74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • hykao #42037
    Köszi, lehet, hogy kipróbálom, de most sztem egy darabig nem babrálgatok... :)
  • hykao #42036
    Na sikerült kiiktatnom végre!!! :))
  • DecenS
    A Windows Messenger és az MSN nálam sosem bántották egymást. A winmsngr-ből egyszerűen csak kiszedtem az autom. indulást és többet meg sem nyikkant. Köszöni szépen, porosodik a program files könyvtárban :)
  • DecenS
    Tucc: The Bat.
    Az összes, általam eddig megismert levelező közül ez jött be leginkább. Szuperül személyre szabható - a saját izlésnek legapróbb mértékben is megfelelőre.
  • cSuwwi
    Trilliant használok MSN/ICQ/IRC kliensként, az alap MSN-t még sosem raktam fel, nem tudom hogy lehet...
  • hykao #42032
    Ehh, a másik baromság: hülyülésből csináltam egy olyan saját állapotot, hogy "Rejszol"...és állandóan aktiválódik!
    Má' mindenki irogat, meg röhög, hogy mennyiszer egy nap... :)))

Valahogy le kéne írtani az automatikus aktiválódást, mert így bizonyos tétlenség után automatikusan magamhoz nyúlok... :)))))))))
  • hykao #42031
    Ó, merci monsieur! :)))
  • cSuwwi
    A Messenger teljes kiírtása: Start menü » Futtatás... » ide írd be a macskakörmök nélkül:

"RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove"

teljes cickej: http://longstuff.dcinfo.org/XP-2003.html
  • hykao #42029
    Óóóó! Azóta már van nagyobb baromság is az MSN-nel... :)
    Mindjárt leírom...

Amúgy megpróbáltam az általad említett dolgot, de nem enged eltávolítani minden fájlt a mappából, többek közt a rohadt indítófájlt sem!
  • Kata
    Ez nekem is gond volt. Egyszerű huszárvágással megoldottam: a Program Files-ban megkerestem, melyik a windows MSN-je, és könytárastul töröltem a fenébe. Nem találtam külön opciót az eltávolítására, de ez használt.
  • hykao #42027
    Abban tudna valaki segíteni, hogy, hogy a fenébe távolítsam el a sima alap Windows Messengert, hogy ne ugráljon elő nekem, kiugrasztva az MSN Messengerből?
  • hykao #42026
    nem tudom, mert nem ismerem az alternatív megoldásokat.
    tudsz?
  • DecenS
    Outlook...? Hááát, biztosan megérte?
  • hykao #42024
    áááájjj basszus, fél4-kor feküdtem le, mert én marha rávettem magam erre a rohadt msn-re, meg outlookra banyek...elbíbelődtem vele egy darabig, míg minden beállítás jó lett... :(
  • [Walaki]D`Lair
    alap....:DD
  • peet69
    esélytelen lenne ! ugyis Joe nyerné meg :)
  • Sir Quno Jedi
    Csácsumi pikcsőrlávörsz !
  • Free
    reggelt
  • Aspyrin
  • mikike
    holnap nekem jó
  • Johnyy
    te! neked meg hova lett a kígyód??
    amúgy én sohasem cigiztem és nem is fogok csak elne mond senkinek...
  • DecenS
    Htx!
  • G_ArchAngel #42015
    legkönnyebben úgy tudod megoldani, hogy kiválasztod a fal elemet, beállítod a kezdő "y" koordinátát, majd a magasságot és vastagságot, ráhúzod az általad megfelelőnek tartott textúrát, és egy teljesen üres lapon - szellemszintet bekapcsolva - körbehúzod a ház határoló falai mellett...
    ha a lábazat esetleg az ajtók, ablakok parapetmagasságánál nagyobb, akkor oda vagy alacsonyabb falszakaszt húzol, vagy üres nyílást teszel...
  • hen-tes
    arr írtam, hogy letüdőzöm
    nem azért hogy keményebb legyek..
    majd egyszer elmesélem hogy mi történt
  • DecenS
    Gábor arkangyal itten vagyol?

Yo lenne. Egy kis help kéne: hogyan lehet archicadben kiügyeskedni akár pozitív, akár negatív lábazatot? (Bár most nekem történetesen pozitív láb. kéne... negyed tégla vastagságú km. téglából falazott.)

Hogy szoktál te ilyet megalkotni?
  • [Walaki]D`Lair
    valóban...
  • DecenS
    Jaja. Még a fődtúrójéknál is hamarabb emelnek sávszélt, mint a hírösnevös városba' :o)
    (Csak, hogy kicsit adózzak a tegnapi flame-nek) :D :o)))
    Mellesleg kábelnetes vagyok, nem adsl. Úgyhogy nem feltétlen mérvadó ez.
  • [Walaki]D`Lair
    Baz....:DD
  • DecenS
    Budakalász kerületben.
  • [Walaki]D`Lair
    Nálunk még nem....melyik kerületben laksz?
  • DecenS
    Óóhááá... végre megtörtént a sávszél emelés :o)
    1 mbit powa'
  • [Walaki]D`Lair
    BAZZ HOGY NEM VETTEM ÉSZRE HOGY 42K!!!
  • Random_
    rád várunk :)
  • Punkerwork
    mi ez a nagy csend?
  • Tertovan
    Hello

Lassan egy eve vagyok fent bp-en a munkam miatt es szerencsesnek erzem magam hogy nem a pesti hanem a budai oldalra sikerult kerulnom. :) havonta egyszer at kell meni a pesti oldalra is a kajajegyem miatt :) es hat a ket oldal teljesen mas :)
    amugy ha a munkam nem erdekelne akkor mar reg othon lenek es horgasznak a hazunktol 400 metre levo tonal...
    ahogy eszrevetem a legtobb ember inkabb csak a munka miatt jon bp -re.
    aztan ha mar ugydont hogy elege van belole akkor siman elkoltozik valami nyugisabb csondesebb teruletre. mundjuk a mostani alberletem eleg szerencses mert ha kinezek az ablakon akkor csaladi hazakat latok es nagy parkot jatszoterrel. /Gazdagret/ es halisten a munkahelyem is egesz jo teruleten van a varosmajor kornyeken :)
    /hm ezt most mert irtam le ? /
    hm

• Punker
    reggelt :(
  • Free
    Hehe LOL
    akkor én a tangámat veszem fel :D
  • mikike
    tehát akkor te valamiféle magasabb rendű erkölcsi okból szoktál rá a cigire?
  • [Walaki]D`Lair
    Fakk...tuti sehogy? :D
  • Kata
    Nem.