Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
sok boldogságot kívánok a pucavirághoz, majd kérünk képeket és helyzetjelentést :)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
#73257: én se tudom... elõny, mert sokat tanul az ember, ha van egy kis kedvence, de hátrány, mert nagyon nehéz õket elengedni. Lehet sokan furának tartanak, de én embert nem szerettem ennyire, mint ezt a kutyát. Persze a család az más, de Õ is a családba tartozott. Igen, tovább kell lépnem, de soha nem felejtem el.
Holnaptól Õ fog nekem segíteni:
Tényleg bocs srácok az érzelgésért, nem vagyok lelkileg gyenge ember, de nagyon tré most és ki kellett adnom... akár itt. :\
A szokásos tudom javasolni: fogadj be egy aranyos kiskutyát és lépj tovább.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
úgytudom hogy a kutyák egy 3-4 éves gyermek értelmi szintjén vannak kb. szóval tudják ha rosszat csináltak, duzzognak, hangosan ásítoznak hogy magukra hívják a figyelmet ha nem adsz kaját míg pitiznek vagy nem engeded be a házba, vagy látni a szemükön ha már hiányoztál nekik, böködnek a gumilabdával ha játszani akarnak, ha meglátnak összeugrálnak, nyalogatnak miután megvakartad õket... :)
a világ leghálásabb lényei.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Fbn Lx: nem pofátlan... neked is köszönöm. amúgy nincs baj azzal, hogy érzelmes, mert manapság kevés az érzelmes ember, de értem mire gondolsz. különbözünk mind.
Csak Õ facebookon észlelte, hogy mi ért engem. A karjaim közt halt meg a legjobb barátom, a társam akinek egy óráig öleltem az élettelen testét, mert képtelen voltam elengedni, de amikor 2x 15mg xanaxot adtak be, akkor elengedtem, mert kiütöttek. És még mindig rossz. Nah, de ennyit errõl. Holnap jön az új apróság, mert kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes. Bocs az érzelgésért, ennyire nem szoktam és nem kívánom senkinek ezt az egészet, de biztos páran már átélték közületek is.
Peace!
ennek ellenére nem szeretem, ha valaki feltûnõsködik azzal, hogy õ mennyire érzelmes és lágyszívû lélek, majd el csöppenek
értem ezt vrsdm önkéntesmunka-villogásaira is, meg minden ilyesmijére.

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
neked meg köszönöm VRSDM, de nem érdemes vele foglalkozni.
aztán vedd észre hogy paraszt vagy.
aztán lendülettel b@sszad arcon magad.
<#wave>#wave>
u dont have to listen anybody else but me
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
akkor nem fog bemutatni
egyébként meg szinte mindenki paraszt, senki nem bír udvariasan megszólítani ilyenkor senkit
miért bannoltok minden mókát :C
Bicikliseknek meg autósoknak egyaránt...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ráadásul a kedvencem az, amelyik amerre néz arra húzza a kormányt. :)
[/cserf][/fülünyúl]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Bicikli utak kellenének, mint ahogy az nyugatabbra teljesen alap.
ez úúgy kikívánkozott belõlem