74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • R0zs0máK
    Anyádban van a kezem...
  • R0zs0máK
    Kata megvakarjalak?
  • rezes
    Na hi!Itt ma megint mi volt?Fogadjunk hogy Jozsika keze benne volt a dolgokban:)
  • Kata
  • R0zs0máK
    minnyá jön a mikulásos kép...:DDDDDDDDDD
  • Punker
  • Kata
    Dehogynem, azért tartunk! :)))
  • Punker
    vagy inkább én lépek le, nem azért járok ide hogy minden nap kivágjak valakit.....
  • Petyus_
    Értem.
  • Kata
    Remek! Te, figyelj, a többiek nyugalmának érdekében, ha kap egy hét bannt, én is bevállalom! :)
  • Kata
    Nézd meg a képtárban. Na. Azért Ferike.
  • Punker
    az utolsó szó az enyém lesz, és hogy mindenkivel igazságos legyek nem fogok válogatni ki kapja a büntit, igazságosan eloszthatjátok majd egymás között.....
  • Petyus_
    Miért Ferike? Csak nem a Démoni Háromszögből származik?
  • Kit--Kat
  • Kata
    Az lehet, hogy du óta bámulod a monitort, de itt kapcsolódtál be, és az flém volt, szal nem kell a rizsa.
    Örülünk is, hogy mész. Olyan érzés, mintha hirtelen többen lennénk a fórumon, nem kevesebben...

Szia!
  • R0zs0máK
    Hát nem bírja ki, hogy ne az övé legyen az utolsó szó...na mars ferike mert viszünk a javasasszonyhoz!!!!
  • Punker
    nem értetted mit mondtam? mert ha nem akkor tünés Sztálingrádot nézzni hogy felfrissüljenek az emlékek!
  • Kit--Kat
    én már délután óta vagyok szal ez is bukós te jöttél késöbb és teganp is te flémeltél na mind1 őőő úgyérzem nekem nem kell több, szal további jó flémet
  • Kata
    Ki mondta, hogy az neked szólt? Nem is neked címeztem?

A nevemet meg tanuld meg nagy kezdőbetűvel írni.

De igen, te flémelsz mindenhol, mindenkivel.
  • Punker
    olvastam.
  • R0zs0máK
    nem, te 2 topicban 10-el...jobb?
  • Kata
    Szerintem Kitekatunk is mehet Deathmaccs barátunk mellé pihizni kicsit. Ahány helyre bemegy és beír, csak a flémet kelti, kötözködik, és még neki áll feljebb, ha visszaszólnak neki. Olvass vissza a mai belépéséig itt is, és az Autós topikban is. Ott sem csinál mást, mióta megjött, csak kötözködik mindenkivel.
  • Punker
    te se itt flémelj feszt irány vissza a front, lassan megérdemled hogy kivezényeljenek büntetőszázadba valami barátságos környékre a keleti fronton!
  • Kit--Kat
    45863tól kezdődik cuki kata szóval kamuzni is megkellett volna már tanulni és nem én flémelek 4 topicba 20emberrel:P
  • R0zs0máK
    Na...annyit emlegettétek ma az édeset, hogy megkívátam...szal most egy fél literes gabonás-szőlős joghurtot eszek...:DDDD
  • Petyus_
    Megnéztem én is, nekem is VW-m van.. kiűzlek, kiűzlek!
  • Kata
    Most nem én vótam a hunyó. Hozzá sem szóltam mikor bejött, de megint elkezdett kötözködni. És én keltem szerinte a flémtengert. LOL.
  • Kata
    Én azt hittem, hogy te.
    Mert hogy semmi mást nem csináltál ott, csak bejöttél flémelni. Lehet, hogy neked is kéne egy hét pihi, hogy lenyugodj?... Megoldjuk, nem gond!
  • Punker
    majd szólj ha befejezted és takarítani kell :)
  • Kit--Kat
    hmm elég jó napod van, még az átlagos napi flémed és oltáshalmazod is túl tudod múlni grat:D
    időnként nézz be a autó topicba, ott te vagy most a bestseller:DD
  • Kata
    Nem kell bevédeni, seggdugaszkám, nem látod, hogy mindenki nem veled nevet, hanem rajtad? LOL :D
  • Kata
    Ne szánalmaskodj pöcsös, inkább majd igyekezz te is felmutatni valamit, és akár lehetsz űrhajós is. Majd kilövünk Anettkával. One way ticket...
  • Petyus_
    Szerinted Goa'uld vagy Can I go out? =)
  • Kit--Kat
    a kis rajongódból lett vőlegényd deathmatch, tudod!!!
    elvégre ezért lettél modell, hogy ilyen fanjaid legyenek:DDD
    de ugye közben dokinéni leszel, holnap meg űrhajós
    A Rózsikának meg miért kell állandóan bevédenie minden topicba??? szokás, vagy kell a segítség???
  • Kata
    :DDDDDD

És akkor indul a CSK1? :D Én is mennék, szeretem az ókori egyiptom világát. :)
  • Petyus_
    Pedig alapmű. Egyszer egy hétvégén fel is fogjuk keresni Julikát, hátha nyit nekünk egy dimenziókaput vagy valami.
  • Kata
    Nemtom, ennyire nem elemeztem ki a riportot. :D
  • R0zs0máK
    Oda bizony! :DDDD
  • Petyus_
    Őket szerencsére nem láttam.. viszont láttam csernobili kétfejű bocit bebee!
  • Petyus_
    Osönnek mondja, nem? DÁJÁNÁDÁJÁNÁ!