74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#41035 Mutass már egyet amire te gondolsz!! :D -
#41034 egy csomó progit leszedtem, de ez az egyetlenegy amivel még úgy ahogy tudtam mit kezdeni... :C -
G_ArchAngel #41033 tudom mire képes ez a program, nem is ezért írtam, hanem a leendő ház miatt:) -
#41032 Sajna ez a program csak erre képes. Nem tudsz vele falat gömbölyíteni, megtörni még csak más színűre színezni se mint a többi. Nincs benne egyszerű szögletes ablak, sőt nincs benne átlátszó üveg teraszajtó sem, így kénytelen voltam nagy görény ablakot odatenni. arra jó, hogy az alaprajzot kitaláltam, de semminemű designra nem jó sajnos. -
peet69 #41031 háj ól -
G_ArchAngel #41030 megnéztem:)
hajrá, színek jók, kb. én is erre gondoltam, csak a ház még kicsit tipikus "amerikai-alpesi" stílusú és nem mediterrán...
Pont azon gondolkodtam, hogy anyagot tudtok itt venni, megterveztetni is megtudjátok (vagy nem? :DDD) - de jó kivitelezőt fogtok-e találni, azt nem tudom...
Ez nem az a tipíkus egyenesre, egyenletesre, szabályosra mindent stílus - itt egy kicsit művésznek is kell lennie a mesternek, pl. a kanállal simított vakolat jobban néz ki, mint az egyenletes, néhol jobban nézne ki a faragott faszerkezet, mint az I. osztályú ácsmunka...
Szóval nem könnyű, de mint ígértem segítek amiben tudok...:) -
#41029 Mimacsom, a galéria nevéből, kivennéd a hosszú ékezeteket, most konkrétan az "építkezzünk"-ből a hosszú "í"-re gondoltam ! A bankos SQUID-en ez nem jön át, így az oldalt sem tudom megnyitni. -
#41028 sziasztok! kukkeró csak be a galériába!! :D -
#41027 Az van így is elég sajna főleg mikor a határidő egyre jobban szorít. -
#41026 Hát csinájjá újdonságot ! Egy kis rendszerösszeomlás, katasztrófabizottság, hmmm ???! Nekem ma is kijutott hajnalban már ! -
#41025 Ilyen velem is előfordul jelenleg már két hete tart, de főleg azért mert egy elhúzódó munkán dolgozok és már unom. Hiányzik az újdonság. -
G_ArchAngel #41024 én sem...
eddig élveztem a munkám, most nem...:( -
#41023 Eztet nem értem. -
G_ArchAngel #41022 'reggelt...
hülye érzés dolgozni...
szokatlan és kényelmetlen:( -
#41021 Mivel nem halandó ez evidencia ! -
#41020 de egyszer azt írta hogy már nem csinál éjszakai műszakot. -
#41019 Én úgy tudom Mimacs teljesen más időbeosztással melózik mint az átlag halandók. -
#41018 ROHATTAK !
Ja, amúgy sziasztok ! Hoigyityeg ??? -
#41017 nem melózol ma? -
#41016 Én most keltem -
#41015 mindenki szunyál még? -
#41014 Na mi van? Ilyen későn érkezünk??? -
peet69 #41013 estét -
#41012 LÁL Fiatos pizzafutár:D
akkor már Piaggios
Már savanyú a szőlő a montoya meg rájkönnen drukkereknek:P -
#41011 végülis nem, ő már nyert 80akárhányt, viszont Rubens vagy Ralf megérdemelte volna. -
G_ArchAngel #41010 Te ratyi!
Bárki csak ne a FIAT-os Német pizzafutárnak...
Bár Kiminek jobban örültem volna...:) -
#41009 mé kinek kellett volna? Csaknem a sunyipofa cipésznek??? -
G_ArchAngel #41008 szia, megkapam a képeket, majd jelentkezem:) -
[Walaki]D`Lair #41007 mi? :D -
#41006 az a dagadtgeci Montoya nyert:(((((((((( -
#41005 Ki vigyáz az SG-n a kerek számokra? A ték-őr! -
#41004 Te ANDÖR-TÉKER! :PPP -
[Walaki]D`Lair #41003 no? -
#41002 -
[Walaki]D`Lair #41001 ehe ehe ehe ehhhh ehhh.... -
[Walaki]D`Lair #41000 TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!!!!! -
[Walaki]D`Lair #40999 De azért bírom a Palikot... -
[Walaki]D`Lair #40998 Mint a picsa... -
[Walaki]D`Lair #40997 Én meg röhögtem... -
[Walaki]D`Lair #40996 Palik meg üvöltött mint állat...