74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem komoly volt...aszonnya öblítsem ki, öblögetek azt köpném ki, de magától kifolyt a számból ki a padlóra...:DDDDDDD
  • CoolStuff
    Fájni nekem soha nem fáj, azé van az érzéstelentő... max kellemetlen, de azt meg lexarom!
    Ez kutyapicsa egy térd töréshez képest, hidd el!:D
  • Kit--Kat
    Az már ki a szart érdekel???
    A lényeg, hoyg nefáljon!
  • CoolStuff
    Jaja, én is azt utálom a legjobban, de ami még ennél is xarabb, amikor érzéstelenítőzve öblítened kell és leköpöd magad!:DDDDDDDD
  • Kit--Kat
    jajj nemár erre nem is emlékezte wháá:((((((((((((((((
  • CoolStuff
    Nem én vótam, az uccán sózták rám!:DDD
  • peet69
    nembaj :-DDD
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem a legrosszabb az, amikor átvált a finom fúróról arra a durva fogazott izére...és ahogy attól remeg az egész koponyám...brrrr...nem is a fájdalom, mert érzéstelenítve nem olyan szar...de ez az érzés....jujj
  • CoolStuff
    Az enyémen más a tűz lángállása, az övén meg mindenütt egyforma!:DD
  • peet69
    NÉzzmá Dzsó a teingedet horgya :-DDDD
  • CoolStuff
    Hali!

Megköszönném, ha ezt a képet föltolnátok a galériámba:

A pucér nem kell köszi hykao!:DD

THX!
  • Kit--Kat
    Fő az optimizmus....
    De engem a fúró hangaja is idegesít kiráztőle a hideg meg hát azért az érzésetelenítőtől is érezm, hogy a fagaimnál turkálnak.
  • peet69
    hi
  • DecenS
    A nők amúgy is jobban bírják a fizikai fájdalmat...
  • Szabina
    Ez érthető. Én mindig arra gondolok, hogy a lidocaintól úgysem fogok érezni semmit, ergo nincs is mitől félni. Egyébként szerencsémre nagyon jó a fogorvosom :)
  • DecenS
    Muszáj. Htx
  • Kit--Kat
    nekem ez nagyon bennem maradt örökérvényű belépője maradt bennem a dokinéninek:( És az újban aki jobb pedig avalhogy sose tuok előtte, alatt bízni, csak ha már vége van és nem fájt.
    Én is önként megyek, me muszáj. De nehéz elhatároznom magam, hogy na most indulás.
  • Szabina
    Ezzel sokan így vannak. Nekem nincs rossz élményem, ezért bátor vagyok. Mindenki csodálkozik rajta, hogy önként alávatem magam a fogászati beavatkozásoknak. :)
  • Kit--Kat
    áhhh nee én nagyon parázok mindig a fogorvosoktól:((((( Pedig nagyon jóhoz járok, csak 1x régen 1 másik fogorvos úgy széjjelfúrta a fogam, hogy aszittem leszédülök a székrő olyat ordítottam, hogy még kint is hallották:D
  • HoTDoG
    Valaki el tudná mondani, hogy tudok képet átméretezni?
    Lehetőleg torzulás nélkül :)
  • Puntigamer
    lol
  • Szabina
    A műtét nem fájt, mert előtte beadtak egy érzéstelenítőt. Inkább akkor éreztem, amikor kiment a hatása + 1 napig csak folyadékot tudtam enni szívószállal. :)
    Túl lehet élni :)
  • [Walaki]D`Lair
    Megy az neki anélkül is....bááááár az első időkben....ssssszzzz....de mára sikerült belőle profit "nevelnem" :DDDDD

pussy & oral power!!!!!44
  • Kit--Kat
    fájt??
    énnekem is most kell mennem fogorvoshoz:(((((((((((((((((((((8
  • Z
    LOL! b+!!!!

Ez annyira angol poén volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Szabina
    Nekem elve nem volt hely, hogy kiférjenek, ezért felvágták az ínyem oldalát, és úgy vették ki, majd összevarrták. De még vár rám leglább két ilyen műtét.
  • Free
    hm.....
    Nekem nagy apofám csak sok benne a fog :)
  • [Walaki]D`Lair
    Hát igen...ez újabban népbetegség...eszik azt a sok szar műzlit meg ilyen fosokat...azt egyre kisebb az emberek szája...a végén mindenki Mr. Anderson lesz...

• Free
    ÚÚÚÚ
    Engem is vár még egy jobb alsó fekvő 8-as ( bölcsességfog ) az a baj hogy vízszintesen nő
  • [Walaki]D`Lair
    Aha...az alsó kettő bele a fogsorába, mert pici a szája...a felső kettőt meg csak úgy kihúzták...:DD
  • Szabina
    nekem is csütörtökön műtötték ki a bal alsó bölcsességfogamat Szegeden, mert nem fért volna ki.
  • hykao #41406
    pussy feat. oral rulez... :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • hykao #41405
    jaaaa! először azt hittem má' te huzattattad ki vele alul-felül a középső 2-őt! :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • DecenS
    Marad azért foga szegénynek?
    Miért műtötték ki ezeket? Rosszul nőttek?
  • [Walaki]D`Lair
    oda is...:)

tegnapelőtt műtötték ki a kis barátnőm másik két bölcsességfogát is...szegény most lábadozik....:/
  • Free
    reggelt
  • Punker
    UP
  • hykao #41400
    nem tudom, nincs túl jó kedvem...
  • hykao #41399
    mennyit variász banyek...mindjárt kiszedem...
  • rezes
    mi lesz este Hyk?