Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Ehh. csak FÉLsiker! 😊)

Ha fel akarsz kerülni a képtárba, akkor - ahogy a képtár GYIK-jében olvasható - a feltöltött kép fájlmérete nem árt ha nem nagyobb 130kb-nál, és magának a képnek a mérete pedig 800x600-nál. (vagy 600x800)

Valahogy így:
xoxo009
Siker!!!

xoxo009

xoxo009
probálkozom!!!

hykao
Egyébként felraktam az i-Nav plugint az explorerre, de így sem jelennek meg az ékezetes hivatkozások...
Vajon miért?
hykao
Nyomd már fel légyszi úgy is a képet, hogy a fájlnévben ne legyen ékezet, mert így sokaknak (pl. nekem sem) nem jelenik meg a kép.
hykao
Nem véletlenül lett a faterod nõgyógyász, mi? 😄DD

...azért sikerült kialudni magad? 😄DD
xoxo009

[Walaki]D`Lair
Na kiheverted a kóládat? 😄DDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Hát aszonta, hogy ültem volna mögé és akkor ehh...na nem mondom inkább...😄DDDDD a lényeg hogy két páros szerv játszik közre a dologban...😄😄😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Z
Nem Kata?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Hmmm?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

[Walaki]D`Lair
Apám "jól lebaszott" hogy miért kata mellé ültem...😄DD

Z
Jóreggelt kívánok!

BEAST
reggelt 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
na milyen volt? 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hykao
Jó éjszakát, és szép álmokat! Asszem elteszem magam holnapra!
Kata
Én is úgy láttam. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Látom sikerült épségben mindenkinek hazaérnie. 😊
hykao
estét
Kata
estét

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
estét

estét

BEAST

Punker
úgy se bírnék aludni, "tegnap" is csak valamikor reggel 6 elött bírtam elaludni 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BEAST
eh 😞 ... akkor gó ágy és pihi 1000L ... mára nekem is vmi bajom lett egész du. ágyból sgztem 😄 ...fáj a fejem meg minden 😞

Punker
muszály lesz, holnap már melózok 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BEAST
és mûködik? 😄DD

Johnyy
Nem lenne rocc elmennenii de mecce vok és ninc kedvem,,, Have gúd fun 😉

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Punker
én továbbra is Becherovka-val kúrálom magam

Ams
a lófaszt, itt pörögsz😄DD

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

helyes !!! én igy megyek borostásan meg büdösen 😊

Kata
Igyekszem. 😛

Hyk most telefonált, azt mondta még 1 óra mire szabadul, majd csörög.

[/cserf][/fülünyúl]

aztán rendesen csípd ki magad :-DDD

ja kkor még nyárvolt 😄DD

PAYNE
szeva peet rég láttalak!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
sziasztok!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

persze klön ágy :-DDD

Ams
Eger?
Katának van ágyam😄DDDD

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

énizs 😄

de hova metyünk ? 😛

BEAST
grat 😊 és jó szorakozást mindenkinek

Kata
Köszönöm! De ez csak álok egy talira. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én. 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

amugy kijön este ? ? a fõ résztvevõket tudom !!!

azon vagyunk 😉

Z
Hi all!

Katának boldog 8888 naposságot, és nem másnaposságot kívánok! Meg úgy mindnekinek jó párét este!

Nekem is szervízbe kéne mennem. Ez a betegség az SG-n terjed? 😄DDD
Kérem a betegek gyógyuljanak!

má ement !

Johnyy
Még csak most?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

[Walaki]D`Lair
oda is...