Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
áhh ugyanmár....
õ az istennõ

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ams
<#wow1>
én lemondanék a lábamról is😄

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

SRobert
na pont ezért nyert. 😄
Az, h nincs dereka, néha meg hal szeme van, az nem számít. 😄

Nagy mell, szopós száj és nyeri a bajnokságot. 😄DD

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

én nem szeretem a szõke nõket általában, de Miss Caterfield-ért lemondanék talán még a fotózásról is, pedig ez nálam nagy szó...

http://gaborszantai.co.uk/

Ams
jolie rulez, nemondmá...
árad belõle a rosszaság. vmiért ez kibaszottul tetszik benne. 😄
a szopós szája meg... ejj😊

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Kit--Kat
hátt azért ez az uma meg a kate moss seholsincs a Charlize Theronhoz....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

SRobert
Nem mondtam, h nem tetszik. 😄

Számomra Jolie kisasszonynak van egy vonzó tulajdonsága, ami pályatársai fölé emeli: a karitatív tevékenysége

és mellesleg nekem tetszik😊

SRobert
Engem csak az andzselinadzsoli mint legszexisebb.
De hát az ízlésekrõl ugye.

OFF(?)

Angelina lett a világ legszexisebb nõje

Los Angeles - A Harpers and Queen magazin újra megrendezte azt a szavazást, amelyen kiválasztják a világ 100 legszexibb nõjét.

Az idei listások között modellek, színésznõk, közéleti személyiségek foglalnak helyet, ám a legjobb öt között meglepõ eredmény született.

A top 5-be ugyanis csak sötét hajú nõk kerültek, mint például Sofia Coppola és a szupermodell Christy Turlington.

Az elsõ helyezést Angelina Jolie érte el.

A szõkék - mint Kate Moss, vagy Uma Thurman - háttérbe szorultak. Lucy Yeomans, a magazin fõszerkesztõje szerint az eredmény õket is meglepte.

kh

Engem nem lepett meg...

Punkerwork
HP március óta nem fizettet, én meg már bekattanok a sok bürokratikus papírmunkától + idióta vevõk okoskodásaitól.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ha nem késel 1 hónapot, akkor elkezdenek gynakodni, hogy miért hagyod ott a project-et...😊

persze a tervezés máshogy megy: csináld meg tegnapra, és két hónap múlva fizetnek...😛

Punkerwork
ti tudtok késni, nálunk 1 nap is sok 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Akkor a Te céged is van olyan ratyi, mint az enyém...
Néha szégyenlem, hogy itt dolgozom - de pénz beszél, kutya fûre szar...

SRobert
Most az egyszer nem értettem félre...
kihagyni egy ekkora lehetõséget.
Most komolyan szégyellem magam 😄

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
télleg, most így hertelen egybeolvasva tényleg kicsit kétértelmû dolgot írtam <#miaz>

[/cserf][/fülünyúl]

Random work
Mi csúszunk mert még az 1. ütem tele van módosításokkal a kivitelezés végén ébrednek föl a gépészek és az elektromosok. Az építész és a vasbetonos már elöttünk jár egy héttel mi meg a szerkezeti acélt el se kezdtük.

Juli vége lenne a határidõ remélem tartani tudjuk különben a szabi ugrik ami nem lenne jó.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

SRobert
Ja bocs, összeolvasva nekem logikusnak tûnt, hogy a:
"nyelvtanból summa cum laude?"

😊

én meg eljutottam addig, hogy kiadványokat szerkeszthetek, logókat és levélpapírokat tervezhetek, csak azt nem tudom, hogy ez elõre vagy visszalépést jelent...

hiába, sokoldalú az építõipar...

Random work
Hát azért nekem most jut elég nagy kenyérdarab, de dolgozni is kell érte rendesen. A melóval egy hetes késésben vagyunk már pár határidõt lekéstünk szerencsére mások is elfoglaltak ezért nem csesztetnek minket.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kata
mi nem kell hozzá?

[/cserf][/fülünyúl]

SRobert
Teológiához nem kell, mint szemmel láthatóan a szentéletûség sem 😄

BEAST
😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
szinte sejtettem 😄

[/cserf][/fülünyúl]

SRobert
Fõleg Cum...

Kata
nyelvtanból summa cum laude? 😛

[/cserf][/fülünyúl]

hát, jah a szerencsétlenebbek, mint én meg halálra dolgozzuk magunkat némi morzsáért...

Ti is Bali-ra jöttök nyaralni?😛PP

SRobert
itt spammelnek, vagy pedig szabadidõtök <#ejnye1>

Kata
aha <#fejvakaras><#wilting>

[/cserf][/fülünyúl]

SRobert
Á, ne törõdj vele... <#zavart2>

Csak arra céloztam, h mélyen meghatott volna a zavargásod. 😊

Random work
Egyeseknek de sok szabadidejük van itt spameltek.

BEAST
háát igen ... hülye vizsgaidõszak miatt tanulnom kéne ... így nem tudok játszani ... de nem akarok bemenni 😊 ... tehát nem tanulok 😄 ha leülnék játszani már bûntudatom lenne vagymi 😄DDDD

Kata
látod, ehelyett inkább jönnél PvP-zni! 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
<#conf><#wilting>

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
<#wow2>

SRobert
Necsi, ma már kakkantottam. 😄

BEAST
az ember nagy nehezen felébred 9kor , a legnagyobb problémája hogy suli vagy nem suli , erre elzavarják 😄DDDDD

SRobert
Minek változzak, ezért szeretnek. 😄DDDDD

Kata
ne bõgj, Robit meg épp a whitemájba akartam visszazavarni 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
<#sir>

Kata
te menj vissza a bogyókatica topikba! 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem, a lustaságom és a nemráérésem átka 😊 Eddig amit olvastam, mind nyaggatás csak.

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
eh , lol te már nem változol :o 😄DDD

SRobert
a népsûrûség átka...

ja nem.
a népszerûség átka

Kata
a napokban nem fogok asszem unatkozni... utoljára valamikor februárban látogattam a bordára, és azóta sikeresen felgyülemlett vagy 150 privát üzenet. <#csodalk>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
fúj! Ilyenkor még szellemileg frissen túl élénk a vizualizáló fantáziám. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

SRobert
Azért ne izgulj, nem kell magam visszafogni nemdícsérés terén. 😄
Én néha olyan magasról szarok a véleményekre, hogy el kell hajolnom a visszafröccsenés elõl. 😊

(hmm ez hozzám méltóan ízléses volt 😄 )

Kata
te szegény! 😊 Amúgy meg nem kell engem dícsérni, már megszoktam, hogy mindenhol a hibát keresik bennem, meg fikáznak, szal már sokéves tapasztalatom van ezt kezelni ill. letojni. 😊

[/cserf][/fülünyúl]