Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó.
byzhouse
élõben qva jó fej 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Egy gengszter, aki prolisuttyúnak maszkírozva bujkál a rendõrség elõl?
byzhouse
õ 1 gengszter 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Jé, az sg-n vannak nem taplófejû emberek is?
fujj de randa sutyerákok vagytok.
bardocz
Mi ilyeneket nem csináltunk velük, nem ismertük õket, de van olyan tanár, akivel a sörözõs része simán megcsinálható. Sajna nem tanít minket.
tigeroo
ilyen nekünk is van😄

együtt kocsmázol vele vizsga elõtt reggel, aztán délelõtt meghúz<#idiota>
VRSDM
dettó.
tanárokkal együtt lanozunk ha készenvagyunk az anyaggal, hazafelé beülünk sörözni - kávézni.
so 😊 sima 😊

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
Nekünk olyan tanárunk volt, hogy azt hittük beküldtek hozzánk valami okos gyereket helyettesíteni.
tigeroo
engem már néztek tanárnak is tavaly a gimiben, végzõsként 😄

(ezért jó nadrágba betûrt, karnál felhajtott ingben és félcipõben mászkálni<#idiota>)
Sir Quno Jedi
Úristen, a sok tini Klintísztvúdnak akar látszani tizenévesen!?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

növessz busa bajuszt, és egybõl 30-nak fogsz tûnni
byzhouse
ahh sztem 10 meg van :-) ám kabbe 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

és így már kinézel 8nak 😄
byzhouse
én meg 16évesen rövid hajjal 7évesen nézek ki(ezért hosszú) 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

OrioN the S
de csak azert, mert kezenallva okadtal egy soroshordot egyensulyozva a talpaddal.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

bardocz
Rám meg van aki azt hitte, hogy egyetemista vagyok, aztán még csak a 11.-et fejeztem be.
Bulykin
jah, én se nézek ki annyinak mint amennyi vagyok

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

én is most töltöm a 20-at, de mindenki kb. 17-18-nek néz. Valahogy nem érzem át ennek az elõnyeit. Talán majd 40 évesen elõjön. 😄
OrioN the S
vagyis asszed szeretnek<#idiota><#gonosz1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

engem meg faszfejként szeretnek
VRSDM
elbasztam...

/modik ha javítanák az elõzõt megköszönném 😊

VRSDM
banksy-t tudom felhozni jó példaként.
a modern kor egyik legnagyobb mûvésze,
mindent csinál tényleg mindent, amivel csak kifejezheti önmagát, mégis a streetart-jaival lett híres.
és öreg nagymamáktól kezdve, zakós üzletembereken át, nagyon nagyon sokan szeretik, tisztelik, becsülik, és fizetnek milliókat a munkáiért.
ráeröltette magát másokra, mert az utca számára a vászon. és mégis csodálatos az egész koncepció ami maga köré kiépített.
társadalom kritika 100%-on.
semmiért nem kér pénzt, a zsebébõl fizet mindent, illegális az egész. mégis szeretik 😊 és ez bizony pont az amirõl beszéltem.
igen. lennék banksy ha lehetnék

tigeroo
2. bekezdéssel teljesen egyetértek, de szerintem az önkifejezést nem az 1. bekezdéseddel kell megvalósítani...

ha egy fotót vagy zenét csinálsz, akkor se fog mindenkinek tetszeni, nemlehet mindenkire ráerõltetni. most attól hogy batikolt pólókban járkálnék mert hippi vagyok az olyan lenne mintha konstans zúdítanám másokra a produktumaimat, sõt elkönyvelnek feltûnési viszketegségben szenvedõnek vagy valami. szép dolog ha vannak az embernek elvei, de másokért nem fogok plusz dolgokkal foglalkozni. ha alkotok, akkor úgyis megtalálom a magam fajtákat akik a hasonlót értékelik...
tudod, az underground és mainstream közötti különbség pl😄

meg amúgyis, mekkora jóság már amikor sokáig méregeted egy embertársad, és teljesen unszimpatikus, aztán váltotok 1-2 szót és kiderül, hogy teljesen hasonló az érdeklõdésetek és egybõl mindenféle mélyenszántó gondolatokat tudtok megosztani egymással...
<#eljen>

VRSDM
Nem akarok kinõni belõle, szeretném hogyha meghalok, akkor sokan ismerjenek, sokan tudjanak rólam, és lehetõség szerint úgy, hogy amit magam után hagyok az egy pozitív képet alkosson rólam, vagy ha ez nem is jön össze, azért az életem végén úgy hunyhassam le a szemem, hogy tudjam, egy kicsivel sikerült szebbé tennem a világot az utánam következõknek.

Ezt úgy megoldani hogy ne mutasd meg magad a világnak elég nehéz.
És most nem arra gondolok hogy kiállok a nyugatiba indián ruhába és dobolok meg csörgõzök. Hanem létrehozni bármit, képet, szobrot, használati tárgyat, tökmindegy csak alkoss, úgy hogy az szép legyen vagy hasznos. vagy mindkettõ 😊 az is te vagy, és azzal is magadat mutatod meg, csak épp leképezve az éned egy tárgyi valóra.

Sir Quno Jedi
"megmutasd magad a világnak" ejnyebejnye! Ki kéne nõni az iylesmibõl.

Javasolt egy pontos direktíva:
1. Világ = vadidegenek, akiknek a véleménye lószart sem érdekel és tudom, hogy legszívesebben táncolnának a síromon

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mondomén! 😄

VRSDM
Igazad van, én nem fogalmazok pontosan.
Az exhibicionista jelzõ való igaz, de ...
szóval 😄 (és most nem ki, hanem megmagyarázom a dolgokat) 😄
Természetesen ez az egész lázadó dolog abból fakad hogy megmutasd magad a világnak, hogy te másképp élsz, más értékrendek alapján. De hozzátartozik egy kettõsség. Szeretnéd hogy lássanak, szeretnék hogy felfigyeljenek rád, azonban mellette elvárod hogy megnézzenek, elgondolkodjanak rajtad, aztán fogadjanak el, vagy legyél semleges.
Szóval, valaki megnéz, furcsáll, esetleg taszítónak / igénytelennek néz. De ne szóljon meg, ne foglakozzon velem tovább. Viselje el hogy õ olyan, én meg ilyen.
Szóval legyen másoknak véleménye, de ne kösse az orromra. Így a legérthetõbb tán.

OrioN the S
neeem 😄 orakkal, napokkal, hetekkel, honapokkal(vegkifejlet!😄)kesobb...

Sir Quno Jedi
Gondolom miután megszólaltál... 😄DD

Sir Quno Jedi
No, ez valahol ám hibádzik. 😄 Mert ha nem érdekel mások véleménye és nem miattuk öltözködsz/viselkedsz/pózolsz/menõzöl stb., akkor magad miatt sem érdekelhetne a dolog, mert az már nárcizmus. Konkrétan, akkor nem öltöznél "FURÁN" és nem lennél exhibicionista, hanem simán csak egy szakadt, átlagos, igénytelen tucat senki (szigorúan külsõ szemlélõ szemszögébõl).

OrioN the S
ram mindig azt mondjak aranyos es imadnivalo vagyok... aztan meg faszfej 😞 nem ertem en ezt...

VRSDM
Egyik nap hazafelé tekerek, Rákospalotai vasútállomás, várom a vonatom. Néz egy egész normális csaj, konkrétan bámul...
Jön egy ismerõs csaj, köszönünk, beszélgetünk, majd meglátja a másik csajt, kiderült ismerik egymást...
Bemutatkozok jófiú módján,
-Ádám...
-Szóval Ádám aki olyan furán öltözködik.

Mint kiderült a lány már hesszelt párszor, és mesélt is rólam az ismerõs csajnak (akit ismerek) (jó kis szappanopera bonyolultság ez ám 😄) szóval a lényeg annyi, hogy úgy éltem a közös beszélgetésükben alanyként mint " A srác aki olyan furán öltözködik " 😄
Most nem részletezem tovább hogy hogy is néztem ki pl. aznap, de az biztos hogy nálam nagyobb "fuckit" (gyengébbek kedvéért: lééészárom) embert nehezen találni.
Ebbõl fakad hogy engem foglalkoztat hogy hogy nézek ki. Engem! Nem pedig az hogy mások mit gondolnak rólam. Én jólérzem magam a tróger köntösben, és hogy lehetne más fontosabb, mint a saját boldogságom 😊
Ha valaki megbámul, lenéz, megszól, csak megsajnálni tudom, hogy õt velem ellentétben beszippantotta a kapitalista sznob világ, és nem képes önmaga tetszésére élni, helyette inkább követi az elkurvult világunk értéktelen (t)rendjét.

Igen, hedonista vagyok 😊

Sir Quno Jedi
Téged tényleg ennyire foglalkoztat, hogy hogy nézel ki, meg hány évesnek néznek??!

VRSDM
<#whatever><#hamm>
Detto így gondolom, szõrõsnek szõrös vagyok, most kb. úgy nézek ki mint egy 20éves (enyhe túlzással) de 5év múlva is ennyinek fognak nézni, meg 10múlva is. so örökfiatal maradok.

ugye-ugye?! 😊 mégis csak igazak a dove reklámszövegek hogy az belsõ megszépíti a külsõt vagymit. vagyott fordítva? fasztudja. de az biztos hogy az életstílusomnak hála nem lesz belõlem egyhamar ránézésre az a házsártos vén farok.
ellenben 30-40évesen is vígan bohóckodok majd a gyerekbiciklimmel, vagy egyéb más bolondsággal azthiszem 😊

piros mogyi
ja, persze, de a férfiassághoz kevés.

Maradjunk akkor az Ádinál. Lehet, hogy már jócskán sikerült neki kiszõrösödnie, de ettõl még bizonyos dolgok (hiányozhatnak), amitõl a Mogyi néni a férfiak közé sorolja.

per pill még "csak" ígéretes fiúcska

Ne etesd a trollt!

amúgy sem hátrány a szõrzet... 😊
sztem a szõrös férfikarral semmi gond

piros mogyi
Én bátran vagyok bunkó, mert jól áll nekem. <#hehe>

burkolt dolgokat meg nem szeretem, erõsíti a paranoiámat, ....

Ne etesd a trollt!

háháá 😄 de géppel kell nyírni és akkor fasza
VRSDM
Igen az is van, legrosszabb esetben ágyéktájról kicsit átveszünk 😉

Firerock
+1
gusztustalan,soha többet😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nekem is viszket, minden bajom van.. :/

Sickness
egyszer borotváltam le habiból de mikor nõtt idegesített. 😄

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

bardocz
Hm, megfontolandó. Majd lemérem mennyi kell. Szakálhoz is tudsz adni?
hátam szõrös lesz akkor én is fogom de mondjuk én a mellkasom is néha leborotválom ha úgy van kedvem
Sickness
én is gyantáztatom magam. de csak a hátam. 😄

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Firerock
yes
igazad van,támogatom😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"