Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
[/cserf][/fülünyúl]
www.extragyongy.hu
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én az úszást preferálom mert nekem a súly emelgetés uncsi lenne az 1 óra úszás alatt meg lehet gondolkodni az élet dolgairól és nézelõdni a többi embert.
Az a súlyos, hogy a kép pl még mindig megvan persze már más a lakás és szerintem a függöny is elõkerülne ha nagyon keresném. Szüleim semmit se szeretnek kidobni.
Nem kinevetni ez akkor trendi volt. 😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Na mindegy, majd meglátjuk, de a többit már tényleg ne itt...
Amúgy sztem a kajálás szerepe a testépítésben is legalább 60%!!! (mármint a fejlõdésre értem-izmosodás...és a testzsírszázalék minél alacsonyabban tartására...)
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
(azért nem olyan rossz a felirat, amit fordítottunk hozzá, csak itt-ott még kissé nyers, meg eleve nehéz is volt, mert maga az angol is nagyon nyers volt, amit az eredeti horvátról fordítottak...de nem lenne oly nehéz a szövegkönyvkészítés+szövegfinomítás...fõleg, ha találnék egy horvátul tudót...)
[/cserf][/fülünyúl]
Az már más kérdés, hogy nyilvánvalóan az elsõdleges szabályzás a táplálékbevitel kontrollálása (hogy több már ne rakódjon le...!
Ha valaki fogyni akar hatékonyan, és nem elfogyni, akkor minden fronton egyszerre kell támadást indítani!
1. Helyes táplálkozás (nem egyenlõ szegényes és napi egyszeri táplálkozással...)
2. Megfelelõ mennyiségû és minõségû mozgás...
3. stb...