74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#46467 ejjj a hügetétes linket meg elbaxtam szal ujra hügetés klikk rá mer yooo -
#46466 Látom, ilyen véres, csüsszögős-lövöldözős xarság. :D -
#46465 The page cannot be found -
#46464 persze ez csak nagyfiuknak való:) -
#46463 mint a vajköpülés, vagy inkább minta Hüüüüüüügetés
amugy egy multi(1) player(2) fps(3) -
#46462 ugye?
Néha szoktam játszani a számítógépen. De a "mesejátékokat" jobban szeretem, azok jobban mennek. :) Abban a mercis játékban mindig porig aláznak a fiúk. :) -
#46461 Soldier of Fortune? -
#46460 Állam leesett az előbb! Mit keresett Kata a gamez részlegben? MBWR topivban???? Ez a lány olyan sokoldalú, hogy az már gömb! -
#46459 mi az a sofozás? olyan mint a csuhébaba készítés, vagy a kosárfonás, vajköpülés? -
#46458 na jolvan elmentem sofozni, jöhetek holnap is? -
#46457 volt az a Rózsi-Mák nikkje, amíg bannszabin volt... -
[Walaki]D`Lair #46456 lol -
#46455 Én aszittem Rózsinak híják. :) -
#46454 Nem, azt a szeánszot már korábban megejtettem. :) -
[Walaki]D`Lair #46453 áz:D -
[Walaki]D`Lair #46452 Hát én ebbe a zenebonás dologba nem nagyon folyok bele... -
#46451 ő nem , én viszont igen! részletezzem?:D -
#46450 Lovász Móni? Az kijaz??? Walaki travi művészneve? :) -
#46449 na ahhoz nem lenne erőm az tuti -
[Walaki]D`Lair #46448 aszittem te is fürdeni voltál....:)) -
#46447 Maga gyakjon GTR-re:) -
#46446 Mondjuk most lágy zenével nem is bírnám ébren a gép előtt holnap estig:) szal ugrott egy napra az új R.E.M. album is. -
#46445 na mivan fáradtok mi?hihi -
#46444 Lovász Móni hogy ugrik egyből a message gombra, ha megjön Kata! LOL! :DDDDD -
#46443 lol -
#46442 Amúgy meg olcsóbbak is vagyunk! Nálam mindig 2 forint ez a dal! :) -
#46441 csorgattam egy kis nyáladzást a Borg fórumra a szívemcsücske K8 ügyében :) -
#46440 kérem itt komoly társalgás folyik nem szpem -
[Walaki]D`Lair #46439 hol voltál? :) -
#46438 na re, szpemmerek -
#46437 Jó didik? Neeem! Moby Dick! :)) -
#46436 az a baj hogy ezzel a rokker társadalmi réteg is igy van! ugyanis 2-3 éve elmentünk Akela koncertre(5 év kihagyáés után ujra összeálltak), haverommal 2en. ugy néztünk ki mint a képgalériában a képen, szal enm egy tipikus rockernek,:D ráadásul nem is öltöztünk be rendesen, mert utána mentünk Goldie ra is a vigadóba, szal el tudod képzelni mennyire kilógtunk a sorból. alényeg a lényeg az első szám alatta annyira elpicsáztak minket hogy kénytelenek voltunk hazasomfordálni, ráadásul haveromnak őrületesen felpuffadt az araca igy ő goldie ról is lemaradt!:D -
#46435 :) 80-as évek. Itthon még csak a Super chanel volt, nyakon öntve Modern Talkingal, és CC Cath-el. Akkor kinti metált csak a Petőfi csarnokban kivetítőn lehetett látni a Metálkarácsonyon. Na ott mindíg volt Moby Dick! :) -
#46434 pl asszem 2002-ben végignyomtam a szigeten a pallmallsátor szuperbuliját elejétől a végéig, pedig a végén már keményebbet nyomtak ott is. Pár nappal később már Hobo-t, és a Takács Tamás DBB-t néztem :) -
#46433 senki nem kérdezte, de én azért is leírom én kedvenc metál, rock bandáimat akiket mai napig hallgatok:
AKELA(nekik külön soirt adok annyira szeretm őket)
Sex aCtion-Action, Pokolgép(első 5 album), Tankcsapi(első 4album), Morby dick, ossian(régi), nevergreen
Sepultura, c.corpse,paradise lost, tiamat, deicide, obituary, GnR
meg amiket még kifelejtettem:)
-
peet69 #46432 igen írni is akartam hogy személys vélemény...
az a gond hogy a mai társadaomban az ien jellegű akár alternatív akárnem
zenét azonosítom a társadalmi réteggel[átlag] aki hallgatja és ez nemjó :) -
#46431 Vigyázz ezzel! Nagyon sok fajtája létezik ennek a műfajnak, némely metálbandának titulált együttes lágyabb zenét játszik a rocknál, és itt is összevissza mentek a korszakok is! -
#46430 amugy meg ezen kár is vitatkozni mert nyilván ha ez a véleményed soha nem foglak meggyőzni arról hogy a ametál is lehet, jó, sőt arról meg tuti nem, hogy az akela a legkirályabb, és alegfaszább dalszövegeket irta amit valaha is hallottam életben. sőt hiába is hallgatnád meg soha nem mondaná azt neked amit nekem!
maradjunk meg mi annál a témánál ami közös:D
-
#46429 Ja, valami kalács van...már nem csak duplikálódnak a hozzászólások... :) -
#46428 haha! engem ma egyszer Kata ütött így ki! :)