74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
bandia #41397 ok, köszi....Megvan -
#41396 kéretik kiszedni a 3. képem, mert az kiemelkedően szar. vagy pedig kérek hozzá admin jogot és nyugtotok lesz... (: -
DecenS #41395 Klikk a saját nevedre az üzeneted fejlécében... -
bandia #41394 És azt hol láthatod, hogy mennyi hozzászólásod volt?? -
bandia #41393 És azt hol láthatod, hogy mennyi hozzászólásod volt?? -
#41392 mindenkinek van saját galériája, tedd fel egyenlőre oda.
írhatnál egy pár szót magadról, ha szeretnél felkerülni a "halhatatlanok" csarnokába -
DecenS #41391 Nem lenne. RTFM!! (A szabályok szerint 200 hozzászólásig nem tesznek fel senkit a galériába.) -
sirdond #41390 oké bocsáss meg, nem tudom ki érte a feleslős,de akkor lenne olyan szíves hogy felrakja a képet.
remélem ez megfelel -
#41389 Na és, hogy? Mivel? Mert már így is 64 színűre állítottam, stb... -
#41388 de -
#41387 Köszönet mindkettőtöknek!
Egyelőre Ulead 5.0 lett a dologból, mert ezt találtam meg legelébb...és 15 napig a teljes verzió használható...
ITT az első "munka"... :))
Kérdés: ezeket nem lehet valahogy még jobban optimalizálni, hogy ne legyen ilyen nagy a fájlméret? -
#41386 Itt van! :D -
#41385 Őőőő:
ulead gif animator
barbarosa gif animator
microsoft gif animator
advanced gif animator
animagic gif animator
-
#41384 Animation Shop 3 -
#41383 Na akkó' arról gecizzé' nekem (vagy bárki akinek van ötlete), hogy milyen progival tudok képeket mozgó .gif-fé összefűzni!
Minél egyszerűbb legyen, ahol csak be kell dobálni a képeket, és az időzítést megadni. -
#41382 Mostan szívemből szólottál fijjam !
Na emberek, csáklyázzuk meg azt a rabszűzszállító-galleont amott ! Harharhar ! -
#41381 dehogybnem lehet...csak célszerűbb, és élvezetesebb is, ha egy (vagy netán több) csajra cselekeded... :P -
#41380 Már gecizni sem lehet, nahát ! :DDD -
#41379 mé enneél szerinted komolyabban vették?:) -
#41378 csodálkoztam volna, ha valami logikus elmélettel rukkolsz elő... :PPP -
#41377 szerintemmeg meg elkaptak 1 szerencsétlen embert az irosába akinek épp semmidolga nem volt, és a kezébenyomtak 1 fordítógépet, hogy ezt fordítsa át vele és ennyi. -
#41376 Mitől kéne megmenteni? Miért baj az, ha nincs napi többszáz hozzászólás?
Inkább téged kéne megmenteni az unalom szülte haláltusától...munkaidőben is... :PPP -
#41375 Tök érdektelen téma, de ez még nem menti meg a tápigot fijjúg ! -
#41374 Szerintem meg engedtek a sötét oldal hatalmának -
#41373 sztem meg egy olyan valaki aki iszonyúan töri a magyart + szótár...voltak az elkövetők... -
#41372 Szerintem a frodítóprogramokat meg lehet úgy csinálni, hogy a ragozást is valamilyen szinten felismerje vagy a többes számot.
Szerintem ez program lehet. Vagy olyan aki semmit se tudott magyarul bár én hiszek a programos verzióbam. :D -
#41371 Yamada játékos már nem lesz az itthoni forgalmazó már mást nyom, szal max a raktáron lévőket lehet tesztelni :) -
#41370 Diszíződedtápigő ! -
#41369 Beléd is :) -
#41368 Amúgy jóreggelt! -
#41367 A magyar mindenképp. Nem is tartom jónak, hogy ilyen bonyolult nyelv a miénk, mert sokan már a megfogalmazásnál elbuknak (izéőőő magyarokról van szó), de ha még korrektül össze is rakták fejben a mondandójukat, akkor a szavakba öntésnél megvan a lehetőség az elcsúszásra, amit előszeretettel ki is használnak népünk fiai... :DDDDDDDDDD -
#41366 Na majd elolvasom végig, ebből gondoltam: "Ha esik le a DVD-játékos (When fall down the DVD-player)"
"ne dugulja el a szellőző lyukot" - OK, ebből egyértelmű, hogy vagy nem magyar, vagy retardált volt az illető... bár eldugul...honnan tudja, hogy az igekötő, és ha az ige előtt van, akkor elválik tőle. Meg a dugul-dugulja féle felszólító mód. Felettébb érdekes.
Régen volt egy másik hasonló is. Elektromos csellentyűcske. Na azt honnan a fenéből szopták? Talán még dumák voltak benne.
Egy másik probléma a fordításoknál, hogy - lévén az angol a hivatalos nyelv -, már az angolra fordítást sem tudják megoldani. Akkor ezt a sokszor idegesítően nagy blödséget még át kell ültetni magyarra... -
#41365 A Tiéd ! :DDD -
#41364 Akkor sorjában...
LOL nagyon
Hyk Igazad van
Mindneki másnak is
Jó a kép . És megint csak LOL
És szép reggelt mindenkinek
-
#41363 Relletz ! -
#41362 viszont a magyar es ajapan is az egyik legnehezebb nyelv -
#41361 nemmost nem:D
-
#41360 No, mi az? Új piros szín domináns képek érkeznek? :))) -
#41359 bú-bá:D -
#41358 Ja, de most látom csak, hogy kell még pontosan 141 hozzászólás a képtárba kerüléshez...