74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • Kata
    Különben meg nem is indítottam flémtengert, csak Rózsival beszélgettem, úgyhogy a neved kussolfekszik. :PPP
  • Kata
    Az Osanba? :D
  • Kata
    Milyen színű vőlegényem, te igen nyomi? :D
  • PResident Evil
    VÁÁÁÁ HAGYD ABBA: "addíg a neved kussolfekszik"

• Kit--Kat
    a vőlegényed asztalelé engedett és csak úgy indítod a flémtengert, mi??:D

1ként semmi köze ahoz amit írtam pff na a nagy történész
    ez meg a móninak ment
  • Dichter
  • R0zs0máK
    Mikor megyünk fehérvárra megvenni neki a montenbájkot? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • R0zs0máK
    Majd ha lesz jogsid akkor oszd az észt vezetéstechnikából, addíg a neved kussolfekszik!
  • Kata
    reméljük, ezúttal démoni megszállás nélkül... ;D
  • Kit--Kat
    mónikám, na most ebbe miért kötsz bele, elhiszem, hogy kitudtad volna te kerülni a Smartal a kocsisort, de most evvel mi a bajod???:DD
  • PResident Evil
    :DDDDDDDDDDD
  • R0zs0máK
    És megjött a tapasztalt háborús veterán...
  • Kit--Kat
    ennél már csak a vietnámi kis mutáns kölkök lehetnek durvábbak az amcsi DDT-s áldása után:o
  • Punker
    baleseti + kéz sebész, nála undorítóbb dolgokat csak a baleseti helyszinelők és a tűzoltók tudnak mesélni, fényképet mutatni.
  • Petyus_
    Milyen orvos? Nekem egyik legdurvább élményem az volt, hogy egy szülész ismerősünk mutatta a könyvét, ami születési rendelenességekről szólt, bőven illusztrálva fényképekkel.. na az extrabrutál volt.
  • Kata
    Hát igen, nagyon ritka vércsoport az RH-. Mivel 0-s vagy, ráadásul minden RH- -nak adható.
  • Petyus_
    A mentol szagtól is rókáztam volna szerintem. =) Szerintem nem bírtam volna ki kevésbé másnapos-részegen sem, régen én is orvosnak készültem, de sajnos kialakult bennem egy olyan vérundor, hogy nem bírok elmenni véradásra sem. (Pedig 0 Rh- vércsoporttal lehet illene )
  • Kata
    Egyszerű: Mert már tisztult annyit a tüdőd, hogy nem fulladsz igénybevétel esetén.
  • Petyus_
    Hehe, aranyos hogy úgy beszélsz a hólyagocskákról, mintha ilyen kis manók lennének mint régen abban a francia rajzfilmben. =)
  • Dichter
    THX!
  • Dichter
    Hmm, érdekes amit mondasz, mert ma gondolkoztam el azon, hogy kondi közben miért nem kívánom a cigit.
  • FtranX
    done
  • Dichter
    Nem, ez a haveromék nyaralója. Bazi nagy telek, csak a vonatsín, és a kerítés közt kb 2 méter található :)) Mindegy, úgysem aludtunk sokat. Este meg volt pia bőven, elhiheted :) Mindjárt keresek olyan képet is.
  • Kata
    Kérni kellett volna olyan mentolos kenőcsöt, amit az orr alá kell kenni, és elnyomja a szagokat. :) Az ilyen helyeken van olyan. :)
  • Punker
    boncolás viszonylag tiszta munka, látnátok fater fényképeit amiket műtét közben csinál.....
  • Kata
    Egyébként még a cigizéshez annyit, hogy azért árt erősen, mert amikor füstöt lélegzel be, a tüdőhólyagocskák kitágulnak, mert szerencsétlenek azt remélik, a sok retek füst és kátrány mellett némi levegő is jut beléjük.
    Ez kelt a dohányosokban olyan fals érzetet, hogy ha mennek, mozognak, akkor rá kell gyújtaniuk, mert elkezdenek fulladni. Viszont a dohányzással meg megint megtágulnak szegény hólyagocskák.
  • Dichter
    Én sem voltam bent sokáig. Kicsit leesett a cukorszintem a látványtól, úgyhogy megtámaszkodtam egy radiátorban, és onnan néztem a dolgokat. Soha nem felejtem el, azt a megtermett henteslegényt (Anti), aki olyan szinten szétkapta a nénit, hogy az hihetetlen. Ja, és Mo. egyetlen kórboncnoknőjének a boncolásán voltam. Mármint ő boncolt, nem őt. :)
  • R0zs0máK
    Én még sose szívtam egy slukkot se...
  • Petyus_
    Nem-nem, csak kocsmából mentünk a kora reggeli boncolásra, és kicsit rossz állapotban volt a gyomrunk. =) De muszáj volt menni, mert katalógus volt, és aki rajta volt, annak nem kellett vizsgázni.
  • FtranX
    akkor jó
  • Punker
    lenne az asztalra kirakva még valami pia is könyörögnék hogy beszálhassak :)
  • Punker
    valami kemping szerűség?
  • Kata
    És ez csak egyre jobb lesz. :) Lehetőleg kerüld a többi dohányost is, mert azt a füstöt is beszipákolod.
  • Dichter
    Balatonmáriafürdő @ 2004.7. hó.
  • Petyus_
    Ez nem valami bíztató. Egyébként ahogy leszoktam, sokkal jobb lett a közérzetem, meg kevésbé kapkodtam a levegőt, ha 5 lépcsőfoknál többet kellett abszolválnom. =)
  • Kata
    áhh, kezdő... :D
  • Punker
    inkább a helyszín érdekelne (a játékot felismertem)
  • Petyus_
    Én is voltam boncoláson, de nem láttam semmit, mert ahogy megcsapott az illat, mentem is kifelé rókázni. =)
  • Kata
    Lehet, olyan környezetben élt. A füst tönkrevágja, mindegy, hogy bagósok között élt, vagy egy ipartelepen.
  • R0zs0máK
    Na...letudtam az edzéstervet...