74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#48402 Találtam egy jó kis helyet ami péntek este eléggé kellemes a Dohány utca és nemtudom milyen utca sarka White House. kellemes hely -
#48401 én benne lennék -
#48400 Csak? :) -
#48399 Szerintem jó a foci, csak a sérülések elég gázosak. -
#48398 :DDDD -
[Walaki]D`Lair #48397 Holnap este ki van benne egy találkozóban? Jelentkezzetek JÓL! :P -
#48396 ...szal a focit? :PPP -
Jimmyke #48395 Üdv a csapatban. -
#48394 nem szeretem az agresszív-verekedős sportokat:o -
#48393 ez asztán nem oszt nem szoroz, szal... -
#48392 Minden hozzászólást el szoktam olvasni a topikban. Ettől függetlenül még mindig nem értem, hogy jön ide Britney életkora...de megmondom őszintén, hogy nem is nagyon érdekel... :) -
ugot2know #48391 Olvasd vissza az előzményeket! -
#48390 elqrvult ez a topic nagyon, pedig régen szerettem ide bejárni beszélgetni :( -
#48389 Ehh, azt hittem, hogy szarabb téma már nem lesz itt... :( -
#48388 hehhe meglett baszva a Reál szája:PPP -
#48387 Egen. És? Hogy jön ez ide? -
ugot2know #48386 Britney 22 éves,ha jól tudom! -
[Walaki]D`Lair #48385 -
#48384 Gyerekek dobjuk már a témát, már nagyon uncsi...ezenfelül még a szépségversenyes elképzelésnél is sokkal rosszabb...
Sokan összetévesztik ezt a topikot a különböző "csajozós" chat faszságokkal...pedig ez a topik közel sem ilyen céllal jött létre annakidején...
(ZsirosKenyer ne má', hogy te elájulsz ettől a Britney-től! Há' mi vagy te? Valami tini kislány??? :PPP) -
[Walaki]D`Lair #48383 hátőőő...ha térdenállva könyörögne ESETLEG jöhetne...ESETLEG... -
G_ArchAngel #48382 aloha, még élek, csak nincs időm fórumozni..., majd talán a hétvégén mesélek, hogy milyen érdekes dolgok történnek a magyar építőiparban:)
Ha betudnék scannelni pár munkanaplót, az ütné Szalacsit:D -
ZsirosKenyer #48381 na jó egy patront megérne, talán 2őt is
de akkor sem az az álomnő akire várok, eddig minden barátnőm szebb volt mint ő (és hangsúlyozom hogy ez szubjektív mint minden más is).
és ez nem amiatt van mert sztárnak van beállítva.. pl. Britney akármennyire is idegesítő, néhány klippjében..mmmmmmh -
[Walaki]D`Lair #48380 Hát de hülye vagy...:DDDD -
ugot2know #48379 Nem vagyok sem 5%,sem lepénzelt szónok.Katát olyannak látom mint más nőt,én vhol a 2 véglet között húzodom...bár nem ismerjük még annyira egymást (ez előnyére válhat a beszédemnek).Itt mki mondhat bármit,mert arcot nem szükséges vállalni az elhangzottak után,de biztos,hogy élőszóban máshogy viszonyulnának hozzá mindkét végletről ha olyan szinten álna az ismerettségük mint az én esetemben,gyanithatóan csak nézni tudnák,de hozzászólni nem hiszem.
Sztem.
Most irhatnék még lezárásként bölcsességeket,de a tömör lényeg,amit hirtelen felindulásból gondoltam,az a fentiekben van!:P -
#48378 Nekem se. :)
Bár azért határeset néha bejön. :D -
#48377 Kulonben is honnan tudja azt, hogy 5% meleg van? :( :P -
ZsirosKenyer #48376 jól látod.. pl. Angelina Jolie sem tetszik nekem -
#48375 Az ilyen hozzászólások mint a free-é ez esetben, csak tovább növelik a témával kapcsolatos hozzászólások számát.
Szerintem kb egy Angelina jolie szintű atombomba tetszhet a férfiak 75-80%-nak, pedig az egy istennő külsejét kapta. Szóval ez a 95% kontra 5%meleg elég érdekes kijelentés. nem tudom ez a sonda ypson(vajon hogy írják..) felmérése? -
#48374 Ezt a hozzaszolast kerem torolni, ugyanis melegnek nevezte a forumozok egy bizonyos reszet :p -
[Walaki]D`Lair #48373 Én viszont már láttam úgy...sazlé... -
#48372 Közhely:
Nekem se az említett hölgy jön be mégse vagyok az az 5%.
Egyszerűen a helyzet idegesítő, hogy valaki bejön ide és kioszt valakit csak úgy. Ha nem tetszik neki adott személy akkor mondja meg neki privátba, de ne egy fórumon ossza amit nem is látogat. -
#48371 Jó végülis mind1, nem az én ügyem, csak most nem bírtam, hogy ne szóljak...amúgy dolgozom.... -
#48370 Egyetértek, én is ezt próbáltam előadni pepitában.
Annyit azért hozzátennék, hogy olyan igazán seggnyalást nem tapasztaltam, hacsak azt nem minősítitek annak, amikor a baxogatók ellen kiáll valaki mellettem.
Valóban nagy a cirkusz, és mint mondottam furcsállom, és utálom, hogy mindig velem kapcsolatban. Pedig olyan egetrengető, és Jerikó falait leomlasztó dolgokat nem szoktam írni... -
#48369 eggyetértek de szvsz ezt írtam le én is 48356-ban :c)))))) bár én már egy kicsit spicces vagyok...
Dolgozol ? -
#48368 Na nem tudom miért van már megint itt a Kata körül a felfordulás, de most leírom a szerény véleményemet bár ezért lehet, hogy páran utálni fognak de letojom.
Néhányan igenis nyalják a Kata seggét mások meg oktalanul b@szogatják.
Teljes két véglet. Én nem tudom, hogy ki szítja ezeket a szitukat, de érdekes módon más lányok körül nincs ez a cirkusz...(pedig van néhány igencsak csinoska)Tehát mégiscsak hiba van a rendszerben.
szvsz Kata leírtam a véleményemet, de ez nem rád nézve terhelő...
-
#48367 nem azt írtam hogy m,indenki hanem azt hgogy aki jól néz ki az mind tetszik tehát azok akik a te irásodban mások által jól néznek ki rélszben utaltál :c)
"Színészek, énekesek közt is biztos van olyan aki neked sem jön be, bár látod hogy jó nő, mindenki odavan értük de neked mégsem tetszik.. "
Tetszik érteni ??? én erről a kategóriáról beszélek -
#48366 De jó neketek hogy tudtok aludni :c))
Én benyomtam már pár sört de még mindig nem megy pedig tegnap reggel eléggé korán már 7 kor fent voltam -
ZsirosKenyer #48365 Szerintem nem támadják élesebben hanem csak ő képzeli be ezt magának.
Viszonylag csini külsővel egy olyan fórumra irogat ahol 90%-ban csak férfiak vannak, ezt ő is tudja jól (talán vissza is él vele). Igazából nem tudom, de nem is érdekel.. Fárasztó ilyen későn piszkálódni.
Mindneki tetszik? akkor lehet hogy csak én vagyok hülye..azt már észreveettem hogy elég válogatós vagyok amúgy is.. ezt utálom magamban :( dehát ez van.. -
ZsirosKenyer #48364 na unom. lefekszem. tégy te is így. jobb lesz. vége. -
#48363 De azért azt el kell ismerned hogy pont a külseje miatt van az hogy őt élesebben támadják és élesebben védik mint bárki mást . és ezen semmilyen példával nem tudsz elsiklani. egyébként igen van olyan szinésznő vagy híresség aki nem tetszikj de nem a külseje miatt hanem a gesztusai miatt. de attól függetlenűl megmozgatja egy bizonyos testrészemet.