74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#45911 Anyádban van a kezem... -
#45910 Kata megvakarjalak? -
#45909 Na hi!Itt ma megint mi volt?Fogadjunk hogy Jozsika keze benne volt a dolgokban:) -
#45908 -
#45907 minnyá jön a mikulásos kép...:DDDDDDDDDD -
#45906 -
#45905 Dehogynem, azért tartunk! :))) -
#45904 vagy inkább én lépek le, nem azért járok ide hogy minden nap kivágjak valakit..... -
#45903 Értem. -
#45902 Remek! Te, figyelj, a többiek nyugalmának érdekében, ha kap egy hét bannt, én is bevállalom! :) -
#45901 Nézd meg a képtárban. Na. Azért Ferike. -
#45900 az utolsó szó az enyém lesz, és hogy mindenkivel igazságos legyek nem fogok válogatni ki kapja a büntit, igazságosan eloszthatjátok majd egymás között..... -
#45899 Miért Ferike? Csak nem a Démoni Háromszögből származik? -
#45898 -
#45897 Az lehet, hogy du óta bámulod a monitort, de itt kapcsolódtál be, és az flém volt, szal nem kell a rizsa.
Örülünk is, hogy mész. Olyan érzés, mintha hirtelen többen lennénk a fórumon, nem kevesebben...
Szia! -
#45896 Hát nem bírja ki, hogy ne az övé legyen az utolsó szó...na mars ferike mert viszünk a javasasszonyhoz!!!! -
#45895 nem értetted mit mondtam? mert ha nem akkor tünés Sztálingrádot nézzni hogy felfrissüljenek az emlékek! -
#45894 én már délután óta vagyok szal ez is bukós te jöttél késöbb és teganp is te flémeltél na mind1 őőő úgyérzem nekem nem kell több, szal további jó flémet -
#45893 Ki mondta, hogy az neked szólt? Nem is neked címeztem?
A nevemet meg tanuld meg nagy kezdőbetűvel írni.
De igen, te flémelsz mindenhol, mindenkivel. -
#45892 olvastam. -
#45891 nem, te 2 topicban 10-el...jobb? -
#45890 Szerintem Kitekatunk is mehet Deathmaccs barátunk mellé pihizni kicsit. Ahány helyre bemegy és beír, csak a flémet kelti, kötözködik, és még neki áll feljebb, ha visszaszólnak neki. Olvass vissza a mai belépéséig itt is, és az Autós topikban is. Ott sem csinál mást, mióta megjött, csak kötözködik mindenkivel. -
#45889 te se itt flémelj feszt irány vissza a front, lassan megérdemled hogy kivezényeljenek büntetőszázadba valami barátságos környékre a keleti fronton! -
#45888 45863tól kezdődik cuki kata szóval kamuzni is megkellett volna már tanulni és nem én flémelek 4 topicba 20emberrel:P -
#45887 Na...annyit emlegettétek ma az édeset, hogy megkívátam...szal most egy fél literes gabonás-szőlős joghurtot eszek...:DDDD -
#45886 Megnéztem én is, nekem is VW-m van.. kiűzlek, kiűzlek! -
#45885 Most nem én vótam a hunyó. Hozzá sem szóltam mikor bejött, de megint elkezdett kötözködni. És én keltem szerinte a flémtengert. LOL. -
#45884 Én azt hittem, hogy te.
Mert hogy semmi mást nem csináltál ott, csak bejöttél flémelni. Lehet, hogy neked is kéne egy hét pihi, hogy lenyugodj?... Megoldjuk, nem gond! -
#45883 majd szólj ha befejezted és takarítani kell :) -
#45882 hmm elég jó napod van, még az átlagos napi flémed és oltáshalmazod is túl tudod múlni grat:D
időnként nézz be a autó topicba, ott te vagy most a bestseller:DD -
#45881 Nem kell bevédeni, seggdugaszkám, nem látod, hogy mindenki nem veled nevet, hanem rajtad? LOL :D -
#45880 Ne szánalmaskodj pöcsös, inkább majd igyekezz te is felmutatni valamit, és akár lehetsz űrhajós is. Majd kilövünk Anettkával. One way ticket...
-
#45879 Szerinted Goa'uld vagy Can I go out? =) -
#45878 a kis rajongódból lett vőlegényd deathmatch, tudod!!!
elvégre ezért lettél modell, hogy ilyen fanjaid legyenek:DDD
de ugye közben dokinéni leszel, holnap meg űrhajós
A Rózsikának meg miért kell állandóan bevédenie minden topicba??? szokás, vagy kell a segítség??? -
#45877 :DDDDDD
És akkor indul a CSK1? :D Én is mennék, szeretem az ókori egyiptom világát. :) -
#45876 Pedig alapmű. Egyszer egy hétvégén fel is fogjuk keresni Julikát, hátha nyit nekünk egy dimenziókaput vagy valami. -
#45875 Nemtom, ennyire nem elemeztem ki a riportot. :D -
#45874 Oda bizony! :DDDD -
#45873 Őket szerencsére nem láttam.. viszont láttam csernobili kétfejű bocit bebee! -
#45872 Osönnek mondja, nem? DÁJÁNÁDÁJÁNÁ!