74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
[Walaki]D`Lair #46507 Na én is megyek...jóéjt! -
#46506 pl a P206-osra csináltam RedBull festést, editorral csináltam egy pályát,egy körömről videót, és azt be is raktam:) -
#46505 azok vannak. Pedig régen editort is lehetett kérni. Én pl már mentem azzal a játékkal tavaj:) -
[Walaki]D`Lair #46504 Abból eddíg csak nagyonszép renderelt képeket láttam...:PPPPP -
[Walaki]D`Lair #46503 Az ütközést... -
#46502 én is ellépek, mert iszonyú lassú a reakciótok...
jó éjt -
#46501 Mit lehet kikapcsolni?
Eccer sem nyertem. -
#46500 jaja. Motortmodellezek hozzá, és a képanyagot rendezgetem:) -
[Walaki]D`Lair #46499 Buggy akármi? :)) -
[Walaki]D`Lair #46498 Ki lehet ám azt kapcsolni...:)))
Nameg nem mindíg kell nyerni...;PP -
#46497 jó éjt -
#46496 asszem én lépek, mert amíg fórumozgattam meló közben, eljutottam oda, hogy nem értem a motor szerkezetét, amin ügyködök:) -
[Walaki]D`Lair #46495 Na ezt imádom én is...:))) -
#46494 Mit gondolsz miért nem megyek? Pont ezért... -
[Walaki]D`Lair #46493 Jóccakát... -
#46492 cöcö! Csak addig, míg elstartoltunk, az első kanyarig. Mivel pole position-ből indultam, lévén én indítottam a szervert, vagy nem tudom mi alapján. Aztán az első kanyarnál valamelyik okostojás belémszáguldott oldalról, én kipattantam a füvesre, ő visszapattant a pályára, és már ott uccsó lettem. -
#46491 Az idő jótékony homályába vesztek...eltűntek, mint könnyek az esőben... :))
Na jó éjt mindenkinek! Szép álmokat, meg miegymás... :) -
[Walaki]D`Lair #46490 Akkor én nem játszottam....:DDDDD
jönnétek egyszer LFS-ezni...:))) -
#46489 vót olyan is :D -
#46488 Há nem is jön mostanában játszani! Meg nem is igaz, hogy mindig lealáztuk, többször is ő vezetett... :) -
[Walaki]D`Lair #46487 Hmmm....a múltkor még tanultál...
[gyanusítás mode ON] -
#46486 jaj, nézzenek oda, hogy körbemagyaráz egy poént... :P -
[Walaki]D`Lair #46485 Örülj neki... -
#46484 Akkor értem haza. Na és? :D -
#46483 Nem oda Buda!!! Még egyetlenegy lyukas, vagy tömött fogam sincs!!!
Utoljára általános iskolás koromban voltam fogorvosnál...kötelező jelleggel... :) -
[Walaki]D`Lair #46482 te beszélsz? a múltkor is 4 óra után jöttél fórumozni....:DDDDD -
#46481 Van egy kék tó a fák alatt... -
[Walaki]D`Lair #46480 fílen dánk für di blúúúmen.... -
#46479 Megyek is, mert be van punnyadva a társulat. Tartatlanok ezek a mai férfiak... :)
Hol vannak azok a régi reggelig tartó bulik és csevegések? :) -
#46478 Hja. Akkor nem szégyen kikapni!! Ti tudtok! Szégyen, hogy nem hagyjátok nyerni! :) -
#46477 És az tartott ilyen sokáig? Hiszen te már kikapod, és laza mozdulattal pohárban áztatod egész éjjel. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#46476 Te is menj inkább aludni, mert ezek a későig fentmaradások nem tesznek jót a szépségednek! :) -
#46475 Még nem, fogat mostam...de lassan megyek alukálni, hogy holnap friss legyek... :) -
#46474 ehh, nyamvadtak... [legyint] -
#46473 Na, közben hyk bealudt már?
De látom ha nem írok ti is kihaltok, mint a dinoszauruszok. -
[Walaki]D`Lair #46472 pl. én, hyk... -
#46471 Milyen fiúk? Multiban? Mert a gépi ellenfél nem kihívás abban a játékban. Még a saját autód sem nagyon mondjuk:) -
#46470 de ha a hügetést meghallgatod akkor lehet azt mondod inkább butuljanak ettől, vagy a arötölötől mint olyanszintü őskorban éljenek mit ez a szegény székel bácsika:) -
#46469 inkább a rötölö klubbtól, meg a buta arcade autósjátékoktól -
#46468 Ettől butulnak a mai 12-14 évesek. :)