74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • petyka2
    Na ki itt a rutinos???
  • TITA 2004
    Veled má beszéltem egyszer privibe, kb:3 hónapja, csak nem ezen a néven voltam.
  • Gfreiter
    Sehogy, már visszacsináltad :)
  • The Hedgehog
    én még sielni sem tok' :D deszkázni igen! de nem rohanok mikor megjön a hó, ha van lehetőség megyek de semmi több... hmmm hülye vagyok? erősítse már meg vki :P
  • petyka2
    Ugyse törlik,bezzeg ha büntetőpontot kérsz kapsz rögtön 4-et is...
  • TITA 2004
    Nagyon aranyossak vagytok, és meggyőztetek,hogy akko ezekszerint ne adjam fel. Akkor amit kértem hogy töröljenek mindent, azt hogy csináljam vissza??
  • Gfreiter
    LOL
  • Gfreiter
    Ugyanmár :)
  • petyka2
    Rutinos...
  • The Hedgehog
    nincs? akkor jó! bár azért tettem egyszínűvé mert amúgy nem volt valami bizalomgerjesztő, de lehet csak azért mert én vagyok rajta :P
  • akos
    A beilleszkedés soha, sehol sem könnyű. Ezt mint rutinos chat-es és fórumozó mondom neked. Valamiért standard, hogy az újakat egy ideig kikerülik, ignorálják a régiek. Ha kitartó vagy, lassan majd te is csapattaggá válsz. Én is voltam itt új... egy ideig nekem sem válaszolgattak... aztán amikor már sokadszor látták a nickem, szépen lassan megtört a jég.
  • Gfreiter
    Ez a csapat is mindeki számára ismeretlen volt, illetve mindenki ismeretlen volt a csapat számára először. Ez mindig így van. Emiatt nem kell arra gondolni, hogy nem fogadnak el. Itt mindig folyik téma, amihez mindig hozzá lehet szólni. Ha esetleg nem válaszolnak egyből, az nem azt jelenti, hogy nem akarnak. Nincs itt folyamatosan mindenki. Ne keseredj el.Ja, és a csapathoz bárki tartozhat. Még én is, pedig én tényleg egy gyökér vagyok :DDD
  • Punkerwork
    mindenki volt itt újreg, idő kérdése hogy megtaláld azokat az embereket akikkel van közös témád.
  • TITA 2004
    Ti valahogy egy közös csapat vagytok, amibe én nem férek bele. Van közös témátok, és ismeritek is javarészt egymást.
  • TITA 2004
    Mert akarok hozzá szolni dolgokhoz,de ugy érzem csak nevetségessé válok. Vagy ha szükségem lenne, pár jo szora, nincs mert senki nem ismer és nem is akar. Olyan idegen,és személytelen vagyok. Jo nem hagyom ki ha kérdezek, akko válaszoltok nagyjából. Lehet ez az egész az én hibám. De igyexek, sajna nem vettem észre hogy sikerűl is.Na elég az engem sajnáljatok magánszám. Azé továbbra is olvaslak titeket majd.
  • Punkerwork
    ezt miért gondolod?
  • TITA 2004
    szia

Azé mert +probálok beilleszkedni, de akárhogy akarom nem sikerűl.Úgy érzem idegen országba járok, ahol nemlátnak igazán szivessen.
  • Gfreiter
    Hali. Mért?
  • TITA 2004
    Hello!

Megkérem az illetékest, hogy törölje a galériám , meg mindet amit lehet. Köszönöm szépen !
  • R0zs0máK
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEM MONDJ ILYET!!!!!
  • akos
    Mer nincs is hó!! És nem is lesz!
  • R0zs0máK
    BRÜHÜHÜHHŰŰŰŰ NEM SÍELEK AZ IDÉN....:(((((((((((((((((((((((((((((
  • MIMACSKA
    ííííííííííííííííííííííííííííííííí :D
  • Gfreiter
    Csá. Nincs a képpel semmi gáz.
  • petroow
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ :DDD
  • MIMACSKA

mekjöttem !! :D
  • The Hedgehog
    Csók! Első képem! Minőség sux tudom, de csak telóval tudtam fotyózni... lécci rakjátok be! De ne fájjon :)

• FtranX
    nm.

A piát azt már én se bírom úgy, mint régen... (de legalább kevesebbe kerül a szórakozás :))
  • TITA 2004
    Látom má senki sincs itt

Akkor megyek keresek valamit a tévébe

• TITA 2004
    Hello mindenkinek !

Nektek is szokot kihagyni a SG oldal? Mert én van miko 10-15 percig nemtudok kapcsolodni.

Amugy itt ilyenko szokot menni az élet??

Én csak azé jöttem mert, a nagyim elájult 1 orája, és most nem merek aludni se.

Gondoltam lessznek itt valakik akik beszélgetnek.

Ja és amugy szerintem ez a kép, nem szörnyű eggyáltalán.
  • Gfreiter
    Ja, de a piát sem bírom már úgy, mint régen. Aggasztó...
    Köszi FtranX, hogy beraktad!
  • FtranX
    lehet, hogy csak úgy sikerült a kép.
    Néha énis megilyedek néhány képemtől :)
  • Gfreiter
    Hm... öregszem.
  • Gfreiter
    Hali all! Betennétek eme bárgyú mosolyt prezentáló képet? :)

• Adi
    igen? És hol?
  • petroow
    má vót :D
  • Adi
    Emberek: lesz vmi fórumos buli??
  • R0zs0máK
    AZKIAZ?!?!??!?!?!
  • petroow
    nindzs
  • rezes
    ok:D