74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#41957 jogos -
#41956 A hátrányokat meg így is látom, igaz az előnyöket is.
Pl. keresek annyit, hogy 5-6szor el tudok utazni és engem ez tesz a legboldogabbá!!!!! -
#41955 #41952 a válasz erre is. -
#41954 Mindenhol van szar is meg jó is! -
#41953 Sok okos van itt látom. -
#41952 én nem szidtam a fővárost, bármikor szivesen megyek oda de az első benyomásom mindig az hogy sz@r lehet folyamatosan ott élni, persze vidéken se jobb lásd pl: majdnem 1 hónap volt beszereznem az SG-s pólót + a posta tetűsége miatt a futár költség több volt mint a póló ára. -
#41951 Nem tudom de itt a vidékieknek mindig akkora mellénye van!! Én nem verem magam arra, hogy Budapesti vagyok, akkor ti miért teszitek azt?? Én sosem fikázom senki városát, hogy kis koszos cigányputri. Pedig egy jó pár az! Egy csomó ember érzését megbántjátok!! Én Bp legszebb részén lakom szóval happy vagyok, de azért nem kéne így nyilatkozni!
Különben meg aki így vélekedik, az ne is jöjjön soha Bp-re annyival is kevesebben leszünk!!
Nem vitatom, hogy sok mocskos környék van de az ilyesfajta durva véleménynyilvánítás nekem nem tetszik. -
#41950 Dilettánsok! Aki nem a fővárosban nőtt fel az nem értheti! :)))
Én speciel már rosszul vagyok attól is ahol most lakom, pedig a fővárosban van...csak messze a megszokott "hátrányoktól"... :))) -
#41949 költözz ki, élj kint 1-2 évet, és mikor visszamész elöször nem az előnyök fognak feltünni, hanem azok a hátrányok amiket leírtunk. -
#41948 Te nagyon tévedsz!!!
És nem tetszik az ilyen fikázós vélemény. Túl erősnek találom. bocs
Az egyetlen ok amiért kiköltöznék az a telkek ára!!!!!!!!!!!! -
#41947 ^.^ -
#41946 az még odébb van.
de ha ennyire le akarjátok rázni, akkor megoldhatjuk... -
#41945 áz :PP -
#41944 müller péter -
#41943 :D:
[büszke] -
#41942 Szacsi, aki lassan megérett egy saját acc-ra, mint CSOCSO... :))) -
#41941 emmegki
:DD -
#41940 höhö :c)
-
#41939 -
#41938 jó reggelt Fiatalok! -
#41937 Közben született egy új topik is: "WRITE ONLY EMBER-E VAGY?" :PPP -
#41936 Bocs, de nincs igazam? -
#41935 jah. -
G_ArchAngel #41934 mi az a H2?
(Half-Life2?) -
#41933 Kusse! Te "WRITE ONLY EMBER"! :PPP -
[Walaki]D`Lair #41932 Te beteg fasz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
#41931 miért szerinted nincs tömeg? tiszta a levegő? és szépek a koromtól megfeketedett házak? -
#41930 Banyek a H2 topikban már sírok a röhögéstől! :DDD -
[Walaki]D`Lair #41929 Sajnálom fiam, C Vitaminnal nem szolgálhatok... -
G_ArchAngel #41928 a sárga kicsi tablettát kérném!!!:DDD -
[Walaki]D`Lair #41927 Welcome to the desert of the real world...
-
G_ArchAngel #41926 Mondjuk, így hogy a Budaörsi úton lakom tényleg mindent könnyen elérek: 61-es vilivel a Moszkvától Móriczig száguldhatok (közben ott a Déli, ha hazautaznék vagy metrózhatnékom van), a munka helyemre is a ház mellől indul a busz, kemény 4 megálló a Ferenczyek teréig...
szóval nekem így könnyebb:) -
#41925 Ez a te véleményed, nagyrészt igazad is van.
Ettől még szükségem van azonnali és állandóan rendelkezésre álló transzportációra, így marad a gépjármű ! Jó neked, hogy mindent elérsz BKV-vel és gyalog, sajnos nekem lényegesen nagyobb infrastruktúrát kell ellenőrzésem alatt tartanom, már ha érted mire célzok ! -
G_ArchAngel #41924 beteges...
ennyi eszed van (vagy Range Rovered), én a büdös életben nem hoznám fel még a ratyi Megane-omat sem a fővárosba, ezekre a szar utakra pont a BKV való és nem autó, csak a sok láma ezt nem veszi észre (vagy sok pénze van)...
A másik meg ami az átlagos fővárosiból hiányzik: a tolerancia, udvariasság és türelem - a marhái beállnak a legnagyobb dugóba, simán begurulnak a kereszteződés közepéig, aztán nyomják a dudát...
1,5 hónapja lakom itt fent, de ennyi unszimpatikus arcot még Romániában sem láttam, mindenki mintha külön világban élne és le sem szarja, hogy más is él a környezetében - és a legfélőbb, hogy lassan én is ilyen ostoba lény leszek (ismerek pár tapolcait aki már azzá vált...)
Szerencsémre én nagyrészt Buda és Pest belvárosi kerületeiben mozgok (ittlakom, itt dolgozom, itt élnek az ismerőseim), így még csak egyszer sikerült kapnom Pest észak-keleti részének feelingjéből - Csernobil...
Ritka gusztustalanok a külső, elhanyagolt kerületek, én megértem Micsmacsot, hogy elakarnak költözni innen - dráma az egész (tudom, Párizs még koszosabb)
Sorry, csak visszaolvasva, ez jött ki belőlem:) -
#41923 Én napi 3 órát minima autóban rohadok, ha szerencsés esetben, de miről is beszélek ! -
#41922 Inkább most megyek és nem reagálok az ilyen véleményekre, mert ezek nagyon felb@sszák az agyamat.
-
[Walaki]D`Lair #41921 csöcsforgalomban... -
[Walaki]D`Lair #41920 Van de reggel nem fogok suliba azzal menni... -
#41919 Nem bírnám az nem embernek való!
Már szegeden se laknék a falu az igazi! Csend nyugalom biztonság!
Mehetnék Szegedre és fővárosba, de minek a büdösbe tömegbe. Most 10km-re egy faluban lakok Szegedről kocsival 15 perc busszal 25 szóval ideális. Na és a lakásom már dupláját éri mint 3 éve és ez csak még fölfele megy. Most angyon fölkapott a falunk pont azért mert nem város, de nagyon közel van 4 sávos út van szegedre.
-
#41918 Mi lenne veled a fővárosban... :)