Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random work
Itt is újra rákezdett. Szerencse, hogy én 6 hétig még nem leszek takarítós a lépcsõházban. 6 hét múlva már csak nem kell havat söpörni. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kata
hej hó, hej hó, a hómunkásnak jó!

[/cserf][/fülünyúl]

TITA 2004
thx az nem jön rosszul<#taps>

Punkerwork
na megyek megint havat takarítani (úgyse dolgoztam semmit egész nap)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kata
Bár én speciel nem szeretem, mikor lábgépezek, és félkörben körülállnak, meg abbamaradnak a nyikorgások a környéken. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

TITA 2004
van ilyen hogy ragaszkodni régi dolgokhoz, nekem is van egy kis táskám egy pár baba kori dolgot örzök benne.

MIMACSKA
Nem kaptam!

www.extragyongy.hu

Punkerwork
ok 😊

MIMACSKA
Ha kell pár hatékony jótanács, ami nekem a body-val kapcs bejött, szívesen segítek!

www.extragyongy.hu

R0zs0máK
<#eljen><#eljen><#eljen>

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Kata
😛

súlyok 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Random work
81 december 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

PResident Evil
300 új üzenet :o

hykao
Írtam privit! 😊
Random work
Úszás közben is lehet ám!

TITA 2004
erõt veszek magamon és nyárra csinos leszek, hát ha annyira mint kata + mimacs nem is, de ami tõlem telik azt kihozom magambol, ha belegebedek is<#wilting>

Kit--Kat
jó kis 70es évekbeli séró😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punkerwork
a súlyok között meg lehet nézegetni a lányokat (nem véletlenül vannak ott)

Random work
Ha jól tudom azért kell ugye mozogni is, hogy az izom az szinten maradjon mert ha csak koplal az ember akkor valóban elõször az izom fogy el.

Én az úszást preferálom mert nekem a súly emelgetés uncsi lenne az 1 óra úszás alatt meg lehet gondolkodni az élet dolgairól és nézelõdni a többi embert.

MIMACSKA
Mirõl van szó, talán segíthetek.....

www.extragyongy.hu

Random work
Na ja azóta mindenkit elhagytam! <#vigyor3>
Az a súlyos, hogy a kép pl még mindig megvan persze már más a lakás és szerintem a függöny is elõkerülne ha nagyon keresném. Szüleim semmit se szeretnek kidobni.

MIMACSKA
Így van!!!
A kevés kajálástól pont az izom fogy el!!

www.extragyongy.hu

TITA 2004
hát jo +nõtté azota<#nevetes1>

R0zs0máK
Helyes...😄

Random work
Nemrég találtam egy régi képet a családról. Én lenni a 2 éves gyerkõc nõvérem lenni 13.

Nem kinevetni ez akkor trendi volt. 😊

TITA 2004
oksa <#wink>

uv
o.k.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

TITA 2004
és má nem is kivánom a 4. csokim, néha azé édesség undorom van bevallom félre a tréfát komoly !

R0zs0máK
Válassz más endorfinnövelõ tevékenységeket...<#wink>

TITA 2004
na legalább te jót kivánsz nekem<#taps>

hykao
Hááát máshová felnyomni elég meleg lenne, na meg hová??? Asszem a legnagyobb tárhelyet adó hazai ingyenes szolgáltató is csak 500 megát ad...az meg nem elég...
Na mindegy, majd meglátjuk, de a többit már tényleg ne itt...
Punkerwork
élj!

hykao
Én sem szeretem nagyon...de azért néha elmajszolgatok, ezt-azt... 😊
Kata
Nem vitatkozom veled...

[/cserf][/fülünyúl]

TITA 2004
csak én vagyok csoki mániás, de hát ha nem eszek csokit +vonási tüneteim lépnek fel<#wilting> akko mit tegyek depresszios leszek<#zavart2>

hykao
Na jó, de te azt írtad: a mozgástól nem ég el a zsír, holott csak és kizárólag attól ég el...
Amúgy sztem a kajálás szerepe a testépítésben is legalább 60%!!! (mármint a fejlõdésre értem-izmosodás...és a testzsírszázalék minél alacsonyabban tartására...)
uv
olyan helyen nem lehet fenn ami nem FTP? mert akkor munkahelyrõl is menne a letöltés... folyton sokat akarok. maga az alámondás már nem lenne akkora gond<#nyes>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Punkerwork
az édesség jó csak nem kell túlzásba vinni, olyan mint a mézes pálesz 😊

TITA 2004
neked is jo<#shakehead>

R0zs0máK
ÕÕÕÕ nem félreérteni!!! 😄DDD

TITA 2004
jo neked<#sir>

R0zs0máK
Én se, ha választani kell, akkor inkább a sósat szeretem...

TITA 2004
más öröm hm hát munka, háztartás, a barátom, <#rolleyes>és a csoki<#finom>

hykao
Ja, akkor mi legyen? Elõbb nem ártana megnézned, hogy egyáltalán érdemesnek találod-e a szinkron alámondásra.
(azért nem olyan rossz a felirat, amit fordítottunk hozzá, csak itt-ott még kissé nyers, meg eleve nehéz is volt, mert maga az angol is nagyon nyers volt, amit az eredeti horvátról fordítottak...de nem lenne oly nehéz a szövegkönyvkészítés+szövegfinomítás...fõleg, ha találnék egy horvátul tudót...)
Kata
Én nem szeretem az édességet.

[/cserf][/fülünyúl]

R0zs0máK
Más örömöd nincs az életben? <#whatever>

Punkerwork
meg elötte votl 1-2 új fénykép + tag.

Kata
Ezzel én is tisztában vagyok, amit leírtál, kb. én is ezt mondtam pepitában.

[/cserf][/fülünyúl]

TITA 2004
nekem má erre akis idõre minek +vonnom az élet örömeit pl: a csokit<#wilting>

hykao
Tévedés!!! Csak és kizárólag a mozgástól ég el!!! Semmilyen csodaszer nem égeti a zsírt (az orvosok szerint legalábbis).
Az már más kérdés, hogy nyilvánvalóan az elsõdleges szabályzás a táplálékbevitel kontrollálása (hogy több már ne rakódjon le...!
Ha valaki fogyni akar hatékonyan, és nem elfogyni, akkor minden fronton egyszerre kell támadást indítani!
1. Helyes táplálkozás (nem egyenlõ szegényes és napi egyszeri táplálkozással...)
2. Megfelelõ mennyiségû és minõségû mozgás...
3. stb...