Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
együtt kocsmázol vele vizsga elõtt reggel, aztán délelõtt meghúz<#idiota>#idiota>
tanárokkal együtt lanozunk ha készenvagyunk az anyaggal, hazafelé beülünk sörözni - kávézni.
so 😊 sima 😊
u dont have to listen anybody else but me
(ezért jó nadrágba betûrt, karnál felhajtott ingben és félcipõben mászkálni<#idiota>#idiota>)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
/modik ha javítanák az elõzõt megköszönném 😊
a modern kor egyik legnagyobb mûvésze,
mindent csinál tényleg mindent, amivel csak kifejezheti önmagát, mégis a streetart-jaival lett híres.
és öreg nagymamáktól kezdve, zakós üzletembereken át, nagyon nagyon sokan szeretik, tisztelik, becsülik, és fizetnek milliókat a munkáiért.
ráeröltette magát másokra, mert az utca számára a vászon. és mégis csodálatos az egész koncepció ami maga köré kiépített.
társadalom kritika 100%-on.
semmiért nem kér pénzt, a zsebébõl fizet mindent, illegális az egész. mégis szeretik 😊 és ez bizony pont az amirõl beszéltem.
igen. lennék banksy ha lehetnék
ha egy fotót vagy zenét csinálsz, akkor se fog mindenkinek tetszeni, nemlehet mindenkire ráerõltetni. most attól hogy batikolt pólókban járkálnék mert hippi vagyok az olyan lenne mintha konstans zúdítanám másokra a produktumaimat, sõt elkönyvelnek feltûnési viszketegségben szenvedõnek vagy valami. szép dolog ha vannak az embernek elvei, de másokért nem fogok plusz dolgokkal foglalkozni. ha alkotok, akkor úgyis megtalálom a magam fajtákat akik a hasonlót értékelik...
tudod, az underground és mainstream közötti különbség pl😄
meg amúgyis, mekkora jóság már amikor sokáig méregeted egy embertársad, és teljesen unszimpatikus, aztán váltotok 1-2 szót és kiderül, hogy teljesen hasonló az érdeklõdésetek és egybõl mindenféle mélyenszántó gondolatokat tudtok megosztani egymással...
Ezt úgy megoldani hogy ne mutasd meg magad a világnak elég nehéz.
És most nem arra gondolok hogy kiállok a nyugatiba indián ruhába és dobolok meg csörgõzök. Hanem létrehozni bármit, képet, szobrot, használati tárgyat, tökmindegy csak alkoss, úgy hogy az szép legyen vagy hasznos. vagy mindkettõ 😊 az is te vagy, és azzal is magadat mutatod meg, csak épp leképezve az éned egy tárgyi valóra.
Javasolt egy pontos direktíva:
1. Világ = vadidegenek, akiknek a véleménye lószart sem érdekel és tudom, hogy legszívesebben táncolnának a síromon
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az exhibicionista jelzõ való igaz, de ...
szóval 😄 (és most nem ki, hanem megmagyarázom a dolgokat) 😄
Természetesen ez az egész lázadó dolog abból fakad hogy megmutasd magad a világnak, hogy te másképp élsz, más értékrendek alapján. De hozzátartozik egy kettõsség. Szeretnéd hogy lássanak, szeretnék hogy felfigyeljenek rád, azonban mellette elvárod hogy megnézzenek, elgondolkodjanak rajtad, aztán fogadjanak el, vagy legyél semleges.
Szóval, valaki megnéz, furcsáll, esetleg taszítónak / igénytelennek néz. De ne szóljon meg, ne foglakozzon velem tovább. Viselje el hogy õ olyan, én meg ilyen.
Szóval legyen másoknak véleménye, de ne kösse az orromra. Így a legérthetõbb tán.
Jön egy ismerõs csaj, köszönünk, beszélgetünk, majd meglátja a másik csajt, kiderült ismerik egymást...
Bemutatkozok jófiú módján,
-Ádám...
-Szóval Ádám aki olyan furán öltözködik.
Mint kiderült a lány már hesszelt párszor, és mesélt is rólam az ismerõs csajnak (akit ismerek) (jó kis szappanopera bonyolultság ez ám 😄) szóval a lényeg annyi, hogy úgy éltem a közös beszélgetésükben alanyként mint " A srác aki olyan furán öltözködik " 😄
Most nem részletezem tovább hogy hogy is néztem ki pl. aznap, de az biztos hogy nálam nagyobb "fuckit" (gyengébbek kedvéért: lééészárom) embert nehezen találni.
Ebbõl fakad hogy engem foglalkoztat hogy hogy nézek ki. Engem! Nem pedig az hogy mások mit gondolnak rólam. Én jólérzem magam a tróger köntösben, és hogy lehetne más fontosabb, mint a saját boldogságom 😊
Ha valaki megbámul, lenéz, megszól, csak megsajnálni tudom, hogy õt velem ellentétben beszippantotta a kapitalista sznob világ, és nem képes önmaga tetszésére élni, helyette inkább követi az elkurvult világunk értéktelen (t)rendjét.
Igen, hedonista vagyok 😊
Detto így gondolom, szõrõsnek szõrös vagyok, most kb. úgy nézek ki mint egy 20éves (enyhe túlzással) de 5év múlva is ennyinek fognak nézni, meg 10múlva is. so örökfiatal maradok.
ugye-ugye?! 😊 mégis csak igazak a dove reklámszövegek hogy az belsõ megszépíti a külsõt vagymit. vagyott fordítva? fasztudja. de az biztos hogy az életstílusomnak hála nem lesz belõlem egyhamar ránézésre az a házsártos vén farok.
ellenben 30-40évesen is vígan bohóckodok majd a gyerekbiciklimmel, vagy egyéb más bolondsággal azthiszem 😊
Maradjunk akkor az Ádinál. Lehet, hogy már jócskán sikerült neki kiszõrösödnie, de ettõl még bizonyos dolgok (hiányozhatnak), amitõl a Mogyi néni a férfiak közé sorolja.
per pill még "csak" ígéretes fiúcska
Ne etesd a trollt!
sztem a szõrös férfikarral semmi gond
burkolt dolgokat meg nem szeretem, erõsíti a paranoiámat, ....
Ne etesd a trollt!
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!