Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Megcsinálom ilyenre a bicajom :D
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Én vezettem terepgokartot, nem nagyon tudnám összehasonlítani a kettõt.
Ez áttételfüggõ, simán megy 80-90 et, de ennél a kanyar a lényeg, nagy élmény vele pályázni.
Addig amíg bírja a gumi, meg a kezed, addig jó.
Terepg.-on is elég sok élményt lehet összeszedni, csak hát az árban is más kategória.
Ja az alacsony szög miatt fura, de ezvan -.-
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
(Még régebbi kép)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
horror vagy szex? :D
Fresh Viki-e vagy? <#wave>#wave>
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[/cserf][/fülünyúl]
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!