74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • [Walaki]D`Lair
    Lehet téged korrumpálni? :DD
  • Kata
    Majd rendezünk SG-s férfi-szépségversenyt.
  • [Walaki]D`Lair
    De én sokkal szebb...sálálá...:DD

[egó]
  • Kata
    CÉP VAGYOL!
  • Kit--Kat
    vidéki városok: Nyíregyháza Powaaaa!!:DDD
  • CattiBrie
    "... így még csak egyszer sikerült kapnom Pest észak-keleti részének feelingjéből - Csernobil...
    Ritka gusztustalanok a külső, elhanyagolt kerületek, én megértem Micsmacsot, hogy elakarnak költözni innen - dráma az egész (tudom, Párizs még koszosabb)"

Én nem tudom, hogy te hol jártál, de látszik, h kva keveset jársz erre. :D
    Éppen hogy 10szer annyi gumi van a bevásrosban, mint a kül-kerületekben. Szerintem az a gusztustalan, meg a szmog. Bár nem tudom mi nem tetszett / hol...

(csak ezt a hozzászólást olvastam)
  • Kit--Kat
    mééé te romániából gyütté??:o
  • hen-tes
    lol, nem mindenki olyan mint te :S
  • [Walaki]D`Lair
    Budapest témához:

Én tőzsgyökeres pesti vagyok, járok eleget vidékre nagyimhoz ahhoz, hogy tudjam, sose élnék máshol, csak a fővárosban...a nyüzsi, a mindennapi dugók, a BKV, a bunkó emberek mind hiányoznának...

És mindenekfelett azért, mert budapest gyönyörű város...aki látta már éjszaka budáról az tudja...(és itt nem a citadella 5000W-os halogénekkel szembevakító látványára gondolok, 1x sötétben rollereztünk szikével (seAke, itt van a képtárban) budán és eltévedtünk...olyan helyeken jártunk, ahol egész budapestet be lehetett látni és engem állatmód lenyűgözött...szóval én szeretek itt lakni, még ha vannak "sűrűbb" részek is)
  • mikike
    jah értem
    a kemény vagyok cigizek, de nem tüdőzöm le korszak

emléxem már
  • Aspyrin
    nem, csak még serdülőkorban van
  • mikike
    az cigirágó a kezében?
  • PResident Evil
    nem azért :DDD

csak a reggeli képek a kedvenceim :DDD

azokkal a fejekkel embert lehetne ölni ! ^^
  • hen-tes
    szidhatod, nem veszem fel, mert tudom, hogy geciszép vagyok :D
    smink nélkül te se vagy szép
  • PResident Evil
    sry
  • hen-tes
    ühüm, értem
  • hen-tes
    műanyag kulcstartós cigie
  • PResident Evil
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Punkerwork
    korán reggel cigi?
  • hen-tes
    hi
    ma reggeli kép
    kicsit rosszul aludtam
  • Punkerwork
    mondjuk ez jogos, bármelyik autópályáról is mész a város ocsmány oldala fogad :)
  • Random_
    Én voltam már Pesten nem kevésszer. Biztos van szép környék, de van nem szép is. Én nem tudtam elkerülni a rossz oldalát és csak a jóval szembesülni.
    Na meg én alapból a nyugalmat szeretem van aki pörgősebb életet szereti.
  • Sir Quno Jedi
    Akkor legyél te el mariacchi és élvezd ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Pénzkérdés. Kinézek az ablakon, itt fent a Sashegy/Jánoshegyen kedvedre válogathatsz a hegyi luxusvillák közül, ha csak közepesen gazdag vagy ! Nyomatsz hozzá egy inas/őrparkot, meg autómúzeumot és helikopter-leszállópályát és máris nem érzed magad frusztrálva !
  • G_ArchAngel #41973
    igen ám, DE!

az okés, hogy elismerem, hogy van világos és sötét oldala a Főfalunak, de az emberek viselkedése az tényleg szánalmas...

amikor előreengedtem a buszra futó kislányt (már berregett az ajtózáró), akkor úgy néztek rám mint egy földönkívülíre...
    vagy pl. akkor sem engedem el az ajtót egy irodaházban, ha még messze van a kolléga/ügyfél - megvárom és előreengedem...
    szórakozóhelyen simán felállok a bárszékről és odaengedem a mellettem álló hölgyet...
    és ez eddig abban a környezetben, ahol felnőttem MEGSZOKOTT DOLOG volt - itt pedig még meg is rémülnek az apró figyelmességtől...

mondjuk a fentieknek van egy érdekes vonzata - sokkal könnyebb csajozni ilyen apró gesztusokkal, mint vidéken, ahol ezek megszokott cselekedetek...:)

• Punkerwork
    az online rendelés pedig még mindig nem müxik 100%-osan sajna, pl a posta megszivatott, mire a cég akitől rendeltem közölte hogy nem adja fel újra a csomagot mert 1x már bukta a postaköltséget.
  • Punkerwork
    én nem a pénzre gondoltam, hanem arra hogy hiába van valamire pénzem képtelenség megvenni azt amit akarok, mert nem kapható stb...
  • Sir Quno Jedi
    Nohát, csóringernek lenni meg mindenütt hót szar, a világ bármelyik mertropolisáról, vagy vidéki koszfészkéről is legyen szó ! Világos, mint a vakablak. Ha meg zsíros vagy, mindenütt hávájdídzsé az élted, még a Harlemben is !
  • MIMACSKA
    [egyetért]
    Na most már megyek kicsit elinnen! :D
  • Punkerwork
    mocskosnak mocskos, de ez az egész országra igaz :(
  • Punkerwork
    na ja ez az 1 ami hiányzik.
  • MIMACSKA
    Erről van szó!!!!!!
    Ez így sokkal szimpatikusabb. Én csak azt nem szeretem amikor globálisan durván mond valaki véleményt. Biztos az ő otthonára is lehetne mondani rosszat. Annak meg ugye semmi értelme, hogy vidék kontra Bp vita legyen. Ezért csak finoman szerintem a: lámák, hülyék, szarkoszos, mocskos stb. jelzővel!
  • Punkerwork
    ááá a tv jobbnak mutatja az állapotot mint a valóság.
  • Sir Quno Jedi
    Budapesten minden van, csak ki kell érte nyújtanod a kezedet ! Mindig van szórakozási lehetőség, mindig mindent meg lehet vásárolni, akár hajnali 2-kor is, mindent házhoz hoznak, ha BP belterület, és annyi féle kerülte van itt, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt, csak győzze pénztácával !
  • MIMACSKA
    Én azt is megfigyeltem már vidéken, ráadásul Pécs környékén, hogy azok fikázták Budapestet, akik soha, de soha még csak a közelébe sem jártak, csakhát ugyebár a tévé annyi mindent elárul....
    ehh
  • Random_
    Ok ne kapd már föl a vizet nem akartalak földegesíteni! Nem tudtam, hogy erre ennyire érzékeny vagy. Éltem városban másfél évet az elég is volt. Bár az nem nagyváros volt csak Kecskemét. Budapestnek tényleg van sok előnyek van meló jól keresnek, de én a természetet jobban kedvelem. Ez csak személyes ízlés kérdése.
  • Sir Quno Jedi
    Te városvédő-e vagy ???
  • MIMACSKA
    Ne ejnyézz le te!!! :D

Így azért már minjá másképp hangzik. Csak, hogy lásd:
    ezekre a szar utakra pont a BKV való és nem autó, csak a sok láma ezt nem veszi észre (vagy sok pénze van)...
    A másik meg ami az átlagos fővárosiból hiányzik: a tolerancia, udvariasság és türelem - a marhái beállnak a legnagyobb dugóba, simán begurulnak a kereszteződés közepéig, aztán nyomják a dudát...
    1,5 hónapja lakom itt fent, de ennyi unszimpatikus arcot még Romániában sem láttam, mindenki mintha külön világban élne és le sem szarja, hogy más is él a környezetében

konra

van pár(?) olyan rész, amitől a hideg kiráz még fényes nappal is.
    Én is viszonylag jó, nyugis környéken lakom, ráadásul tiszta is (naná mivel ott a Novotel és a külföldi bácsik/nénik a szépet lássák), de itt szembesültem azzal, hogy más az egész, mint egy álmos vidéki kisváros (tudom, hogy Tapolcát sem lehet összehasonlítani egy elszegényedett BAZ-megyei településsel...)

Sok vélemény én is osztok, de azért ezek az általánosító üres frázisok kiakasztanak.

• Sir Quno Jedi
    Én meg vidéken jártam olyan helyeken csőstűl, ahol nem mertünk kiszállni az autóból, sőt még a motort sem mertük leállítani, mert ki tudja hány másodpercig maradtunk volna életben ! Van az úgy ! Egyszer nézz el Szín felé...
  • G_ArchAngel #41958
    Ejnye...
    nem azt mondtam, hogy az egész egy kaki, hanem hogy van pár(?) olyan rész, amitől a hideg kiráz még fényes nappal is.
    Én is viszonylag jó, nyugis környéken lakom, ráadásul tiszta is (naná mivel ott a Novotel és a külföldi bácsik/nénik a szépet lássák), de itt szembesültem azzal, hogy más az egész, mint egy álmos vidéki kisváros (tudom, hogy Tapolcát sem lehet összehasonlítani egy elszegényedett BAZ-megyei településsel...)