
Aspyrin #40974 [tetszik neki BhangraGirl új hajszíne] -
Cat #40973 kata, simán megoldhatnád a vitát, vágasd kopaszra! -
#40972 Szóval én írtam elsőként a napokban, hogy jobban áll Katának a barna haj! Ezúton most mindenkitől elnézést kérek, hogy ilyen nézeteltérést okozó postot írtam meggondolatlanul. Mea cupla! -
DecenS #40971 Sziasztok -
#40970 De, abbahagyom. -
#40969 Jó, elnézést... -
#40968 dehogynem, reggel óta nem hagyjátok békén, és mivel makacs ő se hagyja abba.....
na de én inkább nem szólok bele mert az elején nem voltam itt :) -
#40967 "Lehet hogy szar az élet de legalább rövid"
Pont ilyenekkel kell még roszabbá tenni ????
Peace gyerekek beszéljünk másról ne erről
Én ritkán írok ide azt hiszem ennek is megvan az oka de olvasni még mindig szeretlek titeked de ilyenkor már azt sem
Ez a topic sem biztos hogy erről szól -
#40966 Kicsit megdöbbenek rajtad Kata....
itt téged senki nem bánt -
#40965 Akárcsak ti, 1:1. Csodálom, hogy a kérésem ilyen reakciókat váltott ki. Őszintén szólva ez az, ami nagyon ledöbbentett. De hát csalódni sosem késő ugyibár, az ember bármikor kaphat egy óvatlan pofont az utcasarkon. -
#40964 Jó, hát akkor hidd azt, amit akarsz! Ha már úgyis eleve eldöntötted, hogy ki mit akar, kinek milyen a szándéka! -
#40963 Mondjuk nem értem, hogy miért akar mindenki engem kioktatni mindenki hogy mi bennem a rossz, min kéne változtatnom, mintha mindenki más tökéletes lenne. Tisztában vagyok a hibáimmal, és örülnék, ha mások is a saját hibáikkal lennének elfoglalva. Nem értem miért éreznek sokan késztetést arra, hogy engem pesztráljon. -
#40962 Én meg nem annak vettem az előzmények miatt, no meg 40935.
[utálja ismételni önmagát] -
#40961 ez nem poén, és nem csak legensy-nél sütöttem el!
a narcisztikus picsa viszont poén volt! hányszor írjam még le, hogy elhidd? -
#40960 Köszönöm a buddhás bölcsességet, kicsit ellentmondásos mondjuk a "narcisztikus picsával", de ilyen apróságon ugyebár nem kell fennakadni... Amúgy meg ezt a szellemvasutas poént már elsütötted Legensy-nél. -
#40959 vesszőkkel tagolhatnál, mert nem értem, amúgy meg 40953 -
#40958 Az a baj, hogy minden, amit jószándékkal írok neked, bántásnak veszed! (most a "picsát" hagyjuk...)
Tudom, hogy jelen állás szerint bármi, amit jószéndékkal írnék, csak rontana a jelenlegi helyzeten, de akkor sem fogok olyanokat írni, aminek esetleg most örülnél...mert valójában hamis jószándékúság lenne...
csak pár gondolat, és ha hiszed, ha nem, minden rosszindulat, bántási szándék nélkül (mert én továbbra is kedvellek...)
a makacsság az önmagunkkal való nem megelégedés következtében "emelt fal", minél nagyobb ez a "fal", annál kevésbé vagyunk megelégedve magunkkal valójában...mégha a tudatalattiba is próbáljuk fojtani ezt...
elsősorban magaddal kéne megbékélned, hogy jobban érezd magad...és a ez előbb említett falat, megpróbálni minél jobban elvékonyítani...valamint a saját magad által kreált személyes kis szellemvasútadból kiszállni... -
peet69 #40957 én most nem azt modnom hogy te vagy itt a közellenség senki nem szól be senki nem csinált semmi kata elleset stb...
sazlé nem értem hogy mér csinálod amit csinálsz evvel nem uszítalak magamra se senkire !!! -
#40956 Meghajlok a közakarat előtt.
Tulajdonképpen meg is ígértem, hogy nem írok ide többet, tartom magam ehhez a továbbiakban is. Csak nem bírtam már szó nélkül elmenni a témázók mellett (pláne olyankor nem, amikor az akar mondani véleményt, aki magánál sincs tisztában mi áll neki jól/rosszul).
Igen, most nagyon megsértődtem, mert ilyen kis hülye mimóza - no meg narcisztikus - picsa vagyok, akinek az a problémája, hogy hej de le lett szólva hajzatának jelenlegi színe. Nem nevetek, mert az most fájna.
No, további minden jót, és bocsánat, hogy ilyen hülyeségen besértődtem, mint #40953.