74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#40915 Barnán hülyén néztem ki. Igaz most is, csak most nem annyira. -
#40914 Tali volt, valami talit te is emlegettél, de nem tudok róla semmit, és nem tom mire nem válaszoltam. -
G_ArchAngel #40913 A MESTERFODÁSZ
magyarul beszélő moldáv horror, 127perc
rendezte: Hykao Fórumozgatovics
szereplők:
Kata Barnuljonbele
Bhangra Kicsitsápadtanfekete Girl
Csocso Nagyonszőke -
#40912 Tapócaiak egyesüljetek? :))) -
#40911 Pálinkás jóreggelt...
Kata hajszín ügy: igazán akkor tudnék véleményt alkotni, ha láttam volna barnán is. De ettől függetlenül érzésem szerint előnyösebb lenne a barna, de természetesen így is jó ahogy most van... :D
De ez persze szvsz, ha ragaszkodik a szőkéhez, az ő dolga...én biztos nem fogok a petitionline külön oldalt indítani, hogy "Kata barnuljon be/le stb..."... :DDD
Fekete haj ügy: szintén szvsz, nagyon-nagyon kevés nőnek/lánynak/asszonynak előnyösebb a fekete haj, bármilyen más hajszínnél (na jó idióta szélsőséges hajszíneken kívül...), mert egyrészt öregít, sápadtarc hatást kelt (bár ez tüzesvízzel feljavítható... :D), és általában nagyon mesterséges hatást kelt a legtöbb bőrtipus, bőrszíntónus esetében... (fehéremberekről beszélve...)
Egyébként meg nyaljátok ki, pár órát aludtam csupán... :PPP -
G_ArchAngel #40910 nekem igértél egy találkát, nem válaszoltál, békénhagylak - MERT MOST JÓL BESÉRÜLTEM!!!:PPP -
#40909 hagyjatok má békén, na! :P -
G_ArchAngel #40908 de én a SOKKAL-t nagyon SOKKAL jobbnak gondolom:)
ellenben Bhangragirl ezzel a fekete hajjal, a mobiltelefonok képalkotási korlátainak(?) hála, igazán mangás beütést kapott:) -
#40907 szvsz nem ezt írtam én is???????
-
G_ArchAngel #40906 jah, Katának SOKKAL jobban állt a barna, de szőkén sem rossz...
persze ez legyen az Ő dolga, nekünk - szvsz - sok közünk nincs hozzá... -
#40905 Nem dolgoztam, nem tok róla semmit!!
Katának meg szvsz JOBBAN áll a barna. Ez nem azt jelenti, hogy a szőke rosszul állna.... -
#40904 kűdtem -
G_ArchAngel #40903 'estét...
MICSMACS!
ha itt fagy falahol privizz rám! -
peet69 #40902 bye
[MESTER] :-DDD -
#40901 Estét vagy reggelt mindenkinek.
Jó visszaolvasni hogy vannak dolgok amik nem változnak....
minden jót mindenkinek -
DecenS #40900 Nem ma volt az... -
[Walaki]D`Lair #40899 Beszélj csak erről a két repülőgépről ma a Ferihegyen...:D
Katának meg szvsz jól áll a szőke is... -
G_ArchAngel #40898 nincs nagy pörgés...:( -
peet69 #40897 háj -
G_ArchAngel #40896 'reggelt...
látom átmentünk "Fórumozók hajszínei" topicba...:) -
#40895 régebben népszerű volt egyik-másik honlapon... -
deva evil #40894 Ááááá semmi gond. Ez a tehetetlenségem jelképezte :De elég poén a jelszót becsomizni. -
#40893 OK-OK!
"Sajnos ráfaragtam " - ebből,
és "" - ebből gondoltam. -
deva evil #40892 Azért is meséltem el. Csak azé rossz "megnéztem vólna" -
deva evil #40891 azé nem sértetté meg. Nem olyan sértődős vagyok ! -
deva evil #40890 jo-jo csak ha ideges vagyok, vagy ha belefeledkezem az írásba elfelejtem. -
#40889 "viccesnek szántam " - ott a smiley. Én úgy vettem...és továbbvittem a vicceskedést, de ezek szerint túl erős volt. :\
Háhh, nem vagyok formában! -
DecenS #40888 Cica, használj már írásjeleket is néha. Ha nem megerőltető... -
deva evil #40887 tudod sajnos nem minden film van + a moziba. Sajnos ráfaragtam csak elmeséltem viccesnek szántam hogy emberek ilyen bénák vagy direkt igy teszik fel a filmeket ugyanugy jo is lehetett volna -
#40886 Valakinek volt itt egy smilegyujtemenye ahol a logomban levo csintalan figurakbol van meg par darab nem tudja valaki a cimet?
-
#40885 Áz [email protected] moziba' nem kell unrar-olni... -
#40884 te mióta írsz ide újra? :) -
#40883 demáá
Jah, xar képek.
Köss a betonba. -
deva evil #40882 elmondom hátha valakit érdekel hogy jártam letöltöttem egy /rar/ filmet egy oldalrol és az illető a jelszavat tartalmazo jegyzetet is becsomizta igy nem lehet kicsomizni mert kéri a jelszót má mindent irtam de egy se talált és 2 napig töltöttem most dobhatom ki -
#40881 óh, de faragatlan vagyok...
Hello mindenki! -
deva evil #40880 köszi rendes vagy -
#40879 "Lexarom" - azé nemáá!
"Majd hyk, peet, vagy Walaki megmondja mennyire áll rosszul, ők má láttak live..." - szerintem nem állhat rosszul, de ez csak szvsz, a képeid alapján.
[KÖTÖZKÖDIK] De miért nem úgy írtad, hogy: ...mennyire áll jól? Álszerény!!!! -
#40878 beraktam az a 2 képet, mert már felvett korábban valaki a képtárba. -
deva evil #40877 hello mindenki
köszi a szabályokat de nem találtam eddig most jo hogy montad el is olvasom -
#40876 "A Katának pedig tényleg jobban áll a barna!!! :)"
Igen, igen!
Persze ez az ő dolga nem szólhatunk bele.