Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Példa arra, hogy mindenki hibázhat, de jóvá is teheti.
Tetszik a történetük...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nagyon jót beszélgettem az edzõvel meg nem tudom kivel de nem játékossal.Nagyon aranyosak és kedvesek voltak.Mindenki ultra jó arc volt.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/01/p160101_10-03-11.jpg
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

én sokszor öltözök úgy, semmi gáz nincs vele
Ezeknél bort kell tolni, az még úgy-ahogy megfizethetõ. :)