Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
ariii:D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kata
Mi ma a dráma emberek?

[/cserf][/fülünyúl]

OrioN the S
thx ;) rakok fel mindenképp!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

byzhouse
lopnám

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

tigeroo
megértem apja. a fórum erre is való, azért megvan már az a keménymag akivel nap mint nap eszmét cserélünk, valamilyen szinten már ismerõsök vagyunk.
sok boldogságot kívánok a pucavirághoz, majd kérünk képeket és helyzetjelentést :)
daaaaaaw *_*
OrioN the S
de bizony! kis szuszogó.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

kakaoskalacs
Csak nem egy Mopsz ? *_*

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

OrioN the S
Szinte minden idõmet vele töltöttem amit csak tudtam, percre pontosan a kapuban várt, együtt ettünk, együtt keltünk. Vele éltem :( Lehet cink, hogy egy 25 éves ember puszival köszönt a kutyájának és minden nap elmondta neki, hogy szereti. Életemet adnám volna, ha most élhetne.

#73257: én se tudom... elõny, mert sokat tanul az ember, ha van egy kis kedvence, de hátrány, mert nagyon nehéz õket elengedni. Lehet sokan furának tartanak, de én embert nem szerettem ennyire, mint ezt a kutyát. Persze a család az más, de Õ is a családba tartozott. Igen, tovább kell lépnem, de soha nem felejtem el.

Holnaptól Õ fog nekem segíteni:

Tényleg bocs srácok az érzelgésért, nem vagyok lelkileg gyenge ember, de nagyon tré most és ki kellett adnom... akár itt. :\

kakimakifsz
Nem tom ez elõny vagy hátrány, hogy valaki így tud ragaszkodni egy állathoz. Én szegény cicusomat mentettem meg a további kínoktól és ezért sokan megutáltak.
A szokásos tudom javasolni: fogadj be egy aranyos kiskutyát és lépj tovább.

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

tigeroo
sajnálom! biztos boldog kutyus volt, láttam a képeidet itt, szinte mindegyiken rajta volt, gondolom fontos volt neked.
úgytudom hogy a kutyák egy 3-4 éves gyermek értelmi szintjén vannak kb. szóval tudják ha rosszat csináltak, duzzognak, hangosan ásítoznak hogy magukra hívják a figyelmet ha nem adsz kaját míg pitiznek vagy nem engeded be a házba, vagy látni a szemükön ha már hiányoztál nekik, böködnek a gumilabdával ha játszani akarnak, ha meglátnak összeugrálnak, nyalogatnak miután megvakartad õket... :)

a világ leghálásabb lényei.
SötétBarom
Átérzem. :|

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

OrioN the S
Az volt. Olyan volt, mint egy kisgyerek :( Csak nem bírják a meleget és neki volt egy kis betegsége is ami miatt fele annyira bírta, mint a többi fajtársa. :( Hõguta végzett szegénnyel amit epilepsziás roham követett. Képzelheted milyen volt mellette lenni végig abban a tudatban, hogy semmit nem lehet már tenni :\

R0zs0máK
Jajistánöm de cukor kis francia bulldog volt :((

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

OrioN the S
köszi Reap!

Fbn Lx: nem pofátlan... neked is köszönöm. amúgy nincs baj azzal, hogy érzelmes, mert manapság kevés az érzelmes ember, de értem mire gondolsz. különbözünk mind.

Csak Õ facebookon észlelte, hogy mi ért engem. A karjaim közt halt meg a legjobb barátom, a társam akinek egy óráig öleltem az élettelen testét, mert képtelen voltam elengedni, de amikor 2x 15mg xanaxot adtak be, akkor elengedtem, mert kiütöttek. És még mindig rossz. Nah, de ennyit errõl. Holnap jön az új apróság, mert kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes. Bocs az érzelgésért, ennyire nem szoktam és nem kívánom senkinek ezt az egészet, de biztos páran már átélték közületek is.

Peace!

R0zs0máK
+1

pofátlan lenne azt mondani, hogy részvétem, mert nem érzem amit te érzel, de megértem.
ennek ellenére nem szeretem, ha valaki feltûnõsködik azzal, hogy õ mennyire érzelmes és lágyszívû lélek, majd el csöppenek
értem ezt vrsdm önkéntesmunka-villogásaira is, meg minden ilyesmijére.
SötétBarom
( ._.)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

jetblack
Ezt a képet szeretném a nevemhez betetetni a képtárba elõre is köszönöm

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Reaper
Sajnálom Ori..:(

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

OrioN the S
nem vagányságból írta csak tudja mi történt. sajnos meghalt a kutyám ami számomra iszonyatos fájdalom és Õ ezt átérezte, de Guren csak humoros akart lenni ami nem jött most be :\ engem spec. nem érdekel a beszólása, de hasonló véleménnyel vagyok, mint VRSDM csak nem reagáltam, mert nem érdekel. van most nagyobb bajom is. bocs a kellemetlenségért.

neked meg köszönöm VRSDM, de nem érdemes vele foglalkozni.

piros mogyi
<#vigyor2><#eljen>

Ne etesd a trollt!

bardocz
Kérj már meg valakit, hogy basszon el 30-cal. Nem fogsz felállni utána.
SötétBarom
Ja, tele vannak a hírek bringások által megnyomorított gyalogosokkal.. ^^

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bardocz
Egy medencecsontot is lazán el lehet törni...
SötétBarom
És ha elkapod mivan? Max 1-2 lila folt. Kocsi vs. bringa buliban súlyos sérülés az alap.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bronx South
én többnyire járdán megyek, általában állat módon, azt nem egyszer fordult elõ hogy majdnem elkaptam valakit mert épp a házából jött kifele. mondjuk én nagyrészt éjjel tekerek hobbiból, olyankor kevesebb ilyen van, de a lényeg hogy kellenek a bicikli utak.

gecinagy vagányarc és érzelmes fiú vagy.
VRSDM
állj a tükör elé és vedd észre magad.
aztán vedd észre hogy paraszt vagy.
aztán lendülettel b@sszad arcon magad.

<#wave>

u dont have to listen anybody else but me

Guren

VRSDM
néha jobb csöndben maradni...

Guren
szakítottál a kutyával?

OrioN the S
Légyszi töröljétek a képem. :'((( Köszönöm!

byzhouse
nyáron kabátban?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

mert nem úgy kell rászólni, hogy ott a bicikliút faszkalap, mi a faszomért tekersz elõttem te fos
akkor nem fog bemutatni
egyébként meg szinte mindenki paraszt, senki nem bír udvariasan megszólítani ilyenkor senkit
?_:AS?D:_?AM

miért bannoltok minden mókát :C
Rage47
<#nevetes1>
tigeroo
<#wow3> csak irónia, múltkor kapta meg szegény coldfire valamelyik képe miatt a hasonló személyiségelemzést :D
kakimakifsz
Nem úgy néz ki, mint egy Junkie.

<#duma>

VRSDM
drogos!

kakimakifsz
Honnan tudod a képrõl, hogy drogozik?

bardocz
Kedvencem a nem tudom milyen kõvel kirakott "bicikliút", aki kitalálta, annak feldugnék a seggébe pár olyan követ^^ Egyedül teleszkópos bicóval elviselhetõ, országútival használhatatlan. És milyen jó, amikor elkezd hullámosodni. Kirázza az ember vesekövét is.
GregSB
Akkor nem csak bicikli utak kellenek, hanem az embereknek agymosás is :D

Bicikliseknek meg autósoknak egyaránt...

R0zs0máK
+ha rászólsz, hogy ugyan használja a bicikliutat, hamár....akkor még neki áll feljebb és mutogat, anyázik...

Kata
Nálunk is sok helyen van már kerékpárút, aztán azon alig látok néha valakit tekerni, ellenben az úton cikáznak (a kerékpárúttal ellátott szakaszokon).

Ráadásul a kedvencem az, amelyik amerre néz arra húzza a kormányt. :)

[/cserf][/fülünyúl]

Jim Morrison
evil

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
ezt kérném a képtárba
köszi
Szabi84
jó de falun az út meg járda ugyanaz:D

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

GregSB
Járdán próbálj meg normális tempót biciklizni... nem tudsz a gyalogosok miatt.

Bicikli utak kellenének, mint ahogy az nyugatabbra teljesen alap.

a zsiguli a menõ meg a mountainBike, nekem volt zsigulim, rengeteg cigi belefért...néha még benzin is
ez úúgy kikívánkozott belõlem