Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyre több a pelyhestestû meg a gyantázott buzi
gyenge sûrûség: 100ft / dm2
átlagos sûrûség: 300ft / dm2
bengadzsumpiszõrzet: 1000ft / dm2
váákumcsomagolt fóliatasakokban szolgáltatom.
10dm2 fölötti vásárlás esetén ajándék pillanatragasztóval 😉
u dont have to listen anybody else but me
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Pedig vikingszakállat is szeretnék, de hiába erõlködök.
sokan fiúk lányok is... fúúj mennyire szõrös a kezed, fúúj, és akkor még nem is látták a mellkasom 😄
én meg elfogadom, szeretem, vállalom és büszke vagyok rád 😄
u dont have to listen anybody else but me
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
<#eljen>#eljen> 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

http://thenamelessphoto.com/
Spárga😊
Ez meg koleszban van.Picit beittunk és elkezdtem újságot olvasni majd ez lett belõle.Állítólag 1órát aludtam így pedig nekem 5percnek tûnt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
😄
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.