Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Bár aztán megjegyezte mit kezdene a sok "kotonsapkás" sráccal meg a mû csajokkal akik agyon vannak plasztikázva. Éles szerszámmal aprítaná õket.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
[/cserf][/fülünyúl]
Egyesek mennyire azonos módon tudnak fogalmazni. 😄
Ehh nagyon nevetségesek szerintem az ún. csajozós dumák...pillanatok alatt halálra unom magam, ha meghallok a teremben egy kamuszagú kúrás-történetet...
[/cserf][/fülünyúl]
(a nagypolákot hívják így a lengyelek, derült ki tegnap...ugyanis rákérdeztem a BORG fórumon, hogy mikor lesz már kész a régóta készülõ nagypolák addon a mercis játékhoz)
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
A kredenc!!! tod! az is olasz gyökerekkel bír, ha úgy vesszük...ocsó és lassú... 😊))
Monica Brandt, Bódi Szilvi, Gárgyán Rita, hogy csak párat említsek... 😊
Ha meg idegen esik be, akkor sokszor vagy én röhögöm halálra magam a különbözõ gyakorlatok kivitelezésétõl, vagy pedig lefárasztanak a "vetítõgépek", akiknek be nem áll a pofájuk, és feltartják az embert, hogy így, meg úgy kúrták ezt, meg az a csajt, meg így, meg úgy ütöttek le egy csókát stb... 😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
[/cserf][/fülünyúl]
www.extragyongy.hu
Amúgy meg amikor én megyek sokan már alszanak...szal csak egy-két mókus lézeng még max. a teremben...
Persze aki nem akar izmosodni különösképp, csak formában akarja tartani magát, illetve kiegészítõ tevékenységnek kitûnõ az úszás...
Én így télen kiegészítõnek általában szombatonként - az egyik edzés szünnapon - megejtek egy kisebbfajta túrát. (pl. Jánoshegyi kilátóhoz fel, majd le)