Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ellenben amíg ez (soha) nem mûködik én bármikor "feláldozom magam" egy jobb cél, egy szebb jövõ oltárán :)
u dont have to listen anybody else but me
Mert ugye mit lát a sok vezérgenya odafentrõl? Fele kenyeret kap a pleb, nem baj összehúzzák a derékszíjat, fele fûtõanyagot, megfagynak ugyan páran, de jobban összehúzódnak/bújnak és túlélik, csökkentünk mindent, elvesszük azt is, amire már nem is gondolnak, de lám, minden megy tovább, ezek húzzák tovább a belüket, támogatják egymást és mûködik a dolog. Pont mint egy profi haláltáborban anno. Akkor "nincs is igazán probléma".
Tévedés ne essék, én is szoktam adakozni, meg ott az adóm 1+1%-a, DE a valódi megoldás az lenne, ha elérnénk, hogy a dolgok mûködjenek ÚGY, ahogy egy civilizált világban annak mûködniük kéne. Hasonló ez, mint a "éhezõnek ne halat adj, hanem tanítsd meg halászni és soha többet nem fog éhzeni" téma...
Remélem érthetõ voltam. Egy kultúrált világban NINCS szükség "önkéntesekre". A cél ez a kultúrált világ lenne, de pont az ellenkezõ irányba megyünk. AZt, hogy ez ki(k)nek a hibája, hosszan lehetne taglalni. :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és évrõl évre +x ezer fõs a túljelentkezés. szóval azért vannak páran.
de igen. még. mindenki! :)
Kevés ember hajlandó segíteni, inkább mindenki mástól várja a csodát.<#puszis>#puszis>
Ne etesd a trollt!
pirosmogyi, büszke is vagyok rá nagyon
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
sry, unatkozok <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
vagy tudod hogy mûködik és tetszik.
vagy nem tudod és a nemtudásoddal égeted le magad.
^^
akik a táborba jönnek, õk nem ezt választották.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
és akiknek szintén szokásuk általában jó emberek ^^ (igen, nagyon büszke)
nos, ennek a válogatott társaságnak hála az utóbbi másfél évben annyi, és olyan kapcsolatokra tettem szert hogy magam sem hittem (hiszem el a mai napig) ...
szóval én igazolhatom, hogy ~600 ismerõsnél már nincs megállás, akármerre is indulnál. :)
Amúgy mostanában sok MMO meg ilyen miatt, sokan felveszik ott megismert embereket is, úgy meg biztos megvan a kevesebb ember.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
minden ismerosodon keresztul 3 vagy 5 lepesben (mar nemtom) elersz mindenhova :D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
rozsomák: nem mondom meg :DDD mert akkor rámjönnél sztem hogy ki vagyok <#idiota>#idiota>
- Állítás: Minden embernek van átlagosan 300 ismerõse.
- Neked tehát van átlagosan 300 ismerõsöd.
- Mindegyik ismerõsödnek is van 300 ismerõse. Így ismerõseid ismerõseinek átlagos száma 90.000
- Mivel azoknak is van átlagosan 300 ismerõse, így 2 közbülsõ emberrel átlagosan 27 millió embert érsz el
Ergó 2 közbülsõ emberen át nagy valószínûséggel eléred Magyarország egész lakosságát!
Gondoltam, ezt kipróbálom:
Az iwiw -en még van ilyen funkció, hogy "legrövidebb út". Random ismeretlen neveket beírtam, és még nem találtam olyat, ahova 2 közbülsõ emberen keresztül ne értem volna le :) Szerintem tök érdekes"
http://www.milgram.hu/info.php?page=miertmilgram