Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
nemö 😛

ha átnevezed a galériádat, akkor a semmibe fog mutatni
továbbá mindenkinek más neve van a fényképes részének (már ha van neki)
ne legyél már ilyen elégedetlen.

max. annyit tudsz akár te is csinálni, hogy az idézet helyére egy kattintható link html kódját beszúrod. Erre még nem gondoltál? 😊

shit happens

CSOCSO
😊
Tévedsz. Nagyon yo seggem van! Legalábbis egy csomó csaj megjegyezte már <#mf1>

CSOCSO
exer sorry.. latom mar! cool!
hykao
???
A képtárban már ott a galéria linkje mindenkinél.
CSOCSO
eleg jol eltalaltam ezt a hatteret.. csak a fejem igen fura helyzetben van.. igaz nem is en allitottam be a fejem.. a havert kertem meg hogy negyjabol o alitson be a kis kijelzon keresztul hogy hogyan nez ki jol a feny, meg az arnyek.. nah mindegy.. szerintem azert meg jo😊
CSOCSO
beteg vagy😊 csunya a segged az😊
jok azok a betuk!...
CSOCSO
mikor lesz olyan hogy kintlesz a felo sorban egy link a galeriahoz???
marmint hogy mindenki megadhatja az SG-s galeria linkjet..
Csúnya betûk. De amúgy a kép yo.

CSOCSO

nah milyen lett???
Dichter
Egy kérdés a designer/programozóhoz, aki a fényképalbumot írta. publikus a php motor, vagy nem szívesen osztanád meg velem? <#vigyor3>

mást akartam irni csak nemjött össze 😛

PResident Evil
a képen épp kifújtam... de nem sokáig szoktam... mondjuk mire 4-5öt lépek...

hykao
letüdõzés után hány mp-ig tartod lenn???
PResident Evil
jah 😄DD

de sztem tök állat 😄

Random_
Nem kell a hülye kifogás a tampon hihetõbb! 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

PResident Evil
LOOOOOOOOOOL !!!! EZT csak most látom 😄DDDDD

Punker
lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PResident Evil
mert egy maci nevezetû haverom készítette a képet, és remegett a keze is mint állat... azért van keretezve mert a háttértben a lámpák fénye kábé 3 centis kriksz-krakszok... 😊

PResident Evil
jah olyasmi...

Random_
A cigi amúgy is indorító már alapból. 😞

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

hykao
nás?
hykao
mert az! úgy tûnik lemaradtatok a legújabb õrületrõl! nekem is nemegy ismerõsöm füstölgõ-véres tampont szív, még büdösebb, mint a cigi, hogy a fene enné meg õket...
[Walaki]D`Lair
Ezen én is megakadtam...😄D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
sok sikert a csajhoz.. de a cigi a kezedben miert nez ki verestamponnak?????????
[Walaki]D`Lair
Megin új csaj?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

de te nás vagy 😄DD

hykao
na persze...attól függ...
nekem volt már olyan is, hogy nyári éjjen, harmadmagammal volt hömpölygés a városban...buszról bámészkodó két csaj, hogy még az én rossz szememmel is kiszúrtam...következõ megállónál leintettem õket a buszról, és már tették is a seggüket a verda hátsó ülésére...
hykao
Ehh...felelevenítetted ifjúkorom kellemetlen BKV-s hajnalait...brrrrrrrr....
FtranX
nm 😊

PResident Evil
HTX again... 😊

FtranX
hogyne

FtranX
hogyne

PResident Evil
lehetne legefelül ?

PResident Evil
HTX !!!

FtranX
fent

PResident Evil
remélem az lesz 😊 tegnap együtt partyztunk, hétfõn majd tali ^^

LittleL
aha, barátnõd ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

PResident Evil
bezony ^^

LittleL
Aranyos az a lány.<#eljen>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

PResident Evil

nah új kép...

aláírás : Prezi & Zsuzsa

tegyétek fel pls... végre egy friss kép ^^

Kit--Kat
😄DDDDD látod már nagyon közeleg az idõ amikor majd õk akarnak magyarok lenni😄DDDDD
Mit zöldkártya??? Az egész világot elárasztjuk 2õs állampolgárságot nyerhetsz popupokkal😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

PResident Evil
nahát EHH !

Mutizsd Ákibéjbi 😄😄

Nem a szakadt zsigulin múlik az. Audiban, Toyotában stb is legalább annyi beteg 19 éves tahó ül...

PResident Evil
van új képem 😮
tegnapi 😊

[Walaki]D`Lair
Ez nem biztos...mondjuk tuti nem ülnének bele egy szakadt zsiguliba, de mondjuk mellém a kis angyalbögyörõ smartba be mernének ülni...😊))

olyan ártatlan arcokat tudok vágni...<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Z
Lehet, hogy UFO volt, és fuvar közben megtermékenyített benneteket...csak nem emlékeztek semmire. Kis hiszékenyek! <#hehe>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.