Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
volt nekünk is németjuhászunk mikor még vidéken laktunk.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
megbugyulnám

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Attól hogy néhány ember megvesz szarérthugyért nyomorék túltenyésztett kutyákat, attól nem feltétlen jelenti azt hogy mindegyik "bugos" lenne...
Az hogy valakinek nem tetszik, leszarom. Nekem is vannak olyan kutyák amik számomra röhejesen aránytalanul néznek ki...
jobb nem g.cizni 😊
u dont have to listen anybody else but me
Amúgy az igaz, hogy az ilyen kistestû, tündéri agyontenyésztett kutyák nagyon sokféle betegségben szenvednek életük során, igen nagy valószínûséggel vannak légzési gondjaik, neurózis és mozgásszervi gondok, bénulás. Egy ismerõsömnek van 4 mopsz meg egy bolognese kutyája, ebbõl egy deréktól hátraféle béna, a hátsó lábait és fenekét csak húzza a földön, egynek erõs izületi fájdalmai vannak, alig mozog, az egyik ideggyenge, retteg mindentõl, a negyedik pedig nemrég múlt ki, az epilepsziás volt, az ötödik elvileg egészséges.
Egy barátnõm ilyen agyontenyésztett kiskutyáját is az epilepszia vitte el, egy munkatársam meg most vett valami benyomorított orrú kutyát (nem biztos hogy mopsz), de panaszkodnak hogy szerencsétlen olyan nehézlégzésû, hogy ugrik kettõt és majdnem megfullad úgy zihál, emiatt alig mozog, most éppen állatorvoshoz hordják.
[/cserf][/fülünyúl]
ja hogy emberek? 😄D
u dont have to listen anybody else but me
Kumiho #2179
inkább az olyan gondolatokat, amiket te is képviselsz, nem tudom, melyik részbõl szûrted ki, hogy én bármilyen kutját is bántanék.. elmebeteg.
de emiatt szeretem néha az sg-t. színvonalas.
Kumiho #2179
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
de ez nem az a totyik, on:
nem kérek változtatást a galériámban : D
Kumiho #2179
A csivava akkor sem kutya, hanem patkány, ez a véleményem, ráadásul ronda, idegbeteg és agresszív : D
Kistestû kutyát akarsz és fajtisztát? Foxi, Szálkásszõrû tacsi, és sorolhatnám.
De ezeket a bulldogokat pofántoszarintották serpenyõvel, nem beszélve a rendellenességeikrõl, én sajnálom azokat az állatokat.
Az meg a másik, hogy egy dolog, hogy lakásban tartod a kutyád, akár kicsi, akár nagy, de mindkét típust napi 10x ki kell vinned sétálni, ha belvárosban laksz -.-"
Kumiho #2179
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Imádtam a skót juhászunkat kiskoromban. Bár a szüleim csõrösnek gúnyolták. -.-
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
félkutya? 😄
Amúgy ez hülye hozzáállás. Sok pici kutya is nagyon vagány. Tacskók, kisebb terrierek (nem a yorki -.-), stb 😄DD
Amúgy:

Kumiho #2179
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Mopsz
Angol Bulldog
Francia Bulldog
Egy kutyafajta sem éli túl az embert. Ha valaki pl.: 6 évesen kap egy kutyát, min. 4-5x életében látnia kell, hogy az eb elhal.
Ilyen az élet.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
lelkük van.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ezeknek az agyontenyésztett szobapatkányoknak folyton van valami nyûgjük...
Per Aspera Ad Inferi.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯