74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#44228 te leszel a feleségem... -
#44227 Lehet -
#44226 Akko ezt má sose tudom meg. -
#44225 hát itt inkább 10-15.... -
#44224 Erre inkább nem válaszolnék ! :DDD -
#44223 Lehet igazad van mert ahova én járok, ott is 1700 user-bol 20-25-en beszélünk.És igen itt is ahány emberke van a képtárba, abbol csak 25-30 talán aki beszélget, akko meg minek nyávogok -
#44222 Csak még mindig nemtudom mi az a LOÁL ?? -
#44219 Miért, ti újregek pontosan milyenek is vagytok ??? -
#44218 Susog aszél... CSAK ENM EGY ÚJREG AZ ?!!!!!!!! -
akos #44217 Na mész a f...!! :D -
#44216 Mi ez a LOÁL ??? -
#44215 Itt az a probléma, hogy nézd meg mennyi ember van a képtárban, és utána nézd meg hány ember az úgymond "kemény mag"...nagyon sokan vannak, akik betették a képet és sose jöttek többet ide, szóval SZVSZ ezért vagyunk -akaratlanul is- ilyenek amilyenek...:DD -
#44214 Neked most sem válaszolunk ! Miért is tennénk ?!!! ÚJREG !!!!!!! :DDDDDDDD -
#44213 Igyexem hogy nekem is ez legyen -
#44212 Jó-jó én is járok a tejszin hubra, ahol 20 user közt én vagyok ugymond "kedvenc" pedig 3 napja estem, ill páran estünk oda véletlen.
Ott csomo irás közt is felismerjük egymást, és ha jön egy uj akko rögtön ha rendes csomot beszélünk vele. De én ezt itt meg máshol nem várom el ha ugy tünt is az elöbbiekbe. Mindenhol más és más szokások vannak, és bocsánat mindenkitől, nem lehet mindeki mindenhol egyforma, én se vagyok. Talán ez a gond ,mert ott jár a szám ill a kezem, itt meg csak néha-néha szolok, és ezé gondolom bennem van a hiba. De probálok javitani magamon. -
#44211 Nekem ez a kedvenc topikom...:D -
#44210 Van olyan topic ahol az értéles infó nagyon ritka alig észrevehető a sok duma meg köszönés között mégis megéri odalátogatnom mert ami kevés értékes hozzászólás van az nagyon jó.
Ilyen a mokettes fórum ahol tök szép maketteket láthat az ember és hasznos tanácsokat.
Én pl. mindig nézem naponta az új fórumokat és ami érdekel azt beteszem a kedvencek közé. -
#44209 spam ?? Ááááá csak jolesett egy pár jo szo,nem is számitottam hogy ilyen kedvessek lesznek velem, de nem erre ment ki a játék. Én akko komolyan gondoltam, hogy elmegyek innen. Amugy is rossz éjjelem volt irtam is hajnal 5-kor az okot. És nem aludtam 10-ig 1 hunyást se, ugy féltem. -
#44208 Azt irtad má ugyse birod ugy, mint régen. -
#44207 Persze egyesek itt spamelnek össze vissza én csak olvasom ezt a fórumot és ha valami számomra érdekes van akkor beszólok.
Én pl nem várom el senkitől se, hogy kedveljen vagy útáljon hiszen nem ismernek. Nem arra megy ki az egész, hogy mindenki itt egymásnak tegye a szépet. A lényeg, hogy a sok téma között az SG-n megtaláld azt a helyet ahol jól érzed magad és érdekel a téma. Én más témákat látogatok ide csak azért olvasok be mert hátha. -
#44206 addig elmész piálni -
#44205 Jó lenne, de olyan pici a szobám, hogy még én is alig férek el :))) -
#44204 ja ezt te irtad Mimacs szia -
#44203 most pékülés vagy békülés??? -
#44202 pékülés!! :DDDD Ezt már szeretem :o -
#44201 63.oldal alul +találtam. segitsek? takaritó mániás vagyok egyébbként. -
#44200 semmi gond :) Emléxem rád :) Na fogom a rongyot, vödröt... -
akos #44199 Kuzzs! :D -
#44198 ÁÁ uj voltam és azt hittem hogy a "semmi értelme" felirat, minden megszolalásomnak a válasza, és ettől ideges lettem, és csunyákat irtam neked, aztán a privibe tisztázodott. Deva evil név volt.
-
#44197 Előfordul néha :) Amúgy a múltkori beszélgetést nem értettem félre, tudtam, hogy nem én voltam az, aki hülye volt veled.
Na meek valami olyasmit csinálni, hogy "kitakarítom a szobámat..." -
#44196 Te tanulsz NEM? -
#44195 ja aha -
#44194 Áz... -
#44193 Ő arra gondolt, hogy már rutinos vagy :) 3 hónap az már rutin :) -
#44192 bug!44
#44190*2!:DD -
akos #44191 Mit röhögsz...?! -
#44190 Te akartad: hülye vagy :)))
Én még életemben nem síeltem. Nekem a téli sport az, hogy kopott nyári gumival csúszkálok az utakon... -
#44190 ja az csak félre értés miatt volt, egy veszekedés részemről. -
#44189 nem szabad feladni! meg kell találni a fórumon azt a "csoportot" akikkel tényleg megérted magad, kitartás! -
#44188 Tényleg? Ó :) Rémlik valami. Mostanában sajnos elég ritkán tok jönni.