Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen "nohan"-et még nem látott a világ.gratulálok nagyon ügyes vagy!te vagy a bajnok!imádunk téged!csak így tovább, hátha nyakadtöröd :)
\"fingjál bele a rencerbe\"
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nagyon jól megfogtad a lényegét az egésznek. :DDD
u dont have to listen anybody else but me
favángó inged svéde? nyaklánc meg borabora?
de amúgy látszik minden. csak te nem. ja most geciztem. neeem. a bubipánt miatt azért átjöhetnél egyszer ^^
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tegnap grillparti volt, meg mindig reszeg vagyok :S
de ezen az osszefuggesen konnyesre kacagtam magam :')
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tibicsoki nagyon finom. Szeretem. Szeretlek. :D
itt egy kép még a völgyrõl csak a fénykép nem adja vissza azt a mélységet, mely ott található. Hihetelen látvány volt. Közelebb nem mertünk menni a szakadékhoz, hogy úgy fényképezzünk. A tó a völgy végénél van.
csak huzd ki magad mindig legysziii.
Ezt a képet szeretném feltölteni képtárba. Köszönöm.
Képhez felirat:
Csibiti-völgy