Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Menjenek a járdán. Problem solved.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
és iszonyatos hogy mennyire retardált emberek vannak.
-a motorosokkal az a bajom amúgy hogy rájuk valahogy nem vonatkozik a kresz...pirosnál elõremásznak, szlalomoznak a sávokban, kanyar elõtt elõznek... (bár ez pár kamikaze autósra is igaz)
-nagyanyám falujában a biciklisek alakzatban közlekednek, bazmeg, 2-3an egymás mellett, jobbra-balra egy méteres kilengéssel ahogy teker, jobbszélrõl derékszögben kanyarodnak stb szét se néz, a zebrán kigurul elém aztán még neki áll feljebb közben elsõbbsége sincs a biciklin a gyalogos átkelõn!!!!!)
persze mindegyik "kasztban" van kivétel, van motoros ismerõsöm is meg minden, van aki elõzékeny, int hogy menjek, stb. rendesek, csak sajna nem ez az átlag
utolsó mondatod sajnos nagyon igaz. figyelni kell másokra is, mondjuk felõlem ott dögöljön meg az összes amelyik nem vigyáz, csak pl. ha egy kanyarban elõzõ motorost megbombáznak szembõl abból én is fogok kapni...
Teljesen igazad van, csak sokan úgy mondanak véleményt, hogy még sose ültek biciklin, vagy vezettek autót, és egyoldalúan látják az egészet.
Most nyáron viszont biciklivel járok be dolgozni, egyrészt mert jó mozgás, másrészt meg nem nagy távolságra lakom a munkahelyemtõl. És ahogy az autósoknak elege van a mindenhol össze-vissza cikázó biciklisekbõl, nekem úgy kezd tele lenni a faszom azzal, hogy _MINDENRE_ nekem kell odafigyelni, mint szabályosan közlekedõ biciklisnek, különben én húzom a rövidebbet. 1 kezem nem elég, hogy megszámoljam hányszor csapott már volna el autó az elmúlt 2 hónapban, ha én nem figyelek és satuzok be olyan helyzetekben, amikor kresz szerint nekem lett volna elsõbségem.
Sajnos ez van, itthon iszonyat figyelmetlenek és önzõek az emberek. Ez igaz az autósok többségére, akik rohadtul nem kalkulálják bele hogy rajtuk kívül motorosok és biciklisek is lehetnek az úton, és igaz a "mindenen átcikázok, dögöljenek meg az autósok" biciklisekre is.
[/cserf][/fülünyúl]
Jelesül énsenem rohangászok a felszálló utasszállítók között/alatt a reptéri kifutón éjjel, mert nem akarok mehhaani! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyépként mi is most nagylábon éltünk a csoportba buszoztunk taxiztunk a kép is a buszon készült.
Volt pár hülye embe a forgalomba és a buszvezetõnek sajnos fékeznie kellet!
Pedig a buszoknak lsõségük van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Egyszerûen zavarba vagyok ha szemkontaktust kel teremtenem a elméeti oktatóval.
Ha pedig rámnéz a helyes szemkontaktusra figyelek, és kimegy a fejembõl amit magyaráz.
Már 2 szer húztak meg meg elküldtek PÁV-ra is.
4 edszerre tuti menni fog, mert már kevés a pénz rá.
Szóval nem jó dolog a kreesz bicajooknak meg fõleg nem mert õk sem tudnák megjegyezni
[/cserf][/fülünyúl]
Viszont biciklire létezik jogosítvány, mi suliban egy kreszoktatás, meg vizsga után kaptunk, narancssárga, és papírból van, így sajna az elsõ mosásnál megadta magát. Szétmállott darabokra😄
Egy alap kreszt szerintem mindenkinek kellene tanulnia...gyalogosnak,bicajosnak, rolleresnek...mindenkinek...elvégre mindenki közlekedik vmilyen módon, és mindenkinek kellene tudnia,hogy kinek van elsõbbsége, stb.
Általános iskolában szerintem oktatni kellene.
[/cserf][/fülünyúl]
/szerintem ezzel mindenki így van.
u dont have to listen anybody else but me
*csak a félreértések elkerülése végett*
pályára megy versenyezni azabaaaj.
Btw korrekt kép , franko a sisak festése : D
nem leszel majd csöves többé 😊
/se szöges 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nah jah amig én ugy gondolom ez igy okély addig nincs probléma majd eztis ugyanugy levedlem mint az emo-t. DE legalabb már nem buziznak le csak csövesvagyok : D
nem rosszból mert én is tudok ám szépen felöltözni 😄
csak a szádat nem öltözteted :/
szépen megkérlek hogy ezt a képemet kitörölnéd? és helyette a barnított ráncos vén mindenem meg fel mellé?!
alázat.