Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
😄DDDDDDDDDD

R0zs0máK
És megjött a tapasztalt háborús veterán...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Kit--Kat
ennél már csak a vietnámi kis mutáns kölkök lehetnek durvábbak az amcsi DDT-s áldása után:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
baleseti + kéz sebész, nála undorítóbb dolgokat csak a baleseti helyszinelõk és a tûzoltók tudnak mesélni, fényképet mutatni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Petyus_
Milyen orvos? Nekem egyik legdurvább élményem az volt, hogy egy szülész ismerõsünk mutatta a könyvét, ami születési rendelenességekrõl szólt, bõven illusztrálva fényképekkel.. na az extrabrutál volt. <#szomoru1>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Kata
Hát igen, nagyon ritka vércsoport az RH-. Mivel 0-s vagy, ráadásul minden RH- -nak adható.

[/cserf][/fülünyúl]

Petyus_
A mentol szagtól is rókáztam volna szerintem. =) Szerintem nem bírtam volna ki kevésbé másnapos-részegen sem, régen én is orvosnak készültem, de sajnos kialakult bennem egy olyan vérundor, hogy nem bírok elmenni véradásra sem. (Pedig 0 Rh- vércsoporttal lehet illene <#zavart1>)

Kata
Egyszerû: Mert már tisztult annyit a tüdõd, hogy nem fulladsz igénybevétel esetén.

[/cserf][/fülünyúl]

Petyus_
Hehe, aranyos hogy úgy beszélsz a hólyagocskákról, mintha ilyen kis manók lennének mint régen abban a francia rajzfilmben. =)

Dichter
THX!

Dichter
Hmm, érdekes amit mondasz, mert ma gondolkoztam el azon, hogy kondi közben miért nem kívánom a cigit.

FtranX
done

Dichter
Nem, ez a haveromék nyaralója. Bazi nagy telek, csak a vonatsín, és a kerítés közt kb 2 méter található 😊) Mindegy, úgysem aludtunk sokat. Este meg volt pia bõven, elhiheted 😊 Mindjárt keresek olyan képet is.

Kata
Kérni kellett volna olyan mentolos kenõcsöt, amit az orr alá kell kenni, és elnyomja a szagokat. 😊 Az ilyen helyeken van olyan. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
boncolás viszonylag tiszta munka, látnátok fater fényképeit amiket mûtét közben csinál.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Egyébként még a cigizéshez annyit, hogy azért árt erõsen, mert amikor füstöt lélegzel be, a tüdõhólyagocskák kitágulnak, mert szerencsétlenek azt remélik, a sok retek füst és kátrány mellett némi levegõ is jut beléjük.
Ez kelt a dohányosokban olyan fals érzetet, hogy ha mennek, mozognak, akkor rá kell gyújtaniuk, mert elkezdenek fulladni. Viszont a dohányzással meg megint megtágulnak szegény hólyagocskák.

[/cserf][/fülünyúl]

Dichter
Én sem voltam bent sokáig. Kicsit leesett a cukorszintem a látványtól, úgyhogy megtámaszkodtam egy radiátorban, és onnan néztem a dolgokat. Soha nem felejtem el, azt a megtermett henteslegényt (Anti), aki olyan szinten szétkapta a nénit, hogy az hihetetlen. Ja, és Mo. egyetlen kórboncnoknõjének a boncolásán voltam. Mármint õ boncolt, nem õt. 😊

R0zs0máK
Én még sose szívtam egy slukkot se...<#hawaii>

Petyus_
Nem-nem, csak kocsmából mentünk a kora reggeli boncolásra, és kicsit rossz állapotban volt a gyomrunk. =) De muszáj volt menni, mert katalógus volt, és aki rajta volt, annak nem kellett vizsgázni.

FtranX
akkor jó

Punker
lenne az asztalra kirakva még valami pia is könyörögnék hogy beszálhassak 😊

Punker
valami kemping szerûség?

Kata
És ez csak egyre jobb lesz. 😊 Lehetõleg kerüld a többi dohányost is, mert azt a füstöt is beszipákolod.

[/cserf][/fülünyúl]

Dichter
Balatonmáriafürdõ @ 2004.7. hó.

Petyus_
Ez nem valami bíztató. Egyébként ahogy leszoktam, sokkal jobb lett a közérzetem, meg kevésbé kapkodtam a levegõt, ha 5 lépcsõfoknál többet kellett abszolválnom. =)

Kata
áhh, kezdõ... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
inkább a helyszín érdekelne (a játékot felismertem)

Petyus_
Én is voltam boncoláson, de nem láttam semmit, mert ahogy megcsapott az illat, mentem is kifelé rókázni. =)

Kata
Lehet, olyan környezetben élt. A füst tönkrevágja, mindegy, hogy bagósok között élt, vagy egy ipartelepen.

[/cserf][/fülünyúl]

R0zs0máK
Na...letudtam az edzéstervet...

Dichter
Ezt már az elsõ beszúrásnál is megjegyezted 😄 És ha valakit érdekel, Rablórömi a játék 😊

Dichter
Én is voltam boncoláson, láttam én is az 5. kerületben élõ 70 éves nõ tüdejét, aki soha nem dohányzott... Az is teljesen fekete volt.

De most próbálok leszokni. Egy kis reklám 😊
Itt lehet szurkolni nekem 😊)

Kata
Okés, megnézzük. De el kell keserítselek így látatlanban, a 6 év bagózásnak már erõs nyomai vannak. Viszont, hogy valami bíztatót is mondjak, az évek során, ha mellõzöd mind az aktív, de fõleg a passzív dohányzást (ez utóbbi a legrosszabb, nem hiába utálják a dohányosokat a nemdohányzók, mert õk fuldokolnak a környezetükben. Kb. olyan, mintha valakit bezavarnának egy égõ vegyianyagraktárba "friss" levegõt szívni.), akkor a tüdõd valamelyest tisztulni és regenerálódni fog.

[/cserf][/fülünyúl]

Petyus_
Elhiszem.. remélem az enyém nem olyan, hat évet bagóztam, két éve szoktam le. Felajánlom magam az orvostudománynak elpatkolásom esetére, ha úgy adódik, csekkold le. =)

Kata
Az sokkal szebb látvány, hidd el.
Erre csak azt tudom mondani, most gondolj bele, hogy ha én, aki hozzá vagyok szokva ilyen látványhoz, még nekem is undorítónak tûnt az asztalon, akkor az milyen lehetett...

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
sirály hamus 😊

Petyus_
Mer' egy nem dohányos tüdõ bocoláson az olyan rohadtul guszta, mi?! <#vigyor1>

Kata
Boncoláson láttam dohányos tüdõt. Ocsmány szürke színe van. Úgy néz ki, mint a beton kátránypöttyökkel.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Épp mondani akartam, milyen gusztustalan a hamutartótok. Jobb ha egy leendõ dokinénitõl hallod: a dohányos tüdõben ugyanilyen színû és állagú lé lötyög.

[/cserf][/fülünyúl]

Dichter
Ááááááá!!!! Most esik le. Ez egy jel volt, hogy eltûnt. Ez a kép a dohányos idõszakomból van. Épp most szokok le, és eltûnt a kép, hogy ne emlékeztessen.... Érzem, hogy így van..

Dichter

Ehule. A szöveg alá az volt, hogy ezt a partit buktam.

Dichter
Oks, akkor megkeresem. Mostmár egyébként fingod sincs, hova mutat ez az üzenete, mert úgy tele lett spammolva ez a topik. 😄DDD

hykao
Má' megcsináltam mindent! Körbevágtam, kicseréltem õket!
FtranX
igen, a hintásat körbe lehetett volna vágni, mert akár hogy ügyeskedtem, 800x600-ban nem sikerült 130 KB alá csökkenteni a méretét.

Kit--Kat
LOÁL belétek!!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

PResident Evil
te írtad ! 😄

PResident Evil
OMFG 😄DD

Random work
Eztet én írtam csak a motor megzavarodott?

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

PResident Evil
Jaj ma is lemaradtam a Balázsról. Mekkora veszteség! Nem is tudom mit kezdek most magammal megyek a tiszának szerintem nincs értelme az életemnek ezek után. 😄

Kata
sziamiáu!

[/cserf][/fülünyúl]