74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • bandia
    ok, köszi....Megvan
  • szacsi
    kéretik kiszedni a 3. képem, mert az kiemelkedően szar. vagy pedig kérek hozzá admin jogot és nyugtotok lesz... (:
  • DecenS
    Klikk a saját nevedre az üzeneted fejlécében...
  • bandia
    És azt hol láthatod, hogy mennyi hozzászólásod volt??
  • bandia
    És azt hol láthatod, hogy mennyi hozzászólásod volt??
  • cSuwwi
    mindenkinek van saját galériája, tedd fel egyenlőre oda.

írhatnál egy pár szót magadról, ha szeretnél felkerülni a "halhatatlanok" csarnokába
  • DecenS
    Nem lenne. RTFM!! (A szabályok szerint 200 hozzászólásig nem tesznek fel senkit a galériába.)
  • sirdond
    oké bocsáss meg, nem tudom ki érte a feleslős,de akkor lenne olyan szíves hogy felrakja a képet.
    remélem ez megfelel
  • hykao #41389
    Na és, hogy? Mivel? Mert már így is 64 színűre állítottam, stb...
  • Punkerwork
    de
  • hykao #41387
    Köszönet mindkettőtöknek!

Egyelőre Ulead 5.0 lett a dologból, mert ezt találtam meg legelébb...és 15 napig a teljes verzió használható...

ITT az első "munka"... :))

Kérdés: ezeket nem lehet valahogy még jobban optimalizálni, hogy ne legyen ilyen nagy a fájlméret?
  • VinylToy #41386
    Itt van! :D
  • Sir Quno Jedi
    Őőőő:

ulead gif animator
    barbarosa gif animator
    microsoft gif animator
    advanced gif animator
    animagic gif animator

• VinylToy #41384
    Animation Shop 3
  • hykao #41383
    Na akkó' arról gecizzé' nekem (vagy bárki akinek van ötlete), hogy milyen progival tudok képeket mozgó .gif-fé összefűzni!
    Minél egyszerűbb legyen, ahol csak be kell dobálni a képeket, és az időzítést megadni.
  • Sir Quno Jedi
    Mostan szívemből szólottál fijjam !

Na emberek, csáklyázzuk meg azt a rabszűzszállító-galleont amott ! Harharhar !
  • hykao #41381
    dehogybnem lehet...csak célszerűbb, és élvezetesebb is, ha egy (vagy netán több) csajra cselekeded... :P
  • Sir Quno Jedi
    Már gecizni sem lehet, nahát ! :DDD
  • Kit--Kat
    mé enneél szerinted komolyabban vették?:)
  • hykao #41378
    csodálkoztam volna, ha valami logikus elmélettel rukkolsz elő... :PPP
  • Kit--Kat
    szerintemmeg meg elkaptak 1 szerencsétlen embert az irosába akinek épp semmidolga nem volt, és a kezébenyomtak 1 fordítógépet, hogy ezt fordítsa át vele és ennyi.
  • hykao #41376
    Mitől kéne megmenteni? Miért baj az, ha nincs napi többszáz hozzászólás?

Inkább téged kéne megmenteni az unalom szülte haláltusától...munkaidőben is... :PPP
  • Sir Quno Jedi
    Tök érdektelen téma, de ez még nem menti meg a tápigot fijjúg !
  • Z
    Szerintem meg engedtek a sötét oldal hatalmának
  • hykao #41373
    sztem meg egy olyan valaki aki iszonyúan töri a magyart + szótár...voltak az elkövetők...
  • Random_
    Szerintem a frodítóprogramokat meg lehet úgy csinálni, hogy a ragozást is valamilyen szinten felismerje vagy a többes számot.
    Szerintem ez program lehet. Vagy olyan aki semmit se tudott magyarul bár én hiszek a programos verzióbam. :D
  • Punkerwork
    Yamada játékos már nem lesz az itthoni forgalmazó már mást nyom, szal max a raktáron lévőket lehet tesztelni :)
  • Sir Quno Jedi
    Diszíződedtápigő !
  • Free
    Beléd is :)
  • Z
    Amúgy jóreggelt!
  • Z
    A magyar mindenképp. Nem is tartom jónak, hogy ilyen bonyolult nyelv a miénk, mert sokan már a megfogalmazásnál elbuknak (izéőőő magyarokról van szó), de ha még korrektül össze is rakták fejben a mondandójukat, akkor a szavakba öntésnél megvan a lehetőség az elcsúszásra, amit előszeretettel ki is használnak népünk fiai... :DDDDDDDDDD
  • Z
    Na majd elolvasom végig, ebből gondoltam: "Ha esik le a DVD-játékos (When fall down the DVD-player)"

"ne dugulja el a szellőző lyukot" - OK, ebből egyértelmű, hogy vagy nem magyar, vagy retardált volt az illető... bár eldugul...honnan tudja, hogy az igekötő, és ha az ige előtt van, akkor elválik tőle. Meg a dugul-dugulja féle felszólító mód. Felettébb érdekes.

Régen volt egy másik hasonló is. Elektromos csellentyűcske. Na azt honnan a fenéből szopták? Talán még dumák voltak benne.

Egy másik probléma a fordításoknál, hogy - lévén az angol a hivatalos nyelv -, már az angolra fordítást sem tudják megoldani. Akkor ezt a sokszor idegesítően nagy blödséget még át kell ültetni magyarra...
  • Sir Quno Jedi
    A Tiéd ! :DDD
  • Free
    Akkor sorjában...
    LOL nagyon
    Hyk Igazad van
    Mindneki másnak is
    Jó a kép . És megint csak LOL
    És szép reggelt mindenkinek
  • Sir Quno Jedi
    Relletz !
  • CSOCSO
    viszont a magyar es ajapan is az egyik legnehezebb nyelv
  • Kit--Kat
    nemmost nem:D
  • hykao #41360
    No, mi az? Új piros szín domináns képek érkeznek? :)))
  • Kit--Kat
    bú-bá:D
  • hykao #41358
    Ja, de most látom csak, hogy kell még pontosan 141 hozzászólás a képtárba kerüléshez...