Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Jó reggelt!
[Walaki]D`Lair
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

na jó 8 alle

ok 😛

cSuwwi
nem mondlyál ijeneket, mert tényleg úgy lesz 😄D

shit happens

most jön az hogy malyd :-DDD

megígérem hogy pótolom a hiányosságokat 😛PP

cSuwwi
ez az egyetlen j-s szó, amit keverek, de nem tudom miért. majd csak megjegyzem 1x. thx 😊

shit happens

Kata
Elég szomorú! 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
muszáj

[/cserf][/fülünyúl]

cSuwwi
700 😊

shit happens

sajnálom hogy nem vagyok annyira tájékozottan hülye mint te 😄DDDD

cSuwwi
a goldengate-en is egy ideje már fennvan. egy haverom mondta, hogy muszály megnézni 😊

shit happens

Kata
Ó, ez már régi! A szánin (gy.k. szanalmas.hu) már régóta fent van, és a "blokkolnám" ugyanolyan szállóigévé érett, mint a "buzi-e vagy?". Szóval ideje felzárkózni srácok, és napra készek lenni a hülyeségbõl! 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

bigapó
Ez ûûberfrankó vót😊)

The Matrix has you...

BEAST
BAZZE EZ QRVAJÓÓ 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

😄D ÁZ 😛PP

Blokkolnáme... 😄

bazzeg akkor má belesem ülök 😞((

:-DDD

bazzeg akkor má belesem ülök 😞((q

[Walaki]D`Lair
Hát nem gyorsul a kocsi...meg nincs meg az a lökése egyik fokozatban sem, amikor elkezd tölteni a turbó és tudod amikor így belenyomja a fejed az ülésbe...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

nebasz ?

[Walaki]D`Lair
Holnap bemegyek a smart szervízbe és pozdorjává zúzom az asztalokat, hogy az anyjuk picsáját...nyakam rá bazmeg, hogy levették a turbónyomást....>😞((

hát ha kell 1 nyavíkoló beteg szardarab aki nemtud beszélni
akkó megyek akkó

tudom a nembeszélni tudás elõny 😛PP

Punker
ma kikúrálom magam Becherovka-val holnap egésznap fekszek és olvasok szerdán meg megyek melózni.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hykao
Na, mi lesz holnap emberek? (azon kívül, hogy kedd😄)
BEAST
ezen még Kata sem segíthetne 😞 igaz könnyebbé tehetné a szenvedést 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

újab kormány balhé má a faszom kivan...

az 😞

BEAST
az gáz 😞

egyedül eztudom megenni nagyobb szenvedés nélül 😄DDD

BEAST
az jó 😊 ... de szerettem ... hmmm

hehe tejbepapit eszem 😄DD

BEAST
énmeg tök jol vagyok ... rég nem éreztem ilyen jól magam ... erre a fél társaság lebetegedik 😞

kb ...

BEAST
nem beszél! nem röhög! gyógyul! 😄DDDD

énis lusta vagyok leirni ugy hogy ha nem olvasol visza nem tudod meg hogy mandula gyulladásom van 😛

BEAST

hehehehe 😄DD

Punkerwork
nem én csak töröltem onnan 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

hykao

😄DD
BEAST
Hykao 😄 csak hülyültem nem is vagyok lusta 😛 ... annyira 😄DDDD

BEAST
Amugy mi a bajod pontosan ... biztos irtad már ... de lusta vagyok 😛

hykao
Ööö, de ez a madár a sport fórumban nyitotta a BOX Klub-ot, akkor ezekszerint nem te raktad át a TV-s topikba?
ne nekem mond ! 😛

Punker
én is beteg vagyok, de van rá gyógyszerem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
reggelt mindenkinek

Dboy 5 topic-jából 4-et zárni/törölni kell, és sajna tényleg egyre több ilyen van 😞 én csak a TV topic-ban vagyok moderátor, szal valószínûleg ezért nem tûnt fel neked eddig 😊

BEAST
nebaaz ... benézek és mindenki a halálán van ... MEGGYÓGYULNI! ... nah de komolyan ...

hykao
Hehe, majd elfeledtem...

De mosmá' nem feledem!
Ha egy mód van rá, kedden bepótoljuk az elmaradást!!! 😊))