74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#45871 Különben meg nem is indítottam flémtengert, csak Rózsival beszélgettem, úgyhogy a neved kussolfekszik. :PPP -
#45870 Az Osanba? :D -
#45869 Milyen színű vőlegényem, te igen nyomi? :D -
#45868 VÁÁÁÁ HAGYD ABBA: "addíg a neved kussolfekszik"
-
#45867 a vőlegényed asztalelé engedett és csak úgy indítod a flémtengert, mi??:D
1ként semmi köze ahoz amit írtam pff na a nagy történész
ez meg a móninak ment -
#45866 -
#45865 Mikor megyünk fehérvárra megvenni neki a montenbájkot? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#45864 Majd ha lesz jogsid akkor oszd az észt vezetéstechnikából, addíg a neved kussolfekszik! -
#45863 reméljük, ezúttal démoni megszállás nélkül... ;D -
#45862 mónikám, na most ebbe miért kötsz bele, elhiszem, hogy kitudtad volna te kerülni a Smartal a kocsisort, de most evvel mi a bajod???:DD -
#45861 :DDDDDDDDDDD -
#45860 És megjött a tapasztalt háborús veterán... -
#45859 ennél már csak a vietnámi kis mutáns kölkök lehetnek durvábbak az amcsi DDT-s áldása után:o -
#45858 baleseti + kéz sebész, nála undorítóbb dolgokat csak a baleseti helyszinelők és a tűzoltók tudnak mesélni, fényképet mutatni. -
#45857 Milyen orvos? Nekem egyik legdurvább élményem az volt, hogy egy szülész ismerősünk mutatta a könyvét, ami születési rendelenességekről szólt, bőven illusztrálva fényképekkel.. na az extrabrutál volt. -
#45856 Hát igen, nagyon ritka vércsoport az RH-. Mivel 0-s vagy, ráadásul minden RH- -nak adható. -
#45855 A mentol szagtól is rókáztam volna szerintem. =) Szerintem nem bírtam volna ki kevésbé másnapos-részegen sem, régen én is orvosnak készültem, de sajnos kialakult bennem egy olyan vérundor, hogy nem bírok elmenni véradásra sem. (Pedig 0 Rh- vércsoporttal lehet illene ) -
#45854 Egyszerű: Mert már tisztult annyit a tüdőd, hogy nem fulladsz igénybevétel esetén. -
#45853 Hehe, aranyos hogy úgy beszélsz a hólyagocskákról, mintha ilyen kis manók lennének mint régen abban a francia rajzfilmben. =) -
#45852 THX! -
#45851 Hmm, érdekes amit mondasz, mert ma gondolkoztam el azon, hogy kondi közben miért nem kívánom a cigit. -
#45850 done -
#45849 Nem, ez a haveromék nyaralója. Bazi nagy telek, csak a vonatsín, és a kerítés közt kb 2 méter található :)) Mindegy, úgysem aludtunk sokat. Este meg volt pia bőven, elhiheted :) Mindjárt keresek olyan képet is. -
#45848 Kérni kellett volna olyan mentolos kenőcsöt, amit az orr alá kell kenni, és elnyomja a szagokat. :) Az ilyen helyeken van olyan. :) -
#45847 boncolás viszonylag tiszta munka, látnátok fater fényképeit amiket műtét közben csinál..... -
#45846 Egyébként még a cigizéshez annyit, hogy azért árt erősen, mert amikor füstöt lélegzel be, a tüdőhólyagocskák kitágulnak, mert szerencsétlenek azt remélik, a sok retek füst és kátrány mellett némi levegő is jut beléjük.
Ez kelt a dohányosokban olyan fals érzetet, hogy ha mennek, mozognak, akkor rá kell gyújtaniuk, mert elkezdenek fulladni. Viszont a dohányzással meg megint megtágulnak szegény hólyagocskák. -
#45845 Én sem voltam bent sokáig. Kicsit leesett a cukorszintem a látványtól, úgyhogy megtámaszkodtam egy radiátorban, és onnan néztem a dolgokat. Soha nem felejtem el, azt a megtermett henteslegényt (Anti), aki olyan szinten szétkapta a nénit, hogy az hihetetlen. Ja, és Mo. egyetlen kórboncnoknőjének a boncolásán voltam. Mármint ő boncolt, nem őt. :) -
#45844 Én még sose szívtam egy slukkot se... -
#45843 Nem-nem, csak kocsmából mentünk a kora reggeli boncolásra, és kicsit rossz állapotban volt a gyomrunk. =) De muszáj volt menni, mert katalógus volt, és aki rajta volt, annak nem kellett vizsgázni. -
#45842 akkor jó -
#45841 lenne az asztalra kirakva még valami pia is könyörögnék hogy beszálhassak :) -
#45840 valami kemping szerűség? -
#45839 És ez csak egyre jobb lesz. :) Lehetőleg kerüld a többi dohányost is, mert azt a füstöt is beszipákolod. -
#45838 Balatonmáriafürdő @ 2004.7. hó. -
#45837 Ez nem valami bíztató. Egyébként ahogy leszoktam, sokkal jobb lett a közérzetem, meg kevésbé kapkodtam a levegőt, ha 5 lépcsőfoknál többet kellett abszolválnom. =) -
#45836 áhh, kezdő... :D -
#45835 inkább a helyszín érdekelne (a játékot felismertem) -
#45834 Én is voltam boncoláson, de nem láttam semmit, mert ahogy megcsapott az illat, mentem is kifelé rókázni. =) -
#45833 Lehet, olyan környezetben élt. A füst tönkrevágja, mindegy, hogy bagósok között élt, vagy egy ipartelepen. -
#45832 Na...letudtam az edzéstervet...